Muhtemelen öyle olur canim benim 13 yumurta toplandi 11 i olgun çıktı hepsi dollendi cok şükür. Insallah bol olgun dolgun yumurtalarin olsun sonu da bebisli olsunbenimde 150 ile başlad 150 ile de bitecek gibi. Bugn 8. Günüm deyim
Insallah Canim. 10 kadar yumurta elde edilmeye calisiliyor. Erkek infertilitesi Var biz de . Inşallah kaliteli spermlerimiz olur ve döllenme gerçekleşir.[/QUOTE]nelo22, post: 41829945, member: 676706"]Muhtemelen öyle olur canim 13 yumurta toplandi 11 i olgun çıktı hepsi dollendi cok şükür. Insallah bol olgun dolgun yumurtalarin olsun sonu da bebisli olsun
Merhaba arkadaslar sanirim Heyecan olsa gerek saat 4 te randevum var simdi geldik esimle bekliyiruz ama arabadan olsa gerek bulanti mahfetti beniii
EVet cnm memorial deyim kendimi zor lavaboya attim bir haftadir sadece bulantim vardi ama bugun cijarmayada basladimmemorialda mi randevun inşallah herşey çok güzel geçer canım
Test gününe kadar yasak canım.kızlar birde ilişki yasak mı şimdi
Gozun aydın canım. Artık derin bi nefes al. İçin rahat etsin.çok sukur bebeğinin kalp atışını da duydunCookk sukuurr kalp atisimizi duyduk 7+2 oldukk.Canim dr una sor bence iliski durumunu
Cok sevindim canim yarin da ben gidiyorum.transfer tarihin kaciydi senin kacinci gün embriyosu bi deCookk sukuurr kalp atisimizi duyduk 7+2 oldukk.Canim dr una sor bence iliski durumunu
Insallah Canim. 10 kadar yumurta elde edilmeye calisiliyor. Erkek infertilitesi Var biz de . Inşallah kaliteli spermlerimiz olur ve döllenme gerçekleşir.[/QUOTE]nelo22, post: 41829945, member: 676706"]Muhtemelen öyle olur canim 13 yumurta toplandi 11 i olgun çıktı hepsi dollendi cok şükür. Insallah bol olgun dolgun yumurtalarin olsun sonu da bebisli olsun
Bizim de erkek infertilitesi canım son anda teseden döndük memorial iyi bu konuda insallah sizin de bulurlar iyilerini bizim buldularsa emin ol sizinkileri de bulurlar...[/QUOTE]Insallah Canim. 10 kadar yumurta elde edilmeye calisiliyor. Erkek infertilitesi Var biz de . Inşallah kaliteli spermlerimiz olur ve döllenme gerçekleşir.
Amin.Ben de ederim sana canım.Ederim tabii ki tedavi goren isteyen herkese ediyorum.sen de bana et canim şu lekelenmenin altindan kötü bir şey çıkmasın yarin...bu işin her aşaması zor arkadasim Allah hepimize akil fikir beden sağlığı versin dogurmadan acabalar bitmiyo
Cok sevindim canim yarin da ben gidiyorum.transfer tarihin kaciydi senin kacinci gün embriyosu bi de
Cok tsk ediyorum cnm.Darisi isteyen herkeslere insaallahhhGozun aydın canım. Artık derin bi nefes al. İçin rahat etsin.çok sukur bebeğinin kalp atışını da duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?