- 14 Nisan 2022
- 64
- 23
- 18
- 34
Merhaba.Kayseride önereceğiniz doktor ve merkez hangisidir acaba?Ben kayseri memorialde geçirdim tüm tedavi sürecimi. Ancak rahim filmimi daha ilk çocuk istemim olduğunda başka bir merkezde çektirmiştim. O zaman o merkezdeki doktor bu tüplerdeki şişmenin doğal yolla hamile kalmamda zorluk olabileceğini söylemişti. Ama tüp bebekte sorun çıkarmaz dedi. Şuan gittiğim kendi doktorumda bu şişliğin üzerinde hiç durmadı. 4. Denememde negatif olunca rahim filmini çektirğim doktorumu aradım, kendisi şuan maslak acıbademde. Oda rahim filmini tekrarlamalıyız dedi. Ama yine net birşey söylemedi. Bende durum böyle olunca madem doktor değiştireceğim semra hanımı çok duyuyordum kendisine de girmek istiyorum şimdi.
Benim hsg de aslında tüplerin ikisinde de sıvı geçişi var, yani karın boşluğuna dökülüyor. Ama bariz bir şekilde sol tüpümde belli bir süre şişme olduktan sonra sıvı geçisi oluyor. Tüp sosis gibi şişiyor. Adetlermde çok ağrılı olur hep.
Sizin peki sıvı olmasına rağmen neden iki deneme yaptılar ? Sizin tüperde sıvı geçisi var mıydı ? Şimdi benimde aklımı en çok kurcalayan sebebi bu mu acaba ?