Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyım 🥰🥰 benimde değelrrim aşağıdaki gibi geldi. Yücel Bey' e iletim. Pazar transfer planlayacağız hayırlısı olsun dedi. Hemşirelerin aramasını bekliyorum evrak atarlar çatlatma iğnesi içinde bilgi verirler herhalde🥰 dualarım seninle 🤲🤲🙏🤲

E2 - 263,6
LH - 30,44
Progestron hormonu - 0,5
Rahim kalınlığı - 10,76
En büyük folikül - 18,43mm
yaaa bu ne güzel haber inşallah en kısa sürede buralar yine pozitif haberleri ile şenlenecek :dua: :dua:

Ay harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyım 🥰🥰 benimde değelrrim aşağıdaki gibi geldi. Yücel Bey' e iletim. Pazar transfer planlayacağız hayırlısı olsun dedi. Hemşirelerin aramasını bekliyorum evrak atarlar çatlatma iğnesi içinde bilgi verirler herhalde🥰 dualarım seninle 🤲🤲🙏🤲

E2 - 263,6
LH - 30,44
Progestron hormonu - 0,5
Rahim kalınlığı - 10,76
En büyük folikül - 18,43mm
Bak çok heyecan yaptım ben yahu 🙈🥰😍

S Saylove bana bugün randevu vermişlerdi aslında ama ben İstanbul’a gidemedim rahat sızlığım geçmedi hala çarşamba orada olacağım ve iyileşmeden de transfer olmamaya karar verdim. Çünkü bir türlü iyileşemedim 🤦🏻‍♀️ Sürekli yeniliyor kendini. Testte vermedim korkudan. Yani bende durumlar böyle canım maalesef. İnşllh sizin güzel haberleriniz bana moral olur 🙏🏻

Hayırlı olsun canım inşallah aramızda 4 gün var hangi ilaçları verdiler sana
Sağol canım 😍😍 Güzel haberler alırız inşallah . Canım progestan iğne 3 günde bir , lutinus vajinal tablet devam et dediler . Bir de folik asit . Sana neler verdiler ? Sormayı unuttum vajinal tablet bu akşam kullanacak mıyım diye. Günde 2 kez kullanıyordum

Sağol canım 😍😍 Güzel haberler alırız inşallah . Canım progestan iğne 3 günde bir , lutinus vajinal tablet devam et dediler . Bir de folik asit . Sana neler verdiler ? Sormayı unuttum vajinal tablet bu akşam kullanacak mıyım diye. Günde 2 kez kullanıyordum
Bende de aynı ilaçlar canım lutinesi kullanıyorsun evet aynı devam bugün de dahil sabah akşam güzel sonuçlar olsun hepimiz için 🤲🤲🤲🤲

S Saylove bana bugün randevu vermişlerdi aslında ama ben İstanbul’a gidemedim rahat sızlığım geçmedi hala çarşamba orada olacağım ve iyileşmeden de transfer olmamaya karar verdim. Çünkü bir türlü iyileşemedim 🤦🏻‍♀️ Sürekli yeniliyor kendini. Testte vermedim korkudan. Yani bende durumlar böyle canım maalesef. İnşllh sizin güzel haberleriniz bana moral olur 🙏🏻
Tamam canım iyi düşünmüşsün bencede öyle durumun varsa👌 inşallah seni güzel haberlerle motive ederiz🙏🤲

Bana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birde🤦🏼‍♀️peki saatlerini nasıl yaptın canım sen?

Eklentiler

• IMG_20210824_003334.webp
    IMG_20210824_003334.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 67
Merhabalar, ben de tedavideyim ilk deneme . Kan pıhtılaşması ile ilgili genetik test yaptırmalıyım sizce daha önce hiç yaptırmadım ?

Bana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birde🤦🏼‍♀️peki saatlerini nasıl yaptın canım sen?
Canım bana 50 mg verdi. 3 günde bir kalçadan akşamları oluyorum hastanede . Bana da 10. Haftaya kadar dedi . Nasıl olacak bilmiyorum🤔🤔 fitilide 12. Haftaya kadar dedi .

Back
X