Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok yok ,
Araştırma Hastanesi Tıbbı Genetik ‘te Hamide Saygılı yaptı .
Çok sağolun Hamide Hanıma aldım şimdi randevuyu kadın doğuma almıştım ama işi garantiye alayım dedim madem siz orada yaptırdınız. Kaç günde çıkmıştı sonuçlar hatırlıyor musunuz.

Bugün transfer için ikinci randevuma yaşadığım şehirde gittim rahim kalınlığı 5.4 en büyük yumurta 12 mm di sizce ne zaman çatlatma iğnesi olurum 3.randevu çarşambaya verdiler ama kan testi istemediler

Genetik bölümünde ben de yaptırdım testleri onlar çıktı. Ancak bunlar farklı sanırım genetik bölümündeki doktor bunları biz yapmıyoruz demişti
Hematoloji bölümüne gidin birde dışarı laboratuvar ada gönderiyor artık hastaneler benim birkaç tanesini dışarıya göndermişlerdi

Canım tüm testleri yaptım embriyolarım genetikten de geçti.kistlerim büyük olduğu için tutunmaya engel olur mu diye korkuyorum ablanızın tüp bebek mi
Yok canım hepsi normal ve hepsinde de çikolata kisti varmış ama devam etmişti hamilelikleri 4 yiğenim var

Eğer yapışıklık varsa tekrarlama ihtimali yüksek birde rahim içi ameliyatlarda sonrasında maalesef yapışıklık oluşma ihtimali çok yüksek birkaç makale okumuştum üniversite hocalarının makaleleri o yüzden ben kesinlikle histeroskopi yaptırmadan transfer düşünmüyorum birde yine bir makalede okudum galiba tüplerdeki sıvı birikimi yada yapışıklıklardan dolayı dış gebelik ihtimali çok yüksek diye bunları da bir danışın isterseniz doktorunuza

Bence keske deme lütfen hersey de vardır bir hayır.🌺🤗 Rahmi komple kontrol.ettirip transfer yaptırmak çok daha mantıklı.. 1 yada max 2 ay geç transfer olunca,koskoca hayatta ve tedavi sürecinde çok bir zaman dilimi değil açıkçası.. bir arkadaşımın ablası, tup bebek tedavisinda tam transfer aşamasında kalp ritmi bozulmuş, dr lar bu şekilde transfer edemeyiz diyip süreci sonlandırmak durumunda kalmış.. 2-3 ay kalp icin tedavi gördükten sonra sonra transfer yapılmış ve şuan ikizleri 8-10 yaşlarında.. demekki o esnada transfer olsa belki bebekleri tutmayacakti..o sebep ile bir öteleme var ise akla gelmeyen bunda vardır bir hayır.. Bende en son 3 sene önce tedavi oldum..Bu 3 sene zarfında ne yaptım neden tedavi olmadım diye kızıyor idim kendime..ama demekki bu süreçte bebeğim olmayacakmış Allah benim yok yere hormon almamı engelledi.. aklıma getirmedi yada tedavi için sürece girmeme set vurdu..Suan icin 3 sene gec kaldım ama en iyi şekilde en azından gözden kaçırmadan ne yapabilirim mantığındayim..😘
N Nvsr evet içim hiç rahat değil zaten ameliyattan sonra acaba yapışıklık oldu mu diye . Kaç kez sordum sıkıntı olur mu diye hep yok dediler ama tutmaması bununla ilgili olabilir . Bugün aradım ve histeroskopi istediğimi söyledim bakalım dosyamı değerlendirip haber vereceklermiş . Ben ısrarla istiyorum dedim ama hemşire ona doktor karar verir dedi . Gerçekten Allah yardım etsin bize 🙏🙏🙏
M Meshk07 çok haklısın hayırlı bir zaman var demek ki . Tutsa da belki devam etmeyecekti. Her şeyde bir hayır var .Hani derler geç olsun güç olmasın artık bende o kafadayım . Beklerim ben de yeter ki güzel sonuçlar alalım . Senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🙏🙏

Bugün transfer için ikinci randevuma yaşadığım şehirde gittim rahim kalınlığı 5.4 en büyük yumurta 12 mm di sizce ne zaman çatlatma iğnesi olurum 3.randevu çarşambaya verdiler ama kan testi istemediler
Benim yumurta büyüklüğü 18mm idi çatlama iğnesi vuruldu. 17mm de önlem amaçlı vurduruyorlar ama benim haftasonu araya girdi ondan 18mm gördü 😅

Çok sağolun Hamide Hanıma aldım şimdi randevuyu kadın doğuma almıştım ama işi garantiye alayım dedim madem siz orada yaptırdınız. Kaç günde çıkmıştı sonuçlar hatırlıyor musunuz.
Hamide Hoca’ya aynen şunu iletin “Memorial Tüp Bebek için bu tahlilleri istediler , mümkünse yardımcı olabilir misiniz ?”
Ben daha bugün ordaydım .Hamide Hoca eşimle benim bu süreci bildiği için gelişmeleri de haberdar ediyorum ona .
Seve seve yapıcaktır , gönül rahatlığıyla gidin 😊
Zaten Semea Kahraman diyince yanında ki sekreter Elif Hanım heyecanlanıyor 🥰

Hamide Hoca’ya aynen şunu iletin “Memorial Tüp Bebek için bu tahlilleri istediler , mümkünse yardımcı olabilir misiniz ?”
Ben daha bugün ordaydım .Hamide Hoca eşimle benim bu süreci bildiği için gelişmeleri de haberdar ediyorum ona .
Seve seve yapıcaktır , gönül rahatlığıyla gidin 😊
Zaten Semea Kahraman diyince yanında ki sekreter Elif Hanım heyecanlanıyor 🥰
Yaa çok sağolun o zaman aynen bu şekilde söyleyeceğim 😍

Kumrusumru Kumrusumru
Çok doğru söyledin ."Geç olsun güç olmasın" ..
Şunu da yapabilirsin , Çanakkale'de sağlam bi kadın doğumcuya gidip , bu konu hakkında danışabilirsin...
Doktorlar bazı kavramları öteleyebiliyor , bende mesela Samsun'da HSG çekildim ve hiçbir doktor ,Yücel Hoca'da dahil bu konuya değinmedi , hoş bende sormayı unuttum tedavi aşamasında ..
Umulmadık yerde böyle ince ve önemli bi ayrıntı göz ardı edilmemeli . Üstelik hayat memat meselesi ..
Hakkında hayırlısı inşAllah , bizi de haberdar et arkadaşım

M Miss__hale987
Umarım dün güzel olan hayırlı haberini almışsındır , bizleri de sevindir 👼🏻

S Saylove
Canıııımmm heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz .İnan ki evde bile aklıma geliyorsun "nasıldır acaba ?,ayyy heyecan dorukta diyerekten .
Rabbim gönlündekini kucağına da nasip eder inşAllah 🤲🏻💜🌱

M Miss__hale987
Umarım dün güzel olan hayırlı haberini almışsındır , bizleri de sevindir 👼🏻

S Saylove
Canıııımmm heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz .İnan ki evde bile aklıma geliyorsun "nasıldır acaba ?,ayyy heyecan dorukta diyerekten .
Rabbim gönlündekini kucağına da nasip eder inşAllah 🤲🏻💜🌱
Yaaa canımsın yaa 🤗 valla hiç olumluya bünyem alışkın değil. İlk etapta Yücel Bey' in %70 gazına kapıldım ama kısa sürdü 😅🤣 yarın için çok umut beslememekle birlikte bir mucize bir sürpriz bekliyorum. İzmir'de 3 transfer olumsuz tedavim İstanbul'da 3 tedavi ilk transferim güzel haberlerle inşallah 🙏🤲

Back
X