Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar sizin de böyle havuza koydular mı? 8 tanesini havuza koymuslar spermleri de eklemisler dört tanesi döllenmiş. 2 tanesi yavas gelismis 2 tanesi de hızlı bölünüyormuş.bu iki taneden umutluyum pgt ye gidecek en az 6-7 cıkar inşallah 35 yumurta toplandı😢
Bizim 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu embriyolok bizim embiriyolar içinde hızlı bölündü dedi normalde 2. Gün 2 hücreli olması gerekirken bizimkiler 3 e bölünmüş o nedenle bir muammadayız bizde embriyolar kaliteli mi değil mi diye

Bizim 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu embriyolok bizim embiriyolar içinde hızlı bölündü dedi normalde 2. Gün 2 hücreli olması gerekirken bizimkiler 3 e bölünmüş o nedenle bir muammadayız bizde embriyolar kaliteli mi değil mi diye
hızlı bölünen iyi mi oluyor diye düşündüm ben de aynen 🙄

kızlar sizin de böyle havuza koydular mı? 8 tanesini havuza koymuslar spermleri de eklemisler dört tanesi döllenmiş. 2 tanesi yavas gelismis 2 tanesi de hızlı bölünüyormuş.bu iki taneden umutluyum pgt ye gidecek en az 6-7 cıkar inşallah 35 yumurta toplandı😢
Bu havuzlama olayı nedir ?
Normal döllendirmenin dışında bi tabir olduğu için farkı neymiş ?

Bu havuzlama olayı nedir ?
Normal döllendirmenin dışında bi tabir olduğu için farkı neymiş ?
Yumurtaları spermlerin içine bırakıyorlar, yumurta spermi seciyor. Doğal yoldan olduğu gibi. Ama diğerinde en sağlıklı görünen spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Benim bildiğim böyle ama daha iyi bilen arkadaşlar vardır belki 😊

Yumurtaları spermlerin içine bırakıyorlar, yumurta spermi seciyor. Doğal yoldan olduğu gibi. Ama diğerinde en sağlıklı görünen spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Benim bildiğim böyle ama daha iyi bilen arkadaşlar vardır belki 😊
Allah Allah... Bu durum çok ilginç değil mi ama... doğal yolla döllenmesinden ziyade bu şekilde bölünmesi çok sağlıklı olmaz ki zaten problemli hastalar geliyor kendilerinin seçmesi gerekmez mi yumurtayıda spermi de ... Ben bu havuzlama işini sevmedim sanırım ya da tam teşekküllü bilmediğim için ☹️

Merhaba bizim 6 tane 5.gun embriyomuz olmuştu ve 2 tanesi çok hızlı bölünmüştü transfer aşamasında da dondurulmuş olan embriyo cozunurken %100 canlı kalmıştı hızlı bölünen embriyomuz şuan 18 aylık çok şükür Rabbime embriyolog Hakan bey görünürde bir problem yok demişti bizimki pgt'li değildi bizde tereddüt etmedik değil Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

evet canım toplanan yumurtanın 30 u olgunmuş 18 i döllenmiş. bana biraz az geldi o sayıya döllenme sayısı yarı yarıya nerdeyse ne bileyim. 8 tanesini havuza koymuslar kendi kendine döllenebilsin diye 4 tanesi döllenmiş 2 tanesi hızlı bölünüyormuş iyiymiş.( bu havuza koyma durumundan benim haberim yoktu yumurts çok diye yapmıslar.pek çözemedim) bu hızlı bölünme de iyi birşey mi bilemedim toplam 18 şuan ama inşallah beşinci güne de azalmadan gider. benim önceki iki denememde de son gune az cıkıyordu sayı bu kdr cok olsa bile
O havuzu acaba 18den arta kalan diger 12 icin mi yaptilar, degisik bir sey mi deniyorlar? ☺️ Normalde imsi yontemiyle dolluyorlar doye biliyorum, bizimki imsi olmustu. Bu havuzu ben de ilk defa duydum veya bildigimiz bir seydir ama anlatis sekliyle anlayamiyor olabiliriz 🤭 18 cok guzel, insallah yeteri kadar 5. gune gelen olur 🌺
Benim 29 yumurtadan 20 olgun cikmisti, 20si de dollenip 4. gune gelmislerdi ama 5. gun 7 adet genetik arastirmaya uygun embriyo cikmisti, 6. gun 2 tane daha katilmisti aralarina. Yani toplam 20de 9 genetik arastirmaya uygun embriyo olmustu. Genetik icin belli bir kalitenin uzerinde olmasi gerekiyor sanirim. Siz de yaptiracak misiniz pgt?

Merhaba bizim 6 tane 5.gun embriyomuz olmuştu ve 2 tanesi çok hızlı bölünmüştü transfer aşamasında da dondurulmuş olan embriyo cozunurken %100 canlı kalmıştı hızlı bölünen embriyomuz şuan 18 aylık çok şükür Rabbime embriyolog Hakan bey görünürde bir problem yok demişti bizimki pgt'li değildi bizde tereddüt etmedik değil Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bizimde görüntüleri fena değil dedi Semra hoca ama 3. Gün embriyosu bizimkiler bakalım hayırlısı artık hakkımızda

Back
X