Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah herkes herkese umut olsunAllahın izniyle güzel haberlerini alalım heyecanla bekliyorum emeklerin boşa gitmesin inşallah canım erkenden bizi de haberdar et![]()
Çok teşekkür ederim beni de hatırlamışsınM Miss__hale987
Umarım dün güzel olan hayırlı haberini almışsındır , bizleri de sevindir
S Saylove
Canıııımmm heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz .İnan ki evde bile aklıma geliyorsun "nasıldır acaba ?,ayyy heyecan dorukta diyerekten .
Rabbim gönlündekini kucağına da nasip eder inşAllah![]()
Üniversite hastanesi de gönderiyor zaten boşuna masraf etmemiş olursunuz biz Çanakkale araştırma (üniversite) hastanesinde yaptırdık onlar dışarıya gelişim laboratuarına sistem tıpa gönderdilerEvet bugün gittiğimiz özel hastane dış laboratuvara gönderiyormuş bu testleri
Sizde Çanakkale de imişsiniz ÇOMÜ de Servet bey var o daha önce Eskişehir de tüp bebek bölümünde çalışmış oda iyi bir doktor gittiniz mi bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz 4 den sonra özel randevuda veriyor bulamazsanız kadın Doğumun en üst katında Ofisi var açılacak olan tüp bebek bölümü ile de o ilgileniyor öneririm bi bakın istersenizCanım inşallah yarın senin güzel haberinle mutlu oluruz![]()
9.günBugün kaçıncı gününüz
Hadi bakalım saatler kuruldu
verebildin mi canım :)Hadi bakalım saatler kurulduhastaneye geldim ama kimse yok
kartal beklemede
![]()
1 saati bulmaz mesaj gelir siteye giriş ve mutlu sonKanımı an itibariyle verdim. Bundan sonrası bekleyişben progesteron hormonu da baktiracağım bakalım ne çıkarsa bahtımıza
![]()
yaaa çok heyecanlıyım inşallah güzel haberi vereceksin. kızlarım ve ben güzel haberlerini bekliyoruzKanımı an itibariyle verdim. Bundan sonrası bekleyişben progesteron hormonu da baktiracağım bakalım ne çıkarsa bahtımıza
![]()
Yaaa kızların mi oluyoryaaa çok heyecanlıyım inşallah güzel haberi vereceksin. kızlarım ve ben güzel haberlerini bekliyoruz![]()
![]()
2 saate dediler ama bakalım. Birde ben progesteron hormonunun kontrolünü istedim. Oda öğleden sonra çıkar dediler hayırlısı artık1 saati bulmaz mesaj gelir siteye giriş ve mutlu son![]()
yok kuzum kaçırmadın bilgi yeni zaten. evet bu yıl için kız senesi diyorlar. sitenin başında başında bekliyorum. 2 saate belli olur inşallahYaaa kızların mi oluyorben o bilgiyi kaçırmışım ay kimi duysam hamile hep kiz bu yıl kiz ayi sanirim sağlıkla gelsin canım
inşallah güzel haberler veririm
![]()
Sen onlara bakma biliriz biz 2 saatleri2 saate dediler ama bakalım. Birde ben progesteron hormonunun kontrolünü istedim. Oda öğleden sonra çıkar dediler hayırlısı artıksoğuk terler döküyorum
![]()
Yaa cansın vallaa oof oofff günler geçti saat geçmiyor işteyok kuzum kaçırmadın bilgi yeni zaten. evet bu yıl için kız senesi diyorlar. sitenin başında başında bekliyorum. 2 saate belli olur inşallah![]()
Dimi dimi valla alevler atesler sardı beniSen onlara bakma biliriz biz 2 saatlerigönlünü ferah tut kuzu olumlu mesajlar sal evrene oldu o iş
progesteronu bekleriz yaa hcg bizi oyalar o çıkaan kadar
![]()
Bi de 2 gün sonra saracak o ateşler sonra 2 hafta sonra sonra tüm muayenelerde ayy çook heyecanlı sanki baştan yaşıyorumDimi dimi valla alevler atesler sardı beni![]()
Ben istanbuldayım canım yazın Çanakkale’de yazlıktaydık gittim geldim . Çook haklısın belki minik bir ayrıntı sebep oluyor . Bakalım dosyamı değerlendirip histeroskopi olup olmayacağıma karar verecekler .Hakkımız da hayırlısı canım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızKumrusumru
Çok doğru söyledin ."Geç olsun güç olmasın" ..
Şunu da yapabilirsin , Çanakkale'de sağlam bi kadın doğumcuya gidip , bu konu hakkında danışabilirsin...
Doktorlar bazı kavramları öteleyebiliyor , bende mesela Samsun'da HSG çekildim ve hiçbir doktor ,Yücel Hoca'da dahil bu konuya değinmedi , hoş bende sormayı unuttum tedavi aşamasında ..
Umulmadık yerde böyle ince ve önemli bi ayrıntı göz ardı edilmemeli . Üstelik hayat memat meselesi ..
Hakkında hayırlısı inşAllah , bizi de haberdar et arkadaşım