Biraz banka izlenimi yaratıyor bahçeci, hastane gibi değilde ofis gibi çok kalabalık sirkülasyon çok yeteri kadar ilgilenilir mi tam emin olamadım, bu benim kişisel görüşüm tabi. Benim durumum şöyle, hamile kalabiliyorum %3 turner yada düşük riskim var. %97 sağlıklı gebelik şansım var. Mehmet Bey biraz kişisel yorumum bir kez daha dene gibiye getirdi konuyu, o taraftada kafam karışmıştı zaten. Mesela memorial o konuda da şey demişti, kesinlikle denemeyin ne gerek var sonuçta elimizde teknoloji var falan dediler. Kayıplarım için kesin konulan bir tanı yok, kadın doğum doktorum sebebin pıhtılaşma da olabileceğini kromozomu sağlıklı da olmuş olabileceğini söylemişti. Kalp durmasından 3 hafta sonra farkettiğimiz için patolojiye gönderemedik, ölü hücre olduğu için bir şey çıkma ihtimali çok çok düşük demişlerdi
Evet kafam karışık, karar vermekte zorlanıyorum. Yaşım 29 yumurtalarım iyi gözüküyor muayenede, amh yaptırdım sonucunu bekliyorum. Bazen tekrar denesem mi diyorum, sonra keşke demekten korkuyorum

inşallah hayırlısına karar verebilirim
Semra hanımın kendisi ile gorustunuz mu? Zira acibademin tup bebek olmasa bile en iyi şubesinde ki en iyi perinatolog benim Semra hanımın hastası olduğumu bilmiyordu ve benden para koparmak için başka sebepler ile kaybetsem de7 aylık bebek taşımış rahimime kalp şeklinde senin rahmin hemen 3.500 liraya emar çekilmemiz peşine de histeroskopi yapmamız lazım dedi isim vermeyeceğim sözde kendileri turkiyenin en iyi perinatologuydu her neyse ben tabi bunu red ettim ben Semra kahramanın hastasıyım o benim rahimime bakti boyle biesey söylemedi deyince bu doktor kişisi direk geri vites yapti Semra hanım gordu ise onun gorusu doğrudur dedi ekip doktorlarına birsey diyemem ama Semra hanım ile görüşmenizi tavsiye ederim