Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaa ikimizde aynı ayda mı transfer olcaz kısmetse :) bende şuan folik asit kullanıyorum doktorun kim?
Yücel hocaydı cnm pko olduğu için 1 ay sonra transfer dedi. Normalde diğer hocalar ovitrelle verip çatlaıyodu yumurtayı Yücel hoca gonapeptyl verdi ohss olma diye yoksa ağır geçerdi yumurta toplamam. Geçen sefer baya ağırdı 1 ay sonra kendime geldim bu defa hemen ağrım geçti

Banada dediğin ilaçla çatlatmayı yaptılar Melih hoca yaptı toplamamıda çok tatlı bi doktordu sağolsun çok iyi geçirdim o süreci.

Benim de naturel transfer olacak . Seninle aynı ilaçları kulanıyorum . Baya vücuda sıkıntı yapıyor ilaçlar
Rahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydım

Banada dediğin ilaçla çatlatmayı yaptılar Melih hoca yaptı toplamamıda çok tatlı bi doktordu sağolsun çok iyi geçirdim o süreci.
Aynen cnm eli hafifmişben korkudan ağlayacaktım yani neredeyse Bi önceki deneme aklıma gelince sonra hemşirelere serum takar mısınz ben uyamçnmadan dedm sağolsunkar takmışkardı uyandığımda az ağrım wardı

Rahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydım

,Neden verdiler anlam veremedim . Cumartesi günü rahim kalınlığı 10 mm dediler. Sanırım daha önce yaptığım sebebi belli olmayan düşüğüm olmuştu ondan dolayı diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…