Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar transferden sonra ne ilaç kullandınız folik asit lutinus 3 günde bir progestan iğne var bende bugün birine sordum o kadar çok ilaç yazdi ki kan sulandirici hap kan sulandirici iğne her gün progestan iğne 5 günde bir başka iğne fitil sasirdim o başka yerde tedavi olmuş
Bende folik asit lutinus ve progestan kullanıyorum natural transfer diye belki böyledir 😊

Çok teşekkür ederim🙏🤲5BA,5AB,5BB kaliteleri böyle idi. Bunlardan biri sağlıklı geldi de hangisi bilemedim. Doktor aradığında sorayım 🙏
Canimmmm gözün aydınnn🥰🥰 haydi bakalım transfer + hamiş sırasına senide alıyoruz desene 😍😍 cok sevindim çokkkk , insallh guzel haberlerin başı olsun bu haberin , daha nice güzel haberler duymayı diliyorum senden 🤲🤲🤲

Canimmmm gözün aydınnn🥰🥰 haydi bakalım transfer + hamiş sırasına senide alıyoruz desene 😍😍 cok sevindim çokkkk , insallh guzel haberlerin başı olsun bu haberin , daha nice güzel haberler duymayı diliyorum senden 🤲🤲🤲
Canım inşallah azmettim biliyorsun 😅 bakalım sonuda güzel olsun 🙏🤲

Arkadaslar hatırlarsınız belki değerim 26 çıkmıştı 4 gün sonra verdim dün 104 çıktı 4 gün sonra tekrar istediler dün arayacak doktor demelerine rağmen aramadi sabah tekrar aramadilar diye mesaj attım doktor aradı yükseliş var ama takip edilmesi gerekiyor kan sonucu tam istenilen seviyede değil dedi kahverengimsi akintim var söyledim progestan 50 mg her gün vurul dedi bunlar normal mi çok endiseleniyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Arkadaslar hatırlarsınız belki değerim 26 çıkmıştı 4 gün sonra verdim dün 104 çıktı 4 gün sonra tekrar istediler dün arayacak doktor demelerine rağmen aramadi sabah tekrar aramadilar diye mesaj attım doktor aradı yükseliş var ama takip edilmesi gerekiyor kan sonucu tam istenilen seviyede değil dedi kahverengimsi akintim var söyledim progestan 50 mg her gün vurul dedi bunlar normal mi çok endiseleniyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Yukselmis cok sukur, aslinda gun asiri ikiser kat yukselmis, cok iyi bir yukselis. Degerin totalde dusuk olmasi onlari temkinli konustuyor ama insallah boyle artmaya devam eder ve o kahverengi akinti yerlesme kanamasidir 🙌 Progestani her gun vurmakta da bir sikingi yok, Memorialde cok dusuk dozlarda progesteron veriyolar, diger merkezlerde o kadar cok yukluyolar ki basta bizimki niye bu kadar az diye dusunmustum.
O yuzden her gun igne olmak cok normal bu asamada, bu senin icini rahatlatsin, bebeginin tutunmasina fayda sagliyor 🙏

Back
X