Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ya size birsey soracağım. .
Tedavi sürecinde ilk gebelik testi memorial da ücretsiz miydi , ona göre hastaneye gideyim yada başka hastaneye gidecem ?...

Sadece kusma olsa iyi canim gaz sancim felaket bi de iki damla kanamam oldu bebisi de gördüm böylece kalp atışları baslamis canim çok şükür

Canim benim kusma yok sadece bulanti var.nerde baktirdin kslp atisina bemim paxartrsi cagirdi bayram tatili girdi araya.Bu arafaa gozun aydın neden kanama dr bişi defimi..

Slm kızlar ,test yaptırdık ve sonuç yükselmiş elh : 96 olmuş. . Şimdi tekrar test yaptırmam gerekiyor mus ,inşallah onda da yükselmeye devam eder ,ne kadar ilginç bir süreç mis , ben pozitif haberini alınca havalara uçarım diyordum , sevindim ama hala temkinliyim, busefer de acaba değer yükselmeye devam edecek mi diye heralde nasip olur da gebelik devam ederse doğuma kadar bu böyle gidiyor ,sonu yok bu acabaların heralde

Ama bu değeri görmek bile büyük şükür sebebi , elhamdulillah . . . Yeni tedaviye başlayan arkadaslara da güzel haberli test tarihleri nasip etsin rabbim inşallah. .

Gözün aydın canım çokk sevindim daha da yükselir sadece inan buna.Bol bol Dua cnm.Bende hayırlısıyla pazartesi kalp atılını duysaydım

Canımm çok sevindim benim test günü 87 çıkmıştı çok güzel değerin hızla artacak görürsün

Hayırlı olsun canım. İçini ferah tut. İnşallah artacak değerin. Olumlu enerji gönder bebeğine canım :)

Gözün aydın canım çokk sevindim daha da yükselir sadece inan buna.Bol bol Dua cnm.Bende hayırlısıyla pazartesi kalp atılını duysaydım
Sende heyecanlısin desene, inşallah o minik pıt pıt sesleri de duyarsınız hayırlısı ile canım
Bu arada Kese ve kalp atışı için test tarihinden kaç gün sonra gidiliyor ,o günlerin hayalini kurayım

21 gün sonra canım :) 21. gün ultrasonu diyorlar.
Allah tamamına erdirsin inşallah

Merhaba poldi.. Görüşcem önceden zaten.. Sen yanında hangi tahlilleri götürüon.. Bide senden bişe istediler mi
Benim negatif denemelerim olduğu için hastaneden aldığım dosyam var, içinde transfer edilen embriyonun bilgileri görüntüleri vs...bunun yanında hem eşimin hem benim hormon tahlillerim, rahim filmi...sadece amh hiç baktırmadım onu yaptıracağım, onu kesinlikle istediklerini duydum. Bana randevu için telefon açtığımda bütün tahlilleri getirin dediler, birde 2 adet vesikalık fotoğraf, evlilik cüzdanı fotokopisini istediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…