Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar .ben de geçen ay E2 değerim yuksek çıkmıştır.bu ay o düzelmiş fsh 20.44 ağladım üzüntüden sinirden resmen yine ötelendi tedavi daha ignelerime başlayamadım.çıldırıcam zor süreç demişlerdi ancak bu kadar zor olucagını tahmin etmemiştik.
fsh icin bir ilaç yazdı bu arada soner hoca izinliydi umut hocaydı sanırm o girdi.adamın hakklı olarak benmle iç bilgisi yok .cyclo-progynova diye bir ilaç yazdı.ama onunda yan etkileri inanılmaz ağırmış ne yapsam ne etsem bilemedim
bilgisi olan ya da basından bu akdar dengesiz hormon değeri geçen var mı?

moralini bozma moral bu süreçte çok önemli bol bol dua et bide şuan hcgnin yükselmediğini neereden biliyorsun ki üzülmee dua ett Allahın izniyle yrn genee güzel haberler alırıızzz inşallah :) Kendim içinde bilmiyorum valla ağrılar psikolojik mi ilaç mı ama geçenkinde sürekli vardı ağrım ama hiç artmamıştı hep rutindi bu sefer de ara ara ağrım oldu aam bgn biraz şiddetliydi nedense
gecenkinde negativmiydi sonuc??insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.srn de sonucu yazarsim😊🤩guzel haberlerini bekliycem

Canım hayırlı olsun üzme canını stres yapma brnim de ilk tedaviye basladigimda fsh 21 cikmiati suanda 7 lerde ben ilac kullanmamistim ama kendikiginden düşmüştü. Senin de düser stres yapma 🙏

Canım hayırlı olsun üzme canını stres yapma brnim de ilk tedaviye basladigimda fsh 21 cikmiati suanda 7 lerde ben ilac kullanmamistim ama kendikiginden düşmüştü. Senin de düser stres yapma 🙏
valla hiç bilmiyorum bir türlü iğnelere başlayamadık birden erkken menopoz oluyr mu bilmiyorum 2 aydır sagda hiç yumurta yok solda 3 tane oda 1mm-2mm falan bilmiyorm nolacak

valla hiç bilmiyorum bir türlü iğnelere başlayamadık birden erkken menopoz oluyr mu bilmiyorum 2 aydır sagda hiç yumurta yok solda 3 tane oda 1mm-2mm falan bilmiyorm nolacak
Moralini yüksek tut canım bir yumurta da yeter Allah nasip ettikten sonra ,olmayınca 30 tane de olsa olmuyor. Bu arada ben testere dişli aslan pençesi cayı falan yapmıştım hayıt suyu içmiştim her yolu denedim oyle hemen erken menepoz falan olmaz

Peki kızlar,
Pgt sonucu bekleyen kac kisi var. Bir Kumrusumru Kumrusumru bir seni biliyorum 🥰 belkide senle aynı kitte olacak 🙏🤲🧿
Canım ne güzel benim 3 tane kaldı geriye pgt ye gidecek kalite de değillerdi 2ab filan bende direkt dondurdum 2 ay ilaçları atsın bünyem Ağustos başı histeroskopi sonra nasipse yükleme o yüzden çok takılma biliyorum genetik sorunun var ama ol dediyse Rabbim bulur iyisi merak etme

Back
X