Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nameless Warrior Nameless Warrior merhaba canım nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik 🥰 bir daha kan testi yapıldı mi? Keseyi ne zaman göreceksiniz 🙏🧿
Canımmm iyiyim çok şükür dinlenmeye devam iki gün önce verdim tekrar kan çok şükür artış iyi Yücel hoca bayramdan sonra bakalım kese ya da keselere dedi pazar gününe randevu aldım 🤗🤗
Sen nasılsın ne zaman regl olacaksın bu regl dönemi ile başlayacaksınız sanırım değil mi 🥰🥰

Ya ne testleri istedi canım ? Benden bir şey istemedi ağustos adetinle gel dedi .
Benden ektekileri adet görmeden tekrarla bakalım dedi. Yine fikrimiz olsun alacağımız önlem var mi görelim dedi. Bakalım 26.06.21 tarihinde bayram dönüşüne yaptırcam bende.🥰

Eklentiler

• IMG_20210719_180437.webp
    IMG_20210719_180437.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 63
Canımmm iyiyim çok şükür dinlenmeye devam iki gün önce verdim tekrar kan çok şükür artış iyi Yücel hoca bayramdan sonra bakalım kese ya da keselere dedi pazar gününe randevu aldım 🤗🤗
Sen nasılsın ne zaman regl olacaksın bu regl dönemi ile başlayacaksınız sanırım değil mi 🥰🥰
Aman çok iyi cok iyi harika 🥰 valla bende hastalanmayi bekliyorum. 28-30 gunde bir oluyorum aslında ama toplama sonrası bir düzensizlik olabiliyor. 35-37 günde de gelebilir. 28 günde gelirse 7 Ağustos 30 günde 10 ağustosta hastalancam ama gecikirse de 15 ağustosu bulabilir. Anlayacağın 7 sinden itibaren nöbetteyim 😅🤣 aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olsun yahu🥰

Benden ektekileri adet görmeden tekrarla bakalım dedi. Yine fikrimiz olsun alacağımız önlem var mi görelim dedi. Bakalım 26.06.21 tarihinde bayram dönüşüne yaptırcam bende.🥰
Aa bunları ben ön görüşme öncesi yaptırmıştım . Tekrar istemedi benden. Bir sorayım bakalım hemşirelere.

Aman çok iyi cok iyi harika 🥰 valla bende hastalanmayi bekliyorum. 28-30 gunde bir oluyorum aslında ama toplama sonrası bir düzensizlik olabiliyor. 35-37 günde de gelebilir. 28 günde gelirse 7 Ağustos 30 günde 10 ağustosta hastalancam ama gecikirse de 15 ağustosu bulabilir. Anlayacağın 7 sinden itibaren nöbetteyim 😅🤣 aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olsun yahu🥰
Ayyyy çok az kalmış bu kadarı oldu ya gerisi olur 🥰🥰 heyecanla takipteyim seni tüm gelişmeleri yaz buraya 🤗🤗

29 mayısta laparoskopi ile bir tüpüm kapatıldı aynı anda Rahime çizik atıldı transer için eylülde gideceğim çizik üzerinden 3 ay geçmiş olacak çok uzun bir süre değil mi normalde bir ay önce rahime çizik öneriyorlar rahime çizik attıran var mı aranızda Ağustos gibi tekrar mı yaptırsam acaba rahime çizik

29 mayısta laparoskopi ile bir tüpüm kapatıldı aynı anda Rahime çizik atıldı transer için eylülde gideceğim çizik üzerinden 3 ay geçmiş olacak çok uzun bir süre değil mi normalde bir ay önce rahime çizik öneriyorlar rahime çizik attıran var mı aranızda Ağustos gibi tekrar mı yaptırsam acaba rahime çizik
Öncelikle hayırlısı olsun. 🙏 Memorial hastanesinin vardır bir bildiği. Valla çok şey sorgulamiyorum bu hastanede güveniyorum. Baska Hastanede çizik atıldı ama yine aradan zaman geçtikten sonra transfer yapıldı. Elde var sıfır 🥴 6. Tedavim olacak benim. 3ü İzmir'de son 3 tür Memorial Hastanesi'nde. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. 🙏🧿

Ben bu Rahime çizik olayını Umut beye sorduğumda tutunma şansını sadece %2 arttırıyor demişti. Ben de gelecek ay tüplerimi aldıracağım. O sırada Rahime çizik de attırayım mı diye sormuştum.

Merhaba arkadaşlar hatilayanlariniz olabilir ilk tup bebek denemem ve memorial de yapıldı degerlerim 26 104 339 800 derken yükseldi gün araliklerina göre duzenliydi kese görmek için dün gittik malesef sol tup de dış gebelik oluşmuş o kadar zor ki doktor bakıyor uzun bir sessizlik ben kanamalarimdan dolayi suphelenmistim insan yine de değerleri görünce umutlaniyor hastanede ameliyat dediler tupunuz alınsın ne yapacağımızı bilemedik 17 bin ameliyat ücreti çıkardılar bu süreçte 25 bin harcadık zaten istanbul da da yasamadigimiz için yakın olan bir ilde yaşıyoruz dönelim tedavimiz burda olsun dedik araştırma hastanesine geldik onlar iğne ile sonlardiralim dediler sonra dedim bize ameliyat önerdiler kararı bize bıraktılar tam bayram günü hastanede asistanlar var telefonla hocaya tanisiyorlar çok zor bir süreç zaten tup bebek kendisi stresli dış gebelik ayrı ilaca karar verdik bilmiyorum bundan sonra neler olacak bilmiyorum atilabilecek mi tekrar ameliyata gerek olcak mi yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Birde burda dış gebelik olan biri daha vardı kendisinin süreci nasıl ilerledi mesajimi görürse yazmasini isterim bir de kuretaj yapalim dediler istemedim. Hep hayırlısıni istedim inşallah bu zor günlerde geçer. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşimle dünden beri perişan olduk.

Merhaba arkadaşlar hatilayanlariniz olabilir ilk tup bebek denemem ve memorial de yapıldı degerlerim 26 104 339 800 derken yükseldi gün araliklerina göre duzenliydi kese görmek için dün gittik malesef sol tup de dış gebelik oluşmuş o kadar zor ki doktor bakıyor uzun bir sessizlik ben kanamalarimdan dolayi suphelenmistim insan yine de değerleri görünce umutlaniyor hastanede ameliyat dediler tupunuz alınsın ne yapacağımızı bilemedik 17 bin ameliyat ücreti çıkardılar bu süreçte 25 bin harcadık zaten istanbul da da yasamadigimiz için yakın olan bir ilde yaşıyoruz dönelim tedavimiz burda olsun dedik araştırma hastanesine geldik onlar iğne ile sonlardiralim dediler sonra dedim bize ameliyat önerdiler kararı bize bıraktılar tam bayram günü hastanede asistanlar var telefonla hocaya tanisiyorlar çok zor bir süreç zaten tup bebek kendisi stresli dış gebelik ayrı ilaca karar verdik bilmiyorum bundan sonra neler olacak bilmiyorum atilabilecek mi tekrar ameliyata gerek olcak mi yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Birde burda dış gebelik olan biri daha vardı kendisinin süreci nasıl ilerledi mesajimi görürse yazmasini isterim bir de kuretaj yapalim dediler istemedim. Hep hayırlısıni istedim inşallah bu zor günlerde geçer. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşimle dünden beri perişan olduk.
Çok geçmiş olsun.😔 Ya ben şu tüp bebek olayında nasıl dış gebelik oluyor anlamıyorum. Zaten embriyo rahme yerleştirilmiyor mu? 🤷‍♀️

kızlar merhaba, yarın transfer hazırlıgı için randevum var bugun adet oldum. ilaçlı ya da ilaçsız takip yaptıranlar adetin kaçıncı gunu transfer oldunuz?

Canım benim çok üzüldüm. Bende izmirde ilk önce ege üniversitesinde tüp bebek denemesi yaptığımda seninki gibi bir artış yaşadım sonra dış gebelik mi şüphesi yaşandı. Hastaneye yattım 10 gün 😥 ilk önce kürtaj oldum. Sonra methotrexate iğne yapıldı. Kemoterapi iğnesi imiş. Yükselmeye devam etti düşmedi. Sonra tüplere bakıldı yok. Karın boşluğunda mı neydi artık komple emar cekildim vücudumda nerde diye bakıldi yok bulunamadı. Sonra ikinci doz vuruldum. Dedim benimde 2018 Bayramı'nda idi😥 dedim ben kalamam hastanede yeter. Yalvar yakar çıktım. Ağrın olursa cabuk geleceksin anlasmasiyla saldilar ölürsün bak diye. Sonra valla belki çok yanlış yaptım. Eve geldim maydonoz suları içtim düşsün diye. Eliptik bisiklet yaptım 1 saat falan sonra bir gittim değerlerim düşmeye başladı ve gebelik kendiliğinden sonlandi. Zordu ama sağlıksız bir gebelik düşüncesiyle üzülmedim çok. Üzerine vazgeçmeden deniyorum bak. Hiç özellik bir şey değil. 17 milyar ver yani. Araştırma Hastanesi'nde hallettir canım. İğne sonrası en kötü tüpün alınır. Benim bir arkadaşımın tüp bebek sürecinde bir tüpü dis gebelikten alındı şuan tüp bebekten olan çocuğu ile mutlu mesut. Bir arkadaşım Memorial de iki tüpü alındı. Şuan kızı 4 yaşında 🙏

Back
X