Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet biz istedik yani biraz zorlayarak yumurtaların yarısı tesa ile diğer yarısı mikro çip ile istedik ama şuana kadar hiç %32 çıkmadı şaşırdım bende labaratuara sormayı unuttum artk transfere gidince sorarım
Neden zorlayarak? Yapmak istemediler mi tesa ile toplanan sperme herhangi bir işlem yapmıyorlar mı bilmiyorum

Neden zorlayarak? Yapmak istemediler mi tesa ile toplanan sperme herhangi bir işlem yapmıyorlar mı bilmiyorum
Gerek yok flan dediler eşimde yapmazsanız başka yerde denicez sonuçta 2. Tedavimiz memeorialda ve aynı şeyleri denemek istemiyorz farklı bişiler deneyelim dedik onlarda kabul etmek zorunda kaldı aklımızda kalmasın dedi Semra hoca

Gecende soylemistim ya fitil gerginligi var :KK43:
Bak ben daha Tüp Bebek tedavisine bile başlamadım ..
Ama hep şunu düşünüyorum , önce dünyada bile olmayan bebeğim için ..
Hayalim için .. Sanki tüm tedaviyi uygulayıp ,Rabbime sığınırsam bana müjdeleyecek gibi ..
Sen de böyle düşün , hem çoğu kadın bunu yaşıyor canını dişine tak :anneadayı:

Hayalim için .. Sanki tüm tedaviyi uygulayıp ,Rabbime sığınırsam bana müjdeleyecek gibi ..
Ne zmaan basliyorsun :)

Tüp bebeği nerde yapysnz acaba sperm sorunu mu var

Evet biz istedik yani biraz zorlayarak yumurtaların yarısı tesa ile diğer yarısı mikro çip ile istedik ama şuana kadar hiç %32 çıkmadı şaşırdım bende labaratuara sormayı unuttum artk transfere gidince sorarım
Mikro çip ne oluyor?

Tüp bebeği nerde yapysnz acaba sperm sorunu mu var
Sisli memorialda yaptiriyoruz canim esimin sperm sayisi azdi sora doktor tedavisi ile sayisi yukseldi hatta dedi doktor normal bir kisinin sansi kadar oldu die 1 senede ole bekledik sonra bende de sorun oldugunu ogrendik bende de prolaktin yuksekliginden kaynakli hipofiz bezimde kist cikti hatta onuda tup bebege basladigimizda tetkikler sayesinde ogrendik.

Sisli memorialda yaptiriyoruz canim esimin sperm sayisi azdi sora doktor tedavisi ile sayisi yukseldi hatta dedi doktor normal bir kisinin sansi kadar oldu die 1 senede ole bekledik sonra bende de sorun oldugunu ogrendik bende de prolaktin yuksekliginden kaynakli hipofiz bezimde kist cikti hatta onuda tup bebege basladigimizda tetkikler sayesinde ogrendik.
Bende şişli memorial düşünüodum ama sonra yesenin çekmez var acibadem altunizade'de yapyo işlemleri ona karar verdim 2 tüp bebek başarısızlgm olduğu için bağışıklık ve genetik testi istedi geldik istanbula yaptrdk bağışıklığım yüksek cıktı genetiği beklyrz şimdi salı günü çıkacak. Diğer tüp bebeklerm 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi 4ab idi ama tutunmyo sebebi de bulamyrz😑 sperm morfolojisi sıfır eşimin başka hiçbir sorunumuz yok

Bende şişli memorial düşünüodum ama sonra yesenin çekmez var acibadem altunizade'de yapyo işlemleri ona karar verdim 2 tüp bebek başarısızlgm olduğu için bağışıklık ve genetik testi istedi geldik istanbula yaptrdk bağışıklığım yüksek cıktı genetiği beklyrz şimdi salı günü çıkacak. Diğer tüp bebeklerm 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi 4ab idi ama tutunmyo sebebi de bulamyrz😑 sperm morfolojisi sıfır eşimin başka hiçbir
Hayirlisi canim:) bu arada sen bana yazmamissin ben stlamisim ortaya oyle kusura bakma :(

Ne zmaan basliyorsun :)
Ben henüz araştırma peşindeyim. Bizim en büyük problemimiz eşimin "kromozom yapışıklığı" .Haliyle genetik anlamında zorlayıcı bir durum .Üstelik buna ek olarak sperm malesef yerlerde...
%80 Memorial da Umut veya Gönül Hocayı tercih edeceğim .

Haziran gibi düşünüyorum nasipse ..
Kredi yeni çektik , gitmeden takside başlayalım diye ..
Çünkü malum şartlar çok zor ve konaklama sıkıntımız da mevcut...
Hele şu dönemde kimsenin kapısını çalmak da istemiyoruz ,sonuçta sıklıkla hastaneye gidip gelme ve risk durumu var.

Bende şişli memorial düşünüodum ama sonra yesenin çekmez var acibadem altunizade'de yapyo işlemleri ona karar verdim 2 tüp bebek başarısızlgm olduğu için bağışıklık ve genetik testi istedi geldik istanbula yaptrdk bağışıklığım yüksek cıktı genetiği beklyrz şimdi salı günü çıkacak. Diğer tüp bebeklerm 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi 4ab idi ama tutunmyo sebebi de bulamyrz😑 sperm morfolojisi sıfır eşimin başka hiçbir sorunumuz yok

"yesenin çekmez var acibadem altunizade'de yapyo işlemleri ona karar verdim " kim ? anlayamadım

Ben henüz araştırma peşindeyim. Bizim en büyük problemimiz eşimin "kromozom yapışıklığı" .Haliyle genetik anlamında zorlayıcı bir durum .Üstelik buna ek olarak sperm malesef yerlerde...
%80 Memorial da Umut veya Gönül Hocayı tercih edeceğim .

Haziran gibi düşünüyorum nasipse ..
Kredi yeni çektik , gitmeden takside başlayalım diye ..
Çünkü malum şartlar çok zor ve konaklama sıkıntımız da mevcut...
Hele şu dönemde kimsenin kapısını çalmak da istemiyoruz ,sonuçta sıklıkla hastaneye gidip gelme ve risk durumu var.
Aynen ya sartlar maddi manevi zorluyor Allah yolunu hep acik etsin semra hoca alaninda iyi gercekten insallaah sana guzel haberler verir tup bebek denemen oldumu hic

Back
X