İnşallah insalllllaaahhhhStres olmak yok .güzel düşünelim güzel olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah insalllllaaahhhhStres olmak yok .güzel düşünelim güzel olsun
![]()
Yok yok ,cgdm5525 siz bu testleri kadın doğumda mı yaptırmıştınız acaba ?
Ben İstanbulda genetikte diğer testleri yaptırırken bunları biz yapmıyoruz demişti. Acaba ben de Hamide Saygılıdan mı alsam randevuyuYok yok ,
Araştırma Hastanesi Tıbbı Genetik ‘te Hamide Saygılı yaptı .
Çok sağolun Hamide Hanıma aldım şimdi randevuyu kadın doğuma almıştım ama işi garantiye alayım dedim madem siz orada yaptırdınız. Kaç günde çıkmıştı sonuçlar hatırlıyor musunuz.Yok yok ,
Araştırma Hastanesi Tıbbı Genetik ‘te Hamide Saygılı yaptı .
Hematoloji bölümüne gidin birde dışarı laboratuvar ada gönderiyor artık hastaneler benim birkaç tanesini dışarıya göndermişlerdiGenetik bölümünde ben de yaptırdım testleri onlar çıktı. Ancak bunlar farklı sanırım genetik bölümündeki doktor bunları biz yapmıyoruz demişti
Yok canım hepsi normal ve hepsinde de çikolata kisti varmış ama devam etmişti hamilelikleri 4 yiğenim varCanım tüm testleri yaptım embriyolarım genetikten de geçti.kistlerim büyük olduğu için tutunmaya engel olur mu diye korkuyorum ablanızın tüp bebek mi
Eğer yapışıklık varsa tekrarlama ihtimali yüksek birde rahim içi ameliyatlarda sonrasında maalesef yapışıklık oluşma ihtimali çok yüksek birkaç makale okumuştum üniversite hocalarının makaleleri o yüzden ben kesinlikle histeroskopi yaptırmadan transfer düşünmüyorum birde yine bir makalede okudum galiba tüplerdeki sıvı birikimi yada yapışıklıklardan dolayı dış gebelik ihtimali çok yüksek diye bunları da bir danışın isterseniz doktorunuza
N Nvsr evet içim hiç rahat değil zaten ameliyattan sonra acaba yapışıklık oldu mu diye . Kaç kez sordum sıkıntı olur mu diye hep yok dediler ama tutmaması bununla ilgili olabilir . Bugün aradım ve histeroskopi istediğimi söyledim bakalım dosyamı değerlendirip haber vereceklermiş . Ben ısrarla istiyorum dedim ama hemşire ona doktor karar verir dedi . Gerçekten Allah yardım etsin bizeBence keske deme lütfen hersey de vardır bir hayır.Rahmi komple kontrol.ettirip transfer yaptırmak çok daha mantıklı.. 1 yada max 2 ay geç transfer olunca,koskoca hayatta ve tedavi sürecinde çok bir zaman dilimi değil açıkçası.. bir arkadaşımın ablası, tup bebek tedavisinda tam transfer aşamasında kalp ritmi bozulmuş, dr lar bu şekilde transfer edemeyiz diyip süreci sonlandırmak durumunda kalmış.. 2-3 ay kalp icin tedavi gördükten sonra sonra transfer yapılmış ve şuan ikizleri 8-10 yaşlarında.. demekki o esnada transfer olsa belki bebekleri tutmayacakti..o sebep ile bir öteleme var ise akla gelmeyen bunda vardır bir hayır.. Bende en son 3 sene önce tedavi oldum..Bu 3 sene zarfında ne yaptım neden tedavi olmadım diye kızıyor idim kendime..ama demekki bu süreçte bebeğim olmayacakmış Allah benim yok yere hormon almamı engelledi.. aklıma getirmedi yada tedavi için sürece girmeme set vurdu..Suan icin 3 sene gec kaldım ama en iyi şekilde en azından gözden kaçırmadan ne yapabilirim mantığındayim..
![]()
Canım inşallah yarın senin güzel haberinle mutlu oluruzİnşallah insalllllaaahhhh![]()
Bugün transfer için ikinci randevuma yaşadığım şehirde gittim rahim kalınlığı 5.4 en büyük yumurta 12 mm di sizce ne zaman çatlatma iğnesi olurum 3.randevu çarşambaya verdiler ama kan testi istemediler
Ne çıkarsa bahtımıza bakalımCanım inşallah yarın senin güzel haberinle mutlu oluruz![]()
Benim yumurta büyüklüğü 18mm idi çatlama iğnesi vuruldu. 17mm de önlem amaçlı vurduruyorlar ama benim haftasonu araya girdi ondan 18mm gördüBugün transfer için ikinci randevuma yaşadığım şehirde gittim rahim kalınlığı 5.4 en büyük yumurta 12 mm di sizce ne zaman çatlatma iğnesi olurum 3.randevu çarşambaya verdiler ama kan testi istemediler
Hamide Hoca’ya aynen şunu iletin “Memorial Tüp Bebek için bu tahlilleri istediler , mümkünse yardımcı olabilir misiniz ?”Çok sağolun Hamide Hanıma aldım şimdi randevuyu kadın doğuma almıştım ama işi garantiye alayım dedim madem siz orada yaptırdınız. Kaç günde çıkmıştı sonuçlar hatırlıyor musunuz.
Yaa çok sağolun o zaman aynen bu şekilde söyleyeceğimHamide Hoca’ya aynen şunu iletin “Memorial Tüp Bebek için bu tahlilleri istediler , mümkünse yardımcı olabilir misiniz ?”
Ben daha bugün ordaydım .Hamide Hoca eşimle benim bu süreci bildiği için gelişmeleri de haberdar ediyorum ona .
Seve seve yapıcaktır , gönül rahatlığıyla gidin
Zaten Semea Kahraman diyince yanında ki sekreter Elif Hanım heyecanlanıyor![]()
Evet bugün gittiğimiz özel hastane dış laboratuvara gönderiyormuş bu testleriHematoloji bölümüne gidin birde dışarı laboratuvar ada gönderiyor artık hastaneler benim birkaç tanesini dışarıya göndermişlerdi
Yaaa canımsın yaaM Miss__hale987
Umarım dün güzel olan hayırlı haberini almışsındır , bizleri de sevindir
S Saylove
Canıııımmm heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz .İnan ki evde bile aklıma geliyorsun "nasıldır acaba ?,ayyy heyecan dorukta diyerekten .
Rabbim gönlündekini kucağına da nasip eder inşAllah![]()