- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
İnşallah emeklerinin sonucuna ulasirsin canim bu ugurda çekilen çile kutsal yüzünü görmeyi kismet etsin Rabbim hepimize gerisi unutulur sevinçtenEvimden ve ailemden ayrı geçen bir bayram... Bebek için katlaniyoruz . inşallah her şeye değer.
İnşallah canımİnşallah emeklerinin sonucuna ulasirsin canim bu ugurda çekilen çile kutsal yüzünü görmeyi kismet etsin Rabbim hepimize gerisi unutulur sevinçten
Dondurulmusta dahil değil canim 90 tlKızlar ya size birsey soracağım. .
Tedavi sürecinde ilk gebelik testi memorial da ücretsiz miydi , ona göre hastaneye gideyim yada başka hastaneye gidecem ?...
Dondurulmusta dahil değil canim 90 tl
Dondurulmuş deilse ücretsizKızlar ya size birsey soracağım. .
Tedavi sürecinde ilk gebelik testi memorial da ücretsiz miydi , ona göre hastaneye gideyim yada başka hastaneye gidecem ?...
Sadece kusma olsa iyi canim gaz sancim felaket bi de iki damla kanamam oldu bebisi de gördüm böylece kalp atışları baslamis canim çok şükür
İyi bayramlar canım. Darısı bizlere inşallah.İyi bayramlar kızlar hamiş haberleri artmış Allah tamamına erdirsin inşallah
Slm kızlar ,test yaptırdık ve sonuç yükselmiş elh : 96 olmuş. . Şimdi tekrar test yaptırmam gerekiyor mus ,inşallah onda da yükselmeye devam eder ,ne kadar ilginç bir süreç mis , ben pozitif haberini alınca havalara uçarım diyordum , sevindim ama hala temkinliyim, busefer de acaba değer yükselmeye devam edecek mi diyeheralde nasip olur da gebelik devam ederse doğuma kadar bu böyle gidiyor ,sonu yok bu acabaların heralde
Ama bu değeri görmek bile büyük şükür sebebi , elhamdulillah . . . Yeni tedaviye başlayan arkadaslara da güzel haberli test tarihleri nasip etsin rabbim inşallah. .
Sende heyecanlısin desene, inşallah o minik pıt pıt sesleri de duyarsınız hayırlısı ile canımGözün aydın canım çokk sevindim daha da yükselir sadece inan buna.Bol bol Dua cnm.Bende hayırlısıyla pazartesi kalp atılını duysaydım
İyi bayramlar canım. Darısı bizlere inşallah.
Sende heyecanlısin desene, inşallah o minik pıt pıt sesleri de duyarsınız hayırlısı ile canım
Bu arada Kese ve kalp atışı için test tarihinden kaç gün sonra gidiliyor ,o günlerin hayalini kurayım
Benim negatif denemelerim olduğu için hastaneden aldığım dosyam var, içinde transfer edilen embriyonun bilgileri görüntüleri vs...bunun yanında hem eşimin hem benim hormon tahlillerim, rahim filmi...sadece amh hiç baktırmadım onu yaptıracağım, onu kesinlikle istediklerini duydum. Bana randevu için telefon açtığımda bütün tahlilleri getirin dediler, birde 2 adet vesikalık fotoğraf, evlilik cüzdanı fotokopisini istediler..Merhaba poldi.. Görüşcem önceden zaten.. Sen yanında hangi tahlilleri götürüon.. Bide senden bişe istediler mi
IlaY 'cigim senden 2 gün sonra istedikleri testi yaptırdın mı bugün ,kaç çıktıCanımm çok sevindim benim test günü 87 çıkmıştı çok güzel değerin hızla artacak görürsün
Sanirim 7.hafta oluyoSende heyecanlısin desene, inşallah o minik pıt pıt sesleri de duyarsınız hayırlısı ile canım
Bu arada Kese ve kalp atışı için test tarihinden kaç gün sonra gidiliyor ,o günlerin hayalini kurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?