Hadi bakalım kitler dolsun pgtlilerOo süper haber canımmm tertemiz mis gibi sonuçlar gelsininşallah benim de 5 gün oldu gideli pgtye bakalım ne zaman sonuç gelir .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım kitler dolsun pgtlilerOo süper haber canımmm tertemiz mis gibi sonuçlar gelsininşallah benim de 5 gün oldu gideli pgtye bakalım ne zaman sonuç gelir .
olmaz insallah idrar testi yapmadinmi???biz gonul hanimla komustuk degeri bir az az bulmus 70lerde olmasi gerekiyirmis.yarin bir daha test istediKizlar bole bazen aniden korkuorum bi sorun olur mu![]()
Yaa canım senin gününde senden daha düşük değerli insanlar var nasip belki geç tutunduu bozma moralini yarın güzelll bi sonuç alırsınnn ben hissediyorummmm :) Allahın izniylee :) Yapmadım ya ama bu arada bgn alt karnımda bayağı ağrı oldu belime falan vurdu ağrı neden bilmiyorumolmaz insallah idrar testi yapmadinmi???biz gonul hanimla komustuk degeri bir az az bulmus 70lerde olmasi gerekiyirmis.yarin bir daha test istedi![]()
insallah canim insallah ama moralim bozuldu bayaa.agri tutununca oluyormus.bende dr agri oldu bir kac gun kasiklarda guclu agrilar oldu.Yaa canım senin gününde senden daha düşük değerli insanlar var nasip belki geç tutunduu bozma moralini yarın güzelll bi sonuç alırsınnn ben hissediyorummmm :) Allahın izniylee :) Yapmadım ya ama bu arada bgn alt karnımda bayağı ağrı oldu belime falan vurdu ağrı neden bilmiyorum
moralini bozma moral bu süreçte çok önemli bol bol dua et bide şuan hcgnin yükselmediğini neereden biliyorsun ki üzülmee dua ett Allahın izniyle yrn genee güzel haberler alırıızzz inşallah :) Kendim içinde bilmiyorum valla ağrılar psikolojik mi ilaç mı ama geçenkinde sürekli vardı ağrım ama hiç artmamıştı hep rutindi bu sefer de ara ara ağrım oldu aam bgn biraz şiddetliydi nedenseinsallah canim insallah ama moralim bozuldu bayaa.agri tutununca oluyormus.bende dr agri oldu bir kac gun kasiklarda guclu agrilar oldu.
Oluyor boyle malesef, yumurtalar olgun cikmiyor, folikullerin ici bos cikabiliyor. Ama 8 tane de cok guzel bir sayi. İnsallah onlar 5. gune guzel kalitelerde devam ederlerKızlar az önce aradılar beni. Dün 17 yumurta toplanmıştı. 8 tanesi döllenmiş. Çok az değil mi? Neden böyle olmuştur?
Canım evet üzülmeKızlar az önce aradılar beni. Dün 17 yumurta toplanmıştı. 8 tanesi döllenmiş. Çok az değil mi? Neden böyle olmuştur?
Kaliteleri gayet iyi canım hadi hayırlısı inşallah gelirrrr 1 tane sağlıklıSon durumda belli oldu
3. Uygun geldi. Dün iki tane pgt için gitmişti bugünde bir ilave ile birlikte toplam 3 tane oldu. Kalite durumları da aşağıdaki gibi bakalım neler olacak. Gecen seferde 3 gitti ama dönen olmadı. Bu sefer şaşırtır umarım
5BA
5AB
5BB
Ayy hadi bir iki haftaya guzel haberler alalimmmSon durumda belli oldu
3. Uygun geldi. Dün iki tane pgt için gitmişti bugünde bir ilave ile birlikte toplam 3 tane oldu. Kalite durumları da aşağıdaki gibi bakalım neler olacak. Gecen seferde 3 gitti ama dönen olmadı. Bu sefer şaşırtır umarım
5BA
5AB
5BB
Maşallah canım çok sevindimSon durumda belli oldu
5BA
5AB
5BB
Ah keşkem ah keşkemKaliteleri gayet iyi canım hadi hayırlısı inşallah gelirrrr 1 tane sağlıklı
İnşallah sağol canım bu sefer şaşırtsın artıkAyy hadi bir iki haftaya guzel haberler alalimmmkaliteler cok guzel, insallah bu sefer olacak
![]()
Tek dileğim bu vallaMaşallah canım çok sevindimBubsefer güzel haberler gelsin inşallah
![]()
İnşallah.Oluyor boyle malesef, yumurtalar olgun cikmiyor, folikullerin ici bos cikabiliyor. Ama 8 tane de cok guzel bir sayi. İnsallah onlar 5. gune guzel kalitelerde devam ederler![]()
Umarım bunlar iyi ilerlerCanım evet üzülmeyine iyi rakam. Ama ben zaten sana demiştim yani olgun yumurta sayısı 10 gibi gözüküyor diye. Değerlerinde bu rakamlara yakındı. İyisi olsun boşver önümüze bakacağız artık
![]()
Evet iyi olur inşallah buna yoğunlaşmakta fayda varUmarım bunlar iyi ilerler![]()