Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allahın izniyle güzel haberlerini alalım heyecanla bekliyorum emeklerin boşa gitmesin inşallah canım erkenden bizi de haberdar et 🙏

M Miss__hale987
Umarım dün güzel olan hayırlı haberini almışsındır , bizleri de sevindir 👼🏻

S Saylove
Canıııımmm heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz .İnan ki evde bile aklıma geliyorsun "nasıldır acaba ?,ayyy heyecan dorukta diyerekten .
Rabbim gönlündekini kucağına da nasip eder inşAllah 🤲🏻💜🌱
Çok teşekkür ederim beni de hatırlamışsın 😍benim test günüm yarın. İnşallah tutmuştur ya gerginim biraz, sonucumu söylerim.

Evet bugün gittiğimiz özel hastane dış laboratuvara gönderiyormuş bu testleri
Üniversite hastanesi de gönderiyor zaten boşuna masraf etmemiş olursunuz biz Çanakkale araştırma (üniversite) hastanesinde yaptırdık onlar dışarıya gelişim laboratuarına sistem tıpa gönderdiler

Canım inşallah yarın senin güzel haberinle mutlu oluruz 😍😍😍😍
Sizde Çanakkale de imişsiniz ÇOMÜ de Servet bey var o daha önce Eskişehir de tüp bebek bölümünde çalışmış oda iyi bir doktor gittiniz mi bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz 4 den sonra özel randevuda veriyor bulamazsanız kadın Doğumun en üst katında Ofisi var açılacak olan tüp bebek bölümü ile de o ilgileniyor öneririm bi bakın isterseniz

Yaaa kızların mi oluyor 🥰 ben o bilgiyi kaçırmışım ay kimi duysam hamile hep kiz bu yıl kiz ayi sanirim sağlıkla gelsin canım 🙏🙏🙏 inşallah güzel haberler veririm🙏🤲
yok kuzum kaçırmadın bilgi yeni zaten. evet bu yıl için kız senesi diyorlar. sitenin başında başında bekliyorum. 2 saate belli olur inşallah :dua:

2 saate dediler ama bakalım. Birde ben progesteron hormonunun kontrolünü istedim. Oda öğleden sonra çıkar dediler hayırlısı artık 😓😓😓😓 soğuk terler döküyorum 😅
Sen onlara bakma biliriz biz 2 saatleri😁 gönlünü ferah tut kuzu olumlu mesajlar sal evrene oldu o iş 🥰🧿progesteronu bekleriz yaa hcg bizi oyalar o çıkaan kadar 🙃

Kumrusumru Kumrusumru
Çok doğru söyledin ."Geç olsun güç olmasın" ..
Şunu da yapabilirsin , Çanakkale'de sağlam bi kadın doğumcuya gidip , bu konu hakkında danışabilirsin...
Doktorlar bazı kavramları öteleyebiliyor , bende mesela Samsun'da HSG çekildim ve hiçbir doktor ,Yücel Hoca'da dahil bu konuya değinmedi , hoş bende sormayı unuttum tedavi aşamasında ..
Umulmadık yerde böyle ince ve önemli bi ayrıntı göz ardı edilmemeli . Üstelik hayat memat meselesi ..
Hakkında hayırlısı inşAllah , bizi de haberdar et arkadaşım
Ben istanbuldayım canım yazın Çanakkale’de yazlıktaydık gittim geldim . Çook haklısın belki minik bir ayrıntı sebep oluyor . Bakalım dosyamı değerlendirip histeroskopi olup olmayacağıma karar verecekler .Hakkımız da hayırlısı canım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız 🙏🙏🙏🙏

Back
X