Aminnn inşallah aynen öyle canım Memorialde diğer bölümler çok aşırı maliyetli birde özel sigortanız yoksa yandınız 2019 yılında 12 günlük yatış ve doğum için 50 bin ödedim muayenelere 450 TL ve NST'lere 150 TL bunlar 50 binin içinde yoktu 1 gecede 30 tane NST çektiler işte bu durumlar benim çalıştığım özel hastane gibi 14 günlük süre içinde beni hasta olarak değilde müşteri olarak gördüler

yani birde bunlar indirimli haliydi

çok aşırı zengin olmalısın diğer bölümlere gidebilmek için bizler ancak 1 defa gidebiliriz ikincisi mi doların arttığı şu dönemde fazla lüks olur gidemeyiz

tüp bebek bölümü bana göre uygun fiyatlıydi 2018 sene sonu gittim 2019 Mayıs transfer olmuştu daha önce gittiğim diğer merkezlerde daha çok para odemistim farklı merkezde aşılama için 5.500 odedik 2 asilama 11 bin iğneler haric igneleri merkez kendisi veriyordu tüp bebeğe ilkinde 15 bin ikincisinde indirim yapıldı 13 bin iğneler haric opu esnasında ayrı bir ücret eşten alınan sperme ayrı ücret herşeye bir ücret cikariyorlardi her aşama sonrasında doktor muayenesi yine ucretli üstelik hiçbir kan tahlili yapılmadı iki deha ohss oldum ölümden döndüm bizi fazlasıyla kandirdiklari için Memorial bize göre tüp bebek bölümü çok çok uygundu gereksiz hiçbir şeyi fazladan istemediler biz istediğimiz halde semra hoca gerek görmüyorum dedi belki ilkinde tutmasaydi 3. veya 4. Denemede gerek gorebilirdi ama onu bekleyip görmeden istemedi