Muhip bugün 200 gördük çok şükür, 3 hafta sonra kalp atışı için ultrasona baktırın dedi hemşire bundan sonra kendimize dikkat etmeliyiz canm
Hayirli olsun canim 345ucretGunaydin arkadaslar bugun saat 4 te kalp atisi rabdevum var cok heyecanli endiseliyim.Ucreti ne kadar bilen varmi acaba ???
Tsk ederim cnm.Bulanti kusma oldumu sende ne zaman basladi,benim sadece bulanti bi geliyo bi gidiyo bisi anlanadimHayirli olsun canim 345ucret
Bende bulanti kusma hic bisey olmadi hamilemiyim degilmiyim kalp atislarini duyana kadar tereddutteydim ki hala oyle sadece kasiklarim agriyo su gunlerde oda normalmis rahim genisliyormusTsk ederim cnm.Bulanti kusma oldumu sende ne zaman basladi,benim sadece bulanti bi geliyo bi gidiyo bisi anlanadim
Benim de senin gbi oldu cnm bulantı olmadı hiç 11. Haftaya giriyorum inşallah. 2 gündür kasıklarım batıyo yürüyünce, oturunca kalkınca rahatsz oluyorum ağrı oluyo neden anlamadımBende bulanti kusma hic bisey olmadi hamilemiyim degilmiyim kalp atislarini duyana kadar tereddutteydim ki hala oyle sadece kasiklarim agriyo su gunlerde oda normalmis rahim genisliyormus
Benim de senin gbi oldu cnm bulantı olmadı hiç 11. Haftaya giriyorum inşallah. 2 gündür kasıklarım batıyo yürüyünce, oturunca kalkınca rahatsz oluyorum ağrı oluyo neden anlamadımyatınca hiçbişey yok ama işte ara ara oturunca yürüyünce çok kötü ağrı ve basınç oluyo sizde de oluyo mu[/Q UOTE]
Oluyor canim benim rahimde kasilma var dedi doktor onun icinde bir ilac verdi dikkat et kac gundur izinliydim evde dinlendim.bugun ise basladim ve gercekten agrim cok rabbim hepimize yardim etsin belki dogaldir ama zor elde edince insan korkuyor buluttan nem kapiyo iste
Gnydn bende hic olmadi canim ama olanlara normal diyorlardiKizlar Günaydın sizin kahverengi lekelenmeniz oldu mu endiseleniyorum hala kesilmedi
Sagol canim arefe günunden beri var igneye gectik hala var yarin kontrolum var inşallah bi sorun cikmaz her akintida tuvalete koyuyorum maymun gibi oldum kaç gündürGnydn bende hic olmadi canim ama olanlara normal diyorlardi
Canım kahverengi olunca endişeye gerek olmuyormuş ama doktoruna git bence. Crinone jel yada prpgesteron iğne kullanıomusun. Ondan verirse geçiyormuş bol bol dinlen geçer bikaç güne inşallah diye tahmin ediyorm. Ama ihmal etme doktora görün en azından için rahatlasınKizlar Günaydın sizin kahverengi lekelenmeniz oldu mu endiseleniyorum hala kesilmedi
Canim tatildi malum il dışında baskabi dra gittim ustten bakti odak yok dedi kanama icin.bi de moralimi bozdu 7 haftalik olman lazim bebek 6 haftalik dedi kalp atıslarini ve bebeği gordugume sevinemedim ama yanlış hesaplamis benim bu hafta 7.haftaya girmem gerekiomus drumla konustum da ferahladim.igne vuruluyorum yarin memorialdeyim inşallah disarda dra gitmemek lazim tüp bebekten anlayan maalesef az sanirimC
Canım kahverengi olunca endişeye gerek olmuyormuş ama doktoruna git bence. Crinone jel yada prpgesteron iğne kullanıomusun. Ondan verirse geçiyormuş bol bol dinlen geçer bikaç güne inşallah diye tahmin ediyorm. Ama ihmal etme doktora görün en azından için rahatlasın
Tedaviye yeni baslayanlar,baslayacak olanlar ve transferi yaklasanlar ben transfer sonrasi 3 gun yattim dunledim sonra evin icinde dolasmaya basladim annemlerde kaldim yirmadim kendimi hergun bir dilim ananas yedim ve transfer gunu sigarayi biraktum sukur ilk denememde dobdurulmus 5.gun embriyosuyla 1 adet hamile kaldim.keseyi gorduk darisi 3 gun sonra kalp atisinaaa.yine de sormak istediklwriniz varsa cevaplarim.33 yasinda 4.5 yillik evliyim 2 normal yoldan gebekik ama dusukle sonuclandi.2 olumsuz asilama esinde sorun yok ben orta derece pko...
Ben de 150 ile baslayip 150 ile bitirdim yumurtalarin gelişimine gore dozu eksiltip arttirabiliyorlar ohss olmayacak sekilde yeterli sayida olgun ve dolgun yumurta elde etmek hedef yani. O yuzden dozlara takilma kan sonucuna göre de degerlendirip gönderirler akşama dogru dozu.kızlar bene bayramın ilk günü başladım tedaviye yücel beye verdiler muayene falan etti kan testi yaptı. 3 gün 150 den iğneye başladım. bugünde randevum vardı banu hanım gördü iyi dedi belki biraz ilaç dozunu yülselte biliriz dedi niyeki acaba tedirgin oldum. daha ama bugün kaçlık vurulucam mesaj atmadılar inşallah hepimiz için iyi olur dua edin
benimde 150 ile başlad 150 ile de bitecek gibi. Bugn 8. Günüm deyimBen de 150 ile baslayip 150 ile bitirdim yumurtalarin gelişimine gore dozu ekiltip arttirabiliyorlar ohss olmayacak sekilde yeterli sayida olgun ve dolgun yumurta elde etmek hedef yani. O yuzden dozlara takilma kan sonucuna göre de degerlendirip gönderirler akşama dogru dozu.
Gecen konturolde doktor rahimde daralma var dedi tedbirde dedigim.gibi ilac verdi arada batmalar oluyordu 11haftada ama benim isim.biraz fazla ayakta kalmayi gerektiriyo ona bagliyordum dok cok yorma kendini diyordusimdide karin bolgesinin alti gercekten geriliyo bir aklim dok git diyo ama daha gecen hafta doktordaydim diye de cekiniyomAynı şekilde ben de işe başladım. Oturmak da iyi gelmiyor Allahım korusun meleklerimzi inşallah. Kasılmayı nereden anladı doktor canım? Nasıl korumalıyım kendimi onu da bilmiyorum. Ben de senin gbi çok tedirginim. Maşallah senin daha ilerde 18 hafta olmuş :) o günleri de görmek nasip olur inşallah. 11. Haftada ağrın oluyomuydu cnm hatırlıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?