2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?hakkımızda hayırlısı inşallah . sen de transfer aşamasıydı dimi :)
Toplamadan 1 hafta sonra adet oluyorsun ya hani diğeri 1 ay sonra oluyo demi? O adetle başlıyorsun sanırım?2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?
Yücel hocaydı cnm pko olduğu için 1 ay sonra transfer dedi. Normalde diğer hocalar ovitrelle verip çatlaıyodu yumurtayı Yücel hoca gonapeptyl verdi ohss olma diye yoksa ağır geçerdi yumurta toplamam. Geçen sefer baya ağırdı 1 ay sonra kendime geldim bu defa hemen ağrım geçtiAaa ikimizde aynı ayda mı transfer olcaz kısmetse :) bende şuan folik asit kullanıyorum doktorun kim?
ben toplamadan 9 10 gün sonra falan adet oldum. Diğeride normal adetim aynen :)Toplamadan 1 hafta sonra adet oluyorsun ya hani diğeri 1 ay sonra oluyo demi? O adetle başlıyorsun sanırım?
Banada dediğin ilaçla çatlatmayı yaptılar Melih hoca yaptı toplamamıda çok tatlı bi doktordu sağolsun çok iyi geçirdim o süreci.Yücel hocaydı cnm pko olduğu için 1 ay sonra transfer dedi. Normalde diğer hocalar ovitrelle verip çatlaıyodu yumurtayı Yücel hoca gonapeptyl verdi ohss olma diye yoksa ağır geçerdi yumurta toplamam. Geçen sefer baya ağırdı 1 ay sonra kendime geldim bu defa hemen ağrım geçti
Allah nasip ederse 23 Nisan Cuma günü transferim olacak2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?
Rahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydımBenim de naturel transfer olacak . Seninle aynı ilaçları kulanıyorum . Baya vücuda sıkıntı yapıyor ilaçlar
Aynen cnm eli hafifmişBanada dediğin ilaçla çatlatmayı yaptılar Melih hoca yaptı toplamamıda çok tatlı bi doktordu sağolsun çok iyi geçirdim o süreci.
Bebek tutunuyor belki o yüzden ağrın? Kaçıncı günün bugünRahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydım
Yok canım. Ben transferden 6gun önce lutinus başladım ertesi gün ağrılarım başladı. İlaçtan oluyor. Bugün 4.gun.Bebek tutunuyor belki o yüzden ağrın? Kaçıncı günün bugün
Rahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydım
hadi gözün aydın beril hocamı yapıyor transferi :)Beni
Allah nasip ederse 23 Nisan Cuma günü transferim olacak
Anladım, hayırlısı olsun. İşe yarasın da 10hfya kadar kullanılır tabi,Neden verdiler anlam veremedim . Cumartesi günü rahim kalınlığı 10 mm dediler. Sanırım daha önce yaptığım sebebi belli olmayan düşüğüm olmuştu ondan dolayı diye düşünüyorum .
inşaallahAnladım, hayırlısı olsun. İşe yarasın da 10hfya kadar kullanılır tabi
hadi gözün aydın beril hocamı yapıyor transferi :)
vallaa benimde transfer günü gelsede bi rahatlasam. pgt yaptırdın mı ?aminhenüz belli değil perşembe arayıp bilgi verecekler . :)
Allah hayırlı etsin stres yok bol bol dua güzel haberler verirsiniz inşallahBeni
Allah nasip ederse 23 Nisan Cuma günü transferim olacak
Tebrikler sağlıkla gelsinKızlar bugün 9. Gün test yaptıminşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız
AminAllah hayırlı etsin stres yok bol bol dua güzel haberler verirsiniz inşallah
Gelir hayırlısıylavallaa benimde transfer günü gelsede bi rahatlasam. pgt yaptırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?