Sonucum 468 çıktı kızlar çok şükür

rabbim isteyen herkese bu uğurda emek veren çaba gösteren herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Beta hcg ile iş bitmiyor ne yazık ki ilk gebeliğimde değerler çok düşük başlamıştı olmayacak dedim sonra düşük tehlikem başladı sonra kafası büyük sıvı toplamış olabilir dediler şu olabilir bu olabilir pgt’li de değildi insan korkuyo tabi. Tansiyon şeker çıktı falan bir sürü şey. O yüzden bu süreç çoookk uzun 9 ay değil 9 yıl gibi sürüyor hamilelik süresi. Şimdiki sürecimde sadece Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip et sadece sen bilirsin zamanını bana ferahlık ver diyerek yola çıktım. Elbet yine korkuyor insan tedirgin oluyor. Ama daha sukunetli teslimiyetle yaklaşıyorum. Bilşyorum ki beta oldu şimfi sırada kese kese oldu kalp kalp oldu her kontrolde acaba kalbi atıyor mu endişesi. Bitmiyor süreç. Bir canlının yiyecek ekmek içecek suyu varsa dünyaya geliyor bizler sadece aracıyız diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı kılsın amin