Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ciddiye alıncak bısey olmadıgını soyledıler .aslında pgt ye gonderme konusunu bıze bıraktılar.yaşımdan dolayı ve boyle bı ıhtımal olması sebebiyle içimiz rahat etsın dıye gonderıyoruz.sızın var mı bı sıkıntınız .tedavı goruyomusunuz.
Neyse artık hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Bu cümleden öte gidilmiyor gerçekten .
Bende yokta eşimde kromozom problemi var , bu sebeptendir ki genetik işlem yaptırmak zorundaydık . Daha doğrusu bu da bi seçenek , bazı merkezler veya klinikler PGT ye sıcak bakmıyor embriyonun bozulma ihtimalinden dolayı ..
Biz şuan da genetik sonuç bekliyoruz ortalama 10 gün sonra inşAllah hayırlı haberler duyarız

Neyse artık hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Bu cümleden öte gidilmiyor gerçekten .
Bende yokta eşimde kromozom problemi var , bu sebeptendir ki genetik işlem yaptırmak zorundaydık . Daha doğrusu bu da bi seçenek , bazı merkezler veya klinikler PGT ye sıcak bakmıyor embriyonun bozulma ihtimalinden dolayı ..
Biz şuan da genetik sonuç bekliyoruz ortalama 10 gün sonra inşAllah hayırlı haberler duyarız
İnşallah canımm hayırlı haberlerle.

merhaba ;
Kızlar şişli memorial 'da tedavi görüp hamile kalan kaş kişiyiz.Güzel tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Canım bu topikte hamiş kalanların mucizeler dışında hepsi memorialden 😊 genelde hamile kaldıktan sonra kaybolan arkadaşlarımız da olabiliyor 🤭🤭 ben o kadar destek aldım ki bu sayfadan sürekli yazamasam da sürekli takipteyim ... Her gün dualarımda bekleyen arkadaşlar ama o kadar kalpten inanıyorum ki bir gün herkes kavuşacak yavrusuna 🤲

Bu arada benim doktorum yücel şahin idi , bizim sorunumuz eş kaynaklı hareketlilik ve morfoloji 0 idi..

Bende sabah adet oldum. Hemşire hattına memleketteyim pazartesi orda olacağım doktora gitmem gerekir mi dedim. Yarın gitmeniz gerekiyor dediler. Bakalım yarın randevum var. İnşallah kist falan yoktur 🙏🏻 Biraz pıhtılı geliyor adetim. Bir de bir haftadır boğazım ağrıyor öksürük falan da var başka hiç bir şey yok ama boğazlarım geçmedi birtürlü 🥴

Ben de Memorial da ilk denemede pozitif sonuç aldım çok şükür 🥰 bende pco ve endometriozis varmış. Şuan 20. haftadayim ve bir kızım olacağını öğrenmiş bulunuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊
Kiz miymis 🤩 hayirli ugurlu olsun insallah. bana da iki ayri doktor kiz dedi, ben de gittim bugun pembe bir elbise aldim 💕 Darisi tum bekleyen, tedavideki arkadaslarimiza 🙏

Ben de Memorialde ilk denemede pozitif sonuc aldim. Bizimki genetik hastalik elemek icindi, cok sukur basarili olduk 🙏

Bende sabah adet oldum. Hemşire hattına memleketteyim pazartesi orda olacağım doktora gitmem gerekir mi dedim. Yarın gitmeniz gerekiyor dediler. Bakalım yarın randevum var. İnşallah kist falan yoktur 🙏🏻 Biraz pıhtılı geliyor adetim. Bir de bir haftadır boğazım ağrıyor öksürük falan da var başka hiç bir şey yok ama boğazlarım geçmedi birtürlü 🥴
Canım tedaviye yeni mi başlıyorsun hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız🙏🏼🥰Ben de bugün ilk iğnemi olacağım çok heyecanlıyım😇

Kiz miymis 🤩 hayirli ugurlu olsun insallah. bana da iki ayri doktor kiz dedi, ben de gittim bugun pembe bir elbise aldim 💕 Darisi tum bekleyen, tedavideki arkadaslarimiza 🙏

Ben de Memorialde ilk denemede pozitif sonuc aldim. Bizimki genetik hastalik elemek icindi, cok sukur basarili olduk 🙏
Hayırlı olsun tebrik ediyorum seni de🥰 ben de emin olmadan bir şey almadım dün ilk kez pembe bir hastane çıkışı aldım. Çok temkinli bir insanım bir aksilik çıkacak diye bir şeyler bile alamıyordum ama artık saldım 😂 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕

Ay ne diyorsun benimde zaten bir tane sağlıklı var. 5AB bakalım transfer hazırlığında olsamda bu tip süreçler geriyor iste beni. Hayırlısı diyelim artık 🤲
Benim de 5ab donduruldugu zaman. Çözüldüğünde 5aa dediler. Yani bozulmayıp daha iyi görünen de oluyor sanırım. Kalbini ferah tut. Her zaman girmiyorum ama gerçekten özellikle senin için çok dua ediyorum. Allah emeklerinin karşılığını sağlıklı bir bebekle versin inşallah 😊

Benim de 5ab donduruldugu zaman. Çözüldüğünde 5aa dediler. Yani bozulmayıp daha iyi görünen de oluyor sanırım. Kalbini ferah tut. Her zaman girmiyorum ama gerçekten özellikle senin için çok dua ediyorum. Allah emeklerinin karşılığını sağlıklı bir bebekle versin inşallah 😊
Yaa cansın yaa 🥰 çok teşekkür ederim sağlıkla kavuş inşallah annesi minnosuna😘😘 pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah 🙏🙏🙏 güzel haberler veririm inşallah 🙏

Back
X