Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben 37 yaşındayım, 2 arkadaşım daha var hamile biri 40 birisi 42 yaşında gayette güzel ilerliyor hamilelikleri doktorların inanması ya da motive etmesi önemli değil kendikendimize motive olmamız çok önemli varsın kimse inanmasın bırakın doktoru eşim inanmıyordu bana 😂 Olcak hayırlısıyla 💪🏼 Hepinize kocaman sevgiler 💝💝💝
Amin inşallah. Demek istediğim zaten dr un inanması insanı daha çok motive ediyor. Güç alıyorsun gibi birşey 😊

Embriyoskop bizede uygulanmıştı, embriyo durumuna geldikten sonra her embriyo ayrı bir odacığa konuluyor, ve her saat gelişim fotografları çekiliyor, ve ellenmeden, bu şekilde en iyi gelişen embriyoyu ayırt edebiliyorlar, hemde embriyolara ellenmemiş oluyor, bu şekilde en son en iyi gelişmiş bile olan embriyonun gelişim aşamalarında en iyi yol kat edeni görüp onu transfer ediyorlar, şişli memorial da yücel hoca bana tavsiye etmişti, başka merkezlerde embriyo durumunu ögrenmek için her gün kutucuklarından çıkarıp mikroskop altında incelenio, ve bu şekilde embriyo ellenmiş oluo, embriyoskop candır arkadaşlar😍😍😍😍
Çok teşekkür ederiz 🌸🌸

ilk görüsmeye yücel beye gitmistim. şimdi yarına soner beye ve gönül hanıma randevu verdiklerini söylediler. işte bu durumy pek sevmiyorum zaten yücel bey beni iki saate anca tanıdı sorunlu hasta oldugum için şimdi yarın tekrardan tanısma asaması sorunları anltma falan. canım sıkıldı bu ise biraz benim 😥
Gönül hanım çok çok iyidir

Evet tüm takiplerimi , opu ve transferi kendisi yaptı , harika bir insan
Ben Yücel beyin hastası idim 2018de simdi değiştirmek istiyorum da gönül hanima geçmeyi düşünüyorum Yücel hocadan başka kimseye gitmedim 1 kere umut bet bakmak zorunda kaldı o muayene de tam bir fiyaskoydu simdi gönül hanımı düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederim

Ben Yücel beyin hastası idim 2018de simdi değiştirmek istiyorum da gönül hanima geçmeyi düşünüyorum Yücel hocadan başka kimseye gitmedim 1 kere umut bet bakmak zorunda kaldı o muayene de tam bir fiyaskoydu simdi gönül hanımı düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederim
Benimde umut beyle frekansını uymadı, soner beye 1 defa muaywne oldum hem kibar hemde iyi bir doktor

Benimde umut beyle frekansını uymadı, soner beye 1 defa muaywne oldum hem kibar hemde iyi bir doktor
mesaj geldi soner bey yazmıslar gönul hanım da demıslerdı ama neyse çarşamba pzarına döndü iş yarın hayırlısıyla gidelim de 🙈

Soner beyi tanımıyorum benin zamanımda yoktu ama umut bey yok yani asla 2.transferimin 5.gunu adet oldum o kanama ile gittim bana sen hamilesin diyor bildiğin adet oldum yani o psikoloji ile gozum döndü merkezde bağırdım çağırdım dalga geçiyor herhalde diye bi daha tovbe ona gitmedim

Kızlar , Memorial ‘da eşimizden embriyo oluşum için , sperm hangi aşamada alınıyor ?

Yani inanın size dert anlatmak gerçekten zor, amacınızı da pek anlamış değilim... hayırlıs
Yani inanın size dert anlatmak gerçekten zor, amacınızı da pek anlamış değilim... hayırlısı olsun
Anlatmayın öyleyse 👍 bende sizi anlamış değilim, memorial muhteşem bir hastane, hata yapamazlar doktorların hepsi harika 👏🏻

Anlatmayın öyleyse 👍 bende sizi anlamış değilim, memorial muhteşem bir hastane, hata yapamazlar doktorların hepsi harika 👏🏻
Burada insanlar tüp bebek için mücadele veriyoruz ve morale, güvene ihtiyaç duyuyorlar sizin 10 farklı doktor görüşü alınarak burada size yol gösteren doktorları kötüleyip burada insanların kafasında soru işareti bırakmanız hiç hoş değil..

Burada insanlar tüp bebek için mücadele veriyoruz ve morale, güvene ihtiyaç duyuyorlar sizin 10 farklı doktor görüşü alınarak burada size yol gösteren doktorları kötüleyip burada insanların kafasında soru işareti bırakmanız hiç hoş değil..
Aynen oyle bir de memnun kalmamış doktorun görüşünü doğru bulmayip buraya yazmanın mantığını da anlamadim bir de ısrarla Semra hocayı karalıyor tup bebek yaptirmak istemiyor ama tup bebek doktoruna gidiyor anlamış değilim surekli Semra hanima karalama yapiyor 🙄🙄

Kusura bakmayın, benim sürecimde sizinkinden farklı değil. Ben kimseyi kötülemeyede çalışmıyorum, herkesin hata yapabileceğini unutuyorsunuz sanırım. Her doktorun artısı eksisi vardır, sonuçta karar kişiye aittir. Ben başıma gelen olumsuz durumu tabiki paylaşacağım, burası o yüzden yok mu zaten ? Gözünden kaçmış, yanlış tanı koymuş diyebilicekken aaa o hata yapmaz gibi tepkileriniz bence çok tuhaf.

Back
X