Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaa ikimizde aynı ayda mı transfer olcaz kısmetse :) bende şuan folik asit kullanıyorum doktorun kim?

Kızlar merhaba,

Transfer öncesi progestan 50 mg iğne kullanan var mı ? Doktorum verdi. 10. haftaya kadar kullanılacak dediler .
Ben kullanıyorum, 3gunde 1. Kötü yakıyor yine ona razıyım da lutinus beni çok rahatsız ediyor. Sabah 2 akşam 2 mi sizinki de?

Doktor bana bu takviyelerin etkisi 3 ay önce başlıyor demişti. Yani bu ay kullanacağın ilaç 3ay sonraki yumurtlamada etkili yanlış anlamadıysam. İnşallah senin kullandıkların da kalitesi için yeterlidir

Doktor bana bu takviyelerin etkisi 3 ay önce başlıyor demişti. Yani bu ay kullanacağın ilaç 3ay sonraki yumurtlamada etkili yanlış anlamadıysam. İnşallah senin kullandıkların da kalitesi için yeterlidir
Hııı benim iğnelere başlarken başlattıı folik asiti sen şişli memorialda tedavi görmüyor musun?

daha başlamadım başladığım zaman doktora ilk onu söleyeceğim. :) Adetin 1. günü haber verdikten sonra muayenemi gidiceğim süreç nasıl ilerliyor.
Evet 1. Günü arıyorsunuz şayet 16 dan sonra adet olursanız o 1. Gün sayılmıyor. Sonrasında randevu oluşturuyorlar. Tıpkı yumurta toplama işlemi öncesi gibi rahim muayenesi ve kan tahlili veriyorsunuz. Duruma gore karar veriyorlar

Aminn inşallah daha önce farklı merkezdeki tedavimde 1 avuç ilaç kullanıyordum taze transfer yapiyorlardi o kadar çok ağrım sizim oluyordu ki ayağa bile kalkamıyorum her dakika bir belirti arıyordum hamile miyim diye burada tedavi olunca diğer hastaneyle benzer tek bir nokta bulamadım diğer merkezde bir avuc estrofem içiyordum kutu kutu jel kullandigim yetmiyormuş gibi ignelerden oturup kalkamıyorum burada bir tane bile ilaç vermediler hamilelik oluşunca sadece vitamin verildi tüp bebek bölümü olabildiğince her detayı düşünüyor sadece sakin olmak gerekiyor dua her derde deva tevekkül bizden takdir Rabbimden

Benim de naturel transfer olacak . Seninle aynı ilaçları kulanıyorum . Baya vücuda sıkıntı yapıyor ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…