Evt istmoseli biliyorum benim de bu sıvı bi oluyor bi olmuyor ama bana Yucel bey bu sivinin gebe kalip kalmamakta etkili oldugu bilimsel olarak hanüz kanitlanmamis demisti yani sen sivi goruldukten sonra bir ttansfer olmadin degil mi?Doğumdan önce yoktu böyle Bi sıkıntım sezaryen sonrası dikişler de oluşan birşey bu iç dikişler de cep gibi Bişey oluşmuş istmosel deniyor. Çok sık rastlıyoruz dedi yücel bey, İlk bebeğine tedavisiz hamile kalıp ikinci bebeği olmayanlar çokmuş bu istmosel yüzünden ve her drda anlamıyor bunu ben devletede gittim inanır mısın 3 senede 4 5 Dr gördü histereskopi bile yapıldı yok Bişey dediler, yücel beyde ilk adetli muayenede anlayamadı o ay transfer olacaktı ikinci muayenede yumurtam erken çatlayıncaya rahim içinde çok sıvı vardı ve transfer o ay iptal oldu bakalım zaman ne gösterecek...
Kürtajda çok zor ya benim 40 gün kanamam devam etmişti sanki doğum yapmışım gibi
Sen de mi kürtaj olmustun cnm sen neden olmustun. Bilemiyorum Yucel bey yine rahim filmi isteyecek ama cekilmeyi düsünmyorum bu sefer