Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım şöyle bizim döllenmede.sikinti olduğu için piezo denilen bı teknik var zor vakalarda yapılıyor yumurtaya elektrik akımı veriliyor. Döllenme o şekilde sağlanıyor.yapay zeka da embriyoların içinden en gebelik getirilen embriyo seçiliyor. Tabi ben onun.yararini.goremedim 🤣🤣 çünkü benim 2tane 4 ab embriyom vardı . Yapay zeka birini seçti. Hakan bey de dedi ki asli hanım bize.kalsa.biz diğer embriyoyu secerdik dedi hücre yoğunluğu daha güzeldi dedi. Tabi yapay zekanın seçtiği açılınca o sağlıklı büyümedi. Transfer günü . Hakan beyde dedi bu gebelik getirmez diğerini açıp koyalım dedi bende tmm dedim . Yani yine embriyologun seçeceği embriyo.koyulmus.oldu 🤣🤣 anlatabildim mi.bilmiyorum
Anladım canım tıp gelişiyo sürekli:) inşallah tutunsun mercimeklerimiz Allah büyüktür. Ben biraz karamsarım bugün test günü yaklaştıkça ama Allan büyüktür değiştirebileceğim bir şey yok

Anladım canım tıp gelişiyo sürekli:) inşallah tutunsun mercimeklerimiz Allah büyüktür. Ben biraz karamsarım bugün test günü yaklaştıkça ama Allan büyüktür değiştirebileceğim bir şey yok
Sormayın evet ya niye böyleyiz biz yaa 🙄🙄🙄 Allahım sevindirsin bizi inşallah kızlar ya idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum bugün 6.gun şeytan beni dürdüyorrr🫤🫤🫤

Sormayın evet ya niye böyleyiz biz yaa 🙄🙄🙄 Allahım sevindirsin bizi inşallah kızlar ya idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum bugün 6.gun şeytan beni dürdüyorrr
Ama 480 doları 5 e bölünce yıllık 2500 TL civarı türk lirası ediyor, yarın arayıp söyleyin lütfen sizden alınan para tek yıllık değil 3 yıla yakın nerdeyse

Ama 480 doları 5 e bölünce yıllık 2500 TL civarı türk lirası ediyor, yarın arayıp söyleyin lütfen sizden alınan para tek yıllık değil 3 yıla yakın nerdeyse
Yıllık olarak o fiyat alınıyormus 5 yıllık daha avantajlı diye soyledi kendisi de . Biz kabul etmedik . Maddiyat için bide kaliteleri orta olunca umutsuz olduk 🙄🙄

Yıllık olarak o fiyat alınıyormus 5 yıllık daha avantajlı diye soyledi kendisi de . Biz kabul etmedik . Maddiyat için bide kaliteleri orta olunca umutsuz olduk 🙄🙄
Şaka gibi ya herşeyi zorlaştırıyorlar resmen ama hiç umutsuz olma orta kalite dediklerinin düşük olduğunu düşünmüyorum embriyolog gebelik vaadetmiyenleri dondurmaz diye tahmin ediyorum

Tabi önemli canım bel ilkinde kullanmadım sadece crinone jel ile folik asit kullandım kanama alanı oldu bozulmaya gelmiş rahim içi kanamam da vardı beril hanım 2 ampul birden vurdur proluton depotu dedi sonra kanama kesildi hemen o kanamayı engelliyor vucut salgılamadığı için mecbur biz takviye ediyoruz
Bunları hangi aşamada da kullanıyoruz ben öncesi de sonrasında lutinus ve Progestan ampul kullanıyorum

480 dolar 1 yıllık mı aldılar. Bir yanlışlık var arkadaşım ben 2014 ten beri dondurtuyorum. İlk aşama 3 yıllık ve 5 yıllık yapıyorlar di eskiden acaba böyle bir durum mu. Embriyo sayısı önemli değil denmişti. Aman bir güvenlik karti bile 550 lira olmuş. Onun için birsey diyemiyorum

Bizim 5 yıla kalmaz herhalde inşallah bu denemem tutarsa ikinci çocuk için ikinciyi de denerim biter herhalde
Yorumları okuyunca merak ettim :) Benim de sizin gbi bir embriyom kalır bu transfer edilirse onu da yıllık ödeme imkanım olur mu acaba bilemedim şu an ? Birden 480 dolar vermektense yıllara bölüp ödemeyi tercih edebilirim . Bir de zaten başka hastanede de embriyolarım var bir yandan da onların ücretlerini ödüyorum 🤷

Bende yorumları okuyordum da söylemeden geçemeyeceğim hastane muhasebesi acayip denk getirebildiğine Farklı fiyat söylüyor. En sın görüşmemde önceden fiyat almama rağmen fazla fiyat çıkarmaya çalıştılar biz sanıyoruz daha da inerler ne inmesi verdiği fiyatın üzerine çıkmaya çalıştı hemen kaçtık ordan 😂 hiç sesimizi çıkarmadan kaybolduk menekşe hanımın odasından baktık zararlı çıkacağız 😂

Yorumları okuyunca merak ettim :) Benim de sizin gbi bir embriyom kalır bu transfer edilirse onu da yıllık ödeme imkanım olur mu acaba bilemedim şu an ? Birden 480 dolar vermektense yıllara bölüp ödemeyi tercih edebilirim . Bir de zaten başka hastanede de embriyolarım var bir yandan da onların ücretlerini ödüyorum 🤷
Burada bir arkadaş bir yıllık ödemeye 4500 TL vermiş 5myıllık daha ucuza geliyormuş öyle söylemişler çok değişik.Ben mecburen 5 yıllık vereceğim herhalde inşallah embriyomuz çözülürken bozulmaz da korkuyorum bazen

Burada bir arkadaş yıllık ödemeye 4500 TL vermiş yıllık daha ucuza geliyormuş öyle söylemişler çok değişik.Ben mecburen 5 yıllık vereceğim herhalde inşallah embriyomuz çözülürken bozulmaz da korkuyorum bazen
Böyle birsey olduğunu bile bilmiyordum . Biraz önceki mesajlarda gordum bende .Beş yıllık süre dolmuş daha sonrasındaki yıl için mi alınmıs bu miktar acaba ?

Bozulma olacağını hiç düşünmemiştim . Olumsuz düşünmeyin lütfen ...

Bana da öyle geliyor ki benden de alırlar bu ücreti ama haydi hayırlısı :)

Back
X