Aaa ikimizde aynı ayda mı transfer olcaz kısmetse :) bende şuan folik asit kullanıyorum doktorun kim?Cnm bende mayısta transfer hazırlığına başlıyorum şuan için folik asit kullanıyorum omepa q10 kullanmam lazım ama biraz pahalı olduğu için kullanmıyorum zaten tedaviden 3 ay önce kullanıyordum 1 aydır bıraktım
lutinus fitil mievet canım lutinus da verdiler. bugün başladım :)
Ben kullanıyorum, 3gunde 1. Kötü yakıyorKızlar merhaba,
Transfer öncesi progestan 50 mg iğne kullanan var mı ? Doktorum verdi. 10. haftaya kadar kullanılacak dediler .
Doktor bana bu takviyelerin etkisi 3 ay önce başlıyor demişti. Yani bu ay kullanacağın ilaç 3ay sonraki yumurtlamada etkili yanlış anlamadıysam. İnşallah senin kullandıkların da kalitesi için yeterlidirCnm bende mayısta transfer hazırlığına başlıyorum şuan için folik asit kullanıyorum omepa q10 kullanmam lazım ama biraz pahalı olduğu için kullanmıyorum zaten tedaviden 3 ay önce kullanıyordum 1 aydır bıraktım
Benim transferim ertelendi rahim kalınlaşmadığı için. İstediğinizi seçebiliyorsunuz. Ona göre de ayarlama yapıyorlar.Seçme şansınız yok mu canım? Gönül hanımı isterdin en azından.
İlaçları seçme şansı oluyor mu?Benim transferim ertelendi rahim kalınlaşmadığı için. İstediğinizi seçebiliyorsunuz. Ona göre de ayarlama yapıyorlar.
Hııı benim iğnelere başlarken başlattıı folik asiti sen şişli memorialda tedavi görmüyor musun?Doktor bana bu takviyelerin etkisi 3 ay önce başlıyor demişti. Yani bu ay kullanacağın ilaç 3ay sonraki yumurtlamada etkili yanlış anlamadıysam. İnşallah senin kullandıkların da kalitesi için yeterlidir
Evet sabah akşam 2 ve iğne de dediginiz gibi yakıyor. Fitil de rahatsız ediyor inanılmazBen kullanıyorum, 3gunde 1. Kötü yakıyoryine ona razıyım da lutinus beni çok rahatsız ediyor. Sabah 2 akşam 2 mi sizinki de?
Evet . Maalesef ağrı yaptı bendelutinus fitil mi
Ben fitil kullanamıyorumdaEvet . Maalesef ağrı yaptı bende
İnanın bilmiyorum. Hemşire hattına sorun istersenizBen fitil kullanamıyorumdaİlla bunu vermesimi gerekiyor. acaba muadili bi ilaç yokmu
daha başlamadım başladığım zaman doktora ilk onu söleyeceğim. :) Adetin 1. günü haber verdikten sonra muayenemi gidiceğim süreç nasıl ilerliyor.İnanın bilmiyorum. Hemşire hattına sorun isterseniz
Evet 1. Günü arıyorsunuz şayet 16 dan sonra adet olursanız o 1. Gün sayılmıyor. Sonrasında randevu oluşturuyorlar. Tıpkı yumurta toplama işlemi öncesi gibi rahim muayenesi ve kan tahlili veriyorsunuz. Duruma gore karar veriyorlardaha başlamadım başladığım zaman doktora ilk onu söleyeceğim. :) Adetin 1. günü haber verdikten sonra muayenemi gidiceğim süreç nasıl ilerliyor.
Aminn inşallah daha önce farklı merkezdeki tedavimde 1 avuç ilaç kullanıyordum taze transfer yapiyorlardi o kadar çok ağrım sizim oluyordu ki ayağa bile kalkamıyorum her dakika bir belirti arıyordum hamile miyim diye burada tedavi olunca diğer hastaneyle benzer tek bir nokta bulamadım diğer merkezde bir avuc estrofem içiyordum kutu kutu jel kullandigim yetmiyormuş gibi ignelerden oturup kalkamıyorum burada bir tane bile ilaç vermediler hamilelik oluşunca sadece vitamin verildi tüp bebek bölümü olabildiğince her detayı düşünüyor sadece sakin olmak gerekiyor dua her derde deva tevekkül bizden takdir RabbimdenNaturel transfer ne büyük şans. Ben estrofem lutinus, 3gunde 1 progesteron iğne kullanıyorum. Her an adet olacakmışım gibi geliyor. Sabırla bekleyeceğim, Rabbim hayırlısıyla nasip etsinsiz de güle güle büyütün bebeğinizi
hımm anladımmm sizin doktorunuz kim?Evet 1. Günü arıyorsunuz şayet 16 dan sonra adet olursanız o 1. Gün sayılmıyor. Sonrasında randevu oluşturuyorlar. Tıpkı yumurta toplama işlemi öncesi gibi rahim muayenesi ve kan tahlili veriyorsunuz. Duruma gore karar veriyorlar
Benim doktorum Beril Hanım . Fakat eşit miktarda Umut Bey de kontrol etmiştir. İkisi de diyebilirimhımm anladımmm sizin doktorunuz kim?
Benim de naturel transfer olacak . Seninle aynı ilaçları kulanıyorum . Baya vücuda sıkıntı yapıyor ilaçlarNaturel transfer ne büyük şans. Ben estrofem lutinus, 3gunde 1 progesteron iğne kullanıyorum. Her an adet olacakmışım gibi geliyor. Sabırla bekleyeceğim, Rabbim hayırlısıyla nasip etsinsiz de güle güle büyütün bebeğinizi
Benimde Beril Hoca arada Yücel bey ve ipek hanımda kontrol etmişti.Benim doktorum Beril Hanım . Fakat eşit miktarda Umut Bey de kontrol etmiştir. İkisi de diyebilirim
Benimde Beril Hoca arada Yücel bey ve ipek hanımda kontrol etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?