Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

allah razı olsun canım rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.. benden bugun 35 yumurta çıktı yarın inşallah güzel haberler gelir. öncekilerde de bu kdr yumurta cıkardı ama nasip olmadı iste.
Allah bu sefer nasip etsin insallah, saglikli gelsinler ve can olsunlar ailenize katilsinlar canim 🥰🙏

Canimm, guzel kalpli insan ❤️ Allah razi olsun, tum dualarin kabul olsun insallah 🙌 Darisi senin basina, canla basla verdigin emeklerin karsiligini alacaksin insallah ❤️

Merkezde, odaya sevk edilmeyi bekliyorum. Az once embriyologla gorustum, embriyomun fotografini verdi bana, duygular şelale 😂😂

Bi arkadasimizin aklina takilmisti, embriyolari tek tupte dondurdular diye, nicki hatirlayamadim kusura bakmasin lutfen, sayfalarda geri gitmeye de vaktim yok 🙌
Oyle bir sey soz konusu degilmis, pgt yapilan her embriyonun kendi numarasi varmis ve ayri ayri tuplerde numaralariyla donduruluyormus 🌞
Canim nasilsin , İnsallah transferin basariyla gecer sana can olur 🌺🥰🤲

Y yldz90 canım laparoskopi sonrası nasılsın ?
2 ay sonra güzel haberlerini alıcaz inşallah .Bu yolda benim gibi problemli olupta daha başlamayanlara umut olucaksınız hepiniz 🍀👼🏻💜
Valla canım çok fazla gaz problemi yaşıyorum cumartesi oldum ama daha tam iyileşmedim göbek dwliğinden ve kasıklarda kesikler var küçük ama yavaş hareket etmeye çalışıyorum korkuyorum acır diye

Canim nasilsin , İnsallah transferin basariyla gecer sana can olur 🌺🥰🤲

İyiyim cok sukur, gunun son transferiydim sanirim, sıkışık şekilde biraz fazlaca bekledim ama degdi umarim 🙌 yarim saat istirahatten sonra eve donmek uzere yoldayim ☺️ cok tesekkurler hepinize ❤️

Canimm, guzel kalpli insan ❤️ Allah razi olsun, tum dualarin kabul olsun insallah 🙌 Darisi senin basina, canla basla verdigin emeklerin karsiligini alacaksin insallah ❤️

Merkezde, odaya sevk edilmeyi bekliyorum. Az once embriyologla gorustum, embriyomun fotografini verdi bana, duygular şelale 😂😂

Bi arkadasimizin aklina takilmisti, embriyolari tek tupte dondurdular diye, nicki hatirlayamadim kusura bakmasin lutfen, sayfalarda geri gitmeye de vaktim yok 🙌
Oyle bir sey soz konusu degilmis, pgt yapilan her embriyonun kendi numarasi varmis ve ayri ayri tuplerde numaralariyla donduruluyormus 🌞
Hayırlı olsun inş tutunur. Bn pgt yapmadan dondurdum o yüzden tek tüpte dondurulmus olabilir,

Buralar iyi merkezler.
Memorialde bu sayfada okuduklarim var.
Semra hoca morfolojiye filan çok da bakmıyor.
Eğer yumurta kalitesi iyiyse sperm kalitesizliğini örter diyor. Yani onun gibi bişey.
Biz sorun ararken kendimizde Ankara'da Kaan Aydos hocaya gitmiştik. Kendisi eşime ilaç başlamıştı. Antioksidan tedavisi için. Sperm sayı ve hızı baya artmıştı.
Hangi vitaminleri kaç ay kullandınız

eluard eluard
Canım ; Rabbim bugün sana mucizeni getirsin Allah'ın izniyle . Ne muhteşem 3 pgtli sağlıklı embriyon var ve bugün seninle buluşuyor . Kalan 2 si de zamanı gelince katırlar ailenize inş...
Böyle konuşuyorum çünkü olumlu düşünüyorum ,sende böyle düşün ....🌸👼🏻

@zynpykta
4 kaybından sonra ne denir bilmiyorum ama Rabbim rahmine dünyaları sığdırsın ... Oluşacak yumurtalar kıpır kıpır olsun . bu sefer olucak inş . Hadi bakalım güzel haberlerini paylaşmayı ihmal etme .🐣🌱

R Rosang
2 kaybın var ve bende bi nebze senin gibi aynı problemdeyim, sperm sıkıntısı ileri derecede , üstelik genetik sıkıntımız da cabası ve en önemlisi de bu olsa gerek. Yani demem o ki ; nice dertler var , kendine moral ver .
Yaşın kaç ? Kaç Embriyon var ? Pgt yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum ama Rabbim kolaylaştırsın , mucizen bugün olsun inş 🌸👼🏻

Bugün sizin adınıza niyetlenerek Enbiya Suresini okuyacağım ..
Hadi hayırlı haberlerinize inş 🤲🏻
Allah razı olsun çok teşekkürler 🙏🏻
ama sanırım karıştırıyorsunuz benim hiç kaybım yok çünkü hiç gebeliğim yok 🤷🏼‍♀️ İlk tedavi 🙏🏻
28 yaşındayım pgtsiz 2 embriyo dondurulmuştu bugün biriyle kavuştum

Allah razı olsun çok teşekkürler 🙏🏻
ama sanırım karıştırıyorsunuz benim hiç kaybım yok çünkü hiç gebeliğim yok 🤷🏼‍♀️ İlk tedavi 🙏🏻
28 yaşındayım pgtsiz 2 embriyo dondurulmuştu bugün biriyle kavuştum
Olsun karıştırmam iyi olmuş en azından kayıp yok 💕
Rabbim okuduğum ve sizlerinde okuduğu duaları kabul eylesin . İnş şu sonuç için de 1 haftan su gibi aksın da sana evladını bağışlasın . Mutlaka haberdar et , takipteyim 🌸🤲🏻

R Rosang ve eluard eluard

Kızlar transfer için ne kadar su için dediler ? Keza bu transfer için idrara sıkışık olmanın amacı nedir ?
Komikte geliyor bi nebze , ya tutamadın ayyy düşünemiyorum 😂

eluard eluard canımm beklediğimiz o büyük gün geldi de geçti bile ☺️ ben kk ya girene kadar olanlar olmuş yavruna kavuşmuşsun 🤗🤗 sımsıkı tutunsun sana hiiç bırakmasın annesini sağlıkla doğsun inşallah 🌺💓💓

Back
X