Çok pardon da bende herkes gibi kızdım şahsen

hakikatten bayan doktorlar daha acımasız derledi inanmazdım abartiyorlar derdim şuana kadar ama fikrim değişti. Hamilelik bir kere iyi bir psikoloji de gerektiriyor. Hamile kalabilme yada kalınmaması da stres bile etken faktörler arasında.. sen elinden geleni yap da gerisi Allah kerim. Doğru zaman diye bir inancım var ve birşey tam da istemedigin zamanda olur derler ya çok düşünmemek takmamak lazım diye düşünürüm hep.. ama anne olmaya çalışanlar için gerçekten bu durum cidden çok zor umursamaz gamsız hatta akışına bırakılabilmesi en zor durumlardan biri. Maddi manevi yıpranma durumu oluyor. Valla yanlış hatırlamıyorsam bir çocuk doktoru bana 10 sene uğraştım olmadı gittiğim doktor bana ne zaman senin hamile olmanı sağlayacağım Merak etme deyip bana o güveni verdi ben o zaman oldum dedi. Hem de ikizleri var. Ben çok etkilenmiştim çünkü hamile kalmaya çalışırken hep acaba diye hareket ettiğimi farkettim.
C
Cansel ak
rabbim sana en başta sabır sonra güç kuvvet versin inşallah

lütfen kendini motive etmek için modunu yükseltecek ne varsa yap bağıra bağıra şarkı söyle mesela, dans et ne iyi gelecekse sana onu yap.. inşallah tum korku ve endişelerinden kurtulursun tez zamanda

rabbim sevdiği kulları sınamak için hep dert verirmiş derler.. beni unutmasın beni hep hatırlasin diye