- 19 Ocak 2022
- 343
- 303
- 53
- 29
1tup saklandı. içinde 2 tane orta kalite embriyo var.Kaç embriyon var ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1tup saklandı. içinde 2 tane orta kalite embriyo var.Kaç embriyon var ki?
Maşallah senin eş iyi pazarlık yapmış hangi dönem pekiBen burda okumuştum eşime dedim gidince kesinlikle pazarlık yapıyoruz diye banko da ücreti alırken eşim kimle pazarlık yapıyoruz sizle mi yoksa dedi güldüler menekşe hanımla bir konuşun dedi 20500 ödedik
Allah allah çok enteresan başka bir şry ücretide olabilir mi içinde ? Sen bi arayıp sorsana emin ol saçma yani eğer sadece 2 embriyo dondurma ücretiyse. Menekşe hanımın numarasını verebilirim istersen1tup saklandı. içinde 2 tane orta kalite embriyo var.
Hayır sadece donmuş transfer ücreti bu.Paket fiyatı olarak mi 20500 odediniz paket olarak
Bize 1 embriyo için dondurma parası 580 dolar dedi ödedik biz 2020 yılında dedik yok ödememişsiniz falan dedi az değil 11 milyar para biz vermedik eşime dedim evde bütün hesaplarımız duruyor fişlerine varana kadar eve geldik baktık ödemişiz o zaman 9250 tüp bebek fiyatı biz 12000 bin ödeme yapmışız sonra menekşe hanım mesaj atmış bana ödemenizi yapın diye eşim tekrar aradı tüp bebek şu fiyat mış biz bu kadar ödeme yapmışız size diye tamam ödeme yapmışsınız dedi heralde kimden ne alabilirsem hesabıKızlar ben bı tüp için 4500 TL ödedim. 1 yıllık saklama ücreti siz bana göre çok düşük ücret vermişsiniz ? İndirim istedim Menekşe hanımdan yapmadı
Sadece transfere verdikPaket fiyatı olarak mi 20500 odediniz paket olarak
Yok artık şaka gibi ya.Bize 1 embriyo için dondurma parası 580 dolar dedi ödedik biz 2020 yılında dedik yok ödememişsiniz falan dedi az değil 11 milyar para biz vermedik eşime dedim evde bütün hesaplarımız duruyor fişlerine varana kadar eve geldik baktık ödemişiz o zaman 9250 tüp bebek fiyatı biz 12000 bin ödeme yapmışız sonra menekşe hanım mesaj atmış bana ödemenizi yapın diye eşim tekrar aradı tüp bebek şu fiyat mış biz bu kadar ödeme yapmışız size diye tamam ödeme yapmışsınız dedi heralde kimden ne alabilirsem hesabı
5 yıllık ücreti 480 dolar dendi . Bende 1 yıllık dondurma istedim 4500 TL dedi. O fiyatı da.aldi gerçektn telefon ile anlaşılmıyor demekki yüzyüze görünce indirim yapıyor demkki anladığım o.Yıl farkı olabilir mi biz görüşmeye gittiğimizde sürekli zam geliyor demişti menekşe hanım
Bilmen program değiştirmişler de o esnada karışıklık olmuştur dedi menekşe hanım Allah'tan hepsini saklamışız yoksa pisi pisine verecektik parayı bunlar parayı paket şeklinde veriyoruz ya ayrı ayrı yazmamışlar direk 12000 verildi diye kayda geçmişler bu para şuna bu para buna diye kayda geçmemiş hiçYok artık şaka gibi ya.
Pioze ve yapay zeka nedir? Bizim zamanınızda onlar yoktu5 yıllık ücreti 480 dolar dendi . Bende 1 yıllık dondurma istedim 4500 TL dedi. O fiyatı da.aldi gerçektn telefon ile anlaşılmıyor demekki yüzyüze görünce indirim yapıyor demkki anladığım o.
Kızlar benimki çok fazlaya çıktı
Tüp bebek :26.000tl
Pioze:405 dolar
Yapay zeka:100 euro
Saklama ücreti:1 yıllık :4500 TL ve hiç birinde indirim yapılmadi.
Şuanki transferde yaptı bunu daha öncekinde bilmiyorduk pazarlık yapıldığınıMaşallah senin eş iyi pazarlık yapmış hangi dönem peki![]()
Bunlar isteğe bağlı bize de sundular biz istemedikPioze ve yapay zeka nedir? Bizim zamanınızda onlar yoktu
Ne için yapıyorlarmış bunlarıBunlar isteğe bağlı bize de sundular biz istemedikMutlu1anne
Canım şöyle bizim döllenmede.sikinti olduğu için piezo denilen bı teknik var zor vakalarda yapılıyor yumurtaya elektrik akımı veriliyor. Döllenme o şekilde sağlanıyor.yapay zeka da embriyoların içinden en gebelik getirilen embriyo seçiliyor. Tabi ben onun.yararini.goremedimPioze ve yapay zeka nedir? Bizim zamanınızda onlar yoktu
Ama 480 doları 5 e bölünce yıllık 2500 TL civarı türk lirası ediyor, yarın arayıp söyleyin lütfen sizden alınan para tek yıllık değil 3 yıla yakın nerdeyse5 yıllık ücreti 480 dolar dendi . Bende 1 yıllık dondurma istedim 4500 TL dedi. O fiyatı da.aldi gerçektn telefon ile anlaşılmıyor demekki yüzyüze görünce indirim yapıyor demkki anladığım o.
Kızlar benimki çok fazlaya çıktı
Tüp bebek :26.000tl
Pioze:405 dolar
Yapay zeka:100 euro
Saklama ücreti:1 yıllık :4500 TL ve hiç birinde indirim yapılmadi.