Ben kendi açımdan baktım birazda olaya, benim sona en fazla 3 embriyo kalıyor, donmuşum hiç olmadı şimdiye kadar hep sil baştan tedaviye başladım, 5 kere tüp denedim sadece 1 tanesi iptal olmuştu. Her defasında iğne kullanmak opuya gitmek çok zahmetli ve masraflı. İnşallah tutar canım, tutmaz olmaz diye bir şey yok, hatta bazı klinikler yumurtan fazla olsun olmasın donmuş koyuyor özellikle, tutunma ihtimali çok daha yükseliyor, rahim dinlenmiş oluyor. Benim hep taze oldu mesela belki donmuş olsa daha iyi olabilirdi..CANLARIM POLİKİSTİK OVER YOKTU HİÇ KİMSE DEMEDİ BANA. ŞUAN 12 FALAN YUMURTAM GÖZÜKÜYOR SANIRIM ÖYLE ANLADIM. BU BENİM BU MERKEZDE İLK AMA TOPLAMDA 2. DENEMEM OLUCAK . POLDİ İLK DENEMENDE OLMAZSA DONDURULMUŞLARDAN DENERSİN DEMİŞSİNYA BÖYLE OLUNCA TUTMAZ MI Kİ BİRDE ÇOK HALSİZ VE YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ MİDE BULANTISIDA VAR BAKALIM
Cnm benimde ohss riskim vardi opudan sonra donduruldu embriyo ikinci adetle transfer yapildi donmusta sans biraz daha yuksekmis rahim dinlenip o ignelerin etkisini attigi icin doktorada cok takilma benim doktorum aylin hanimdi yucel bey banu hanim kahraman bey hepsi bakti opuya melih bey transfere banu hanim girdi takilma yucel beyde cok.iyi bir doktor hayirli olsun tedavinde sonu bebisle bitsinYA KIZLAR BİRDE BEN BAYRAMIN İLK GÜNÜ BAŞLADIM YÜCEL BEYLE SONRA YİNE YÜCEL BEYE VERDİLER AMA BEN BANU HANIM İSTEDİM DEĞİŞTİRDİLER BUGÜN SEMRA HANIMA MUAYENE OLDUM SEMRA HANIM HEMŞİREYE SORDU CUMA YÜCEL BEY BURDA MI DİYE ŞİMDİ MESAJ GELDİ YÜCEL BEYE VERMİŞLER NE YAPIYIM DEĞİŞTİREYİMMİ YOKSA BİLEREK Mİ YÜCEL BEYE VERDİ SEMRA HANIM AKLIM KARIŞTI.
Allah tamamına erdirsin canım, kucağında görmeyide nasip etsin inşallah
Muhip aglattin beni kuzum yaa.cok sevindim insallah hep boyle guzel haberlerini duyacağiz.
Canim oncelikle cik sevindim sukurler olsyn.bende dun kalp atisini duydum darisi sana ce isteyen herkeslere insaallahh
canım Allah razı olsun okadar güzel yazmışsın ki okuyup tekrar tekrar okudum ellerine ve yüreğine sağlık .bende 27 temmuz pazartesi günü laparoskopi olacagım semra hoca yapacak.açıkcası çok korkuyorum ve tedirginim benimde bundan önce hepsi negatif sonuçlanan 2 aşılama 2 tüp bebek var.memorialden önceki tedavi gördüğüm merkez 2 yıl önceki rahim filmime göre tedavi yapıp oradaki sorunu göremediği için semra hoca yeniden istedi ve hemen sorunu gördü.bana laparokopide sol tüpü kapatabilirim dedi.şimdi diyorum ki bu tüpler işe yaramıyormu bi işlevi yokmu ama senin yazınıda okuyunca çokkk rahatladım.laparokopiyi düşünüyorum sonrasını düşünüyorum.offff offf zor süreçler çok zorrr.maşalllahhh sen ne güzel pozitif sonuçlar almışsın inşlallahhh bebişini kucağına almakta nasip olur.bizlerede pozitif sonuçlar almak nasip olur Rabbim yardımcımız olsun dualarında unutma canım.
Maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun. Benimde toplamda 4 negatifim var, bende birgün anne olurmuyum acaba? bende buraya böyle yazarım inşallah. Bu hafta bizde Semra hocayla tanışmaya gideceğiz inşallah orası banada uğur getirir, benim de hamile olduğum haberlerimi yazarım inşallah..
CANLARIM POLİKİSTİK OVER YOKTU HİÇ KİMSE DEMEDİ BANA. ŞUAN 12 FALAN YUMURTAM GÖZÜKÜYOR SANIRIM ÖYLE ANLADIM. BU BENİM BU MERKEZDE İLK AMA TOPLAMDA 2. DENEMEM OLUCAK . POLDİ İLK DENEMENDE OLMAZSA DONDURULMUŞLARDAN DENERSİN DEMİŞSİNYA BÖYLE OLUNCA TUTMAZ MI Kİ BİRDE ÇOK HALSİZ VE YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ MİDE BULANTISIDA VAR BAKALIM
Cnm benimde ohss riskim vardi opudan sonra donduruldu embriyo ikinci adetle transfer yapildi donmusta sans biraz daha yuksekmis rahim dinlenip o ignelerin etkisini attigi icin doktorada cok takilma benim doktorum aylin hanimdi yucel bey banu hanim kahraman bey hepsi bakti opuya melih bey transfere banu hanim girdi takilma yucel beyde cok.iyi bir doktor hayirli olsun tedavinde sonu bebisle bitsin
Canım inan çokkk rahatladım AllKızlar sizlere de özel bir teşekkürrrr, çünkü endişelerimi sorularımı pozitif yorumlarınızla karşıladınız ve içimi çok rahatlattınızzzz, allah razı olsunn...
Canım inan çok rahatladım Allah razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin. Ben muayene ye gittiğimde semra hoca demiştiki sende hiçbir sorun yok degerlern yaşına göre çok çok güzel demişti.diğer tedavilerindede çok güzel embriyo lar oluşmuş dedi.tek sorun rahimde embriyolar ın tutunamama sebebi demişti.şimdi diyorumki acaba Laparoskopi den sonra normal yoldan gebe kalabilir miyim acaba siz bilirsiniz etrafınızdada böyle Laparoskopi den sonra normal yoldan hamile kalan varmı acaba çok teşekkür ler
canım tedirginnn olma bence, laparoskopi zor bir ameliyat değil zaten, aynı gün çıkartıyorlar genelde... ama tabi ben 2-3 gün normal halime dönememiştim, hafif acıyordu yeri... sonuçta bıçak deyiyor.. ama sıkıntı yapacak birşey değil... bende doktoruma sormuştum tüpler kapatılınca sıkıntılı bir durum oluşmaz mı diye o da benim 6 yıldır kapalı hiçbir şikayetimmm yok demişti, rahatlamıştımmmmsemra hoca benim için tüplerden birinden geçen sıvı embriyonun tutunmasına olumsuz etki yapabilir demişti. . her laparoskopi de tüpleri kapatıyorlar gibi bir kanı da oluşmasın, burda bir arkadaş vardı ameliyat olmuştu ama kaptmayı gerektirecek bir durum olmadığını görmüşler baktıklarında, onun illa ihtiyaç varsa yapıyorlar demek diye kendimi daha da rahatlatmıştımmm ben
inşallahhh canımmmm, güzel güzel pozitif sonuç alır da kalp atışını dıyacağın günleri beklemek sonrasında da kucağına almak nasip olur inşallahhhhhhh...
canımmm bu kötü birşey değil... benim de ohss riski nedeniyle transferim ertelenmişti nisan da. haziran da dondurlmuşlarla transfer oldu elh. pozitif sonucu aldık.. bende de polistik over falan yoktu ama bünyem dozlara aşırı cevap vermiş olabiliyormuş bazen böyle... asıl kötü olan ohss riskine rağmen transfer yapıyormuş bazı hasteneler, o trasnferde bide gebelik gerçekleşirse çok zor günlerrr oluyormuş.... bu konuda memorial da çok hassas davrandılar, içini raahat tut sen... sadece bebeğine kavuşmak için bir iki ay daha beklemen gerekecek.... inşallahhh sonucunda da pozitif görmek nasip olur
Hayirlisi olsun canim saglikli kaliteli yumurtalarin olsun insallah.melih beyin eli çok iyi rahat olYarın 11 de opum var kızlar. Melih bey yapacakmis. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah canım. İ sallah kaliteli yumurta ve ebriyolarimiz olur :)Hayirlisi olsun canim saglikli kaliteli yumurtalarin olsun insallah.melih beyin eli çok iyi rahat ol
Hayirlisi olsun canim. Benimde opumu Melih Bey yapti, rahat gecti hicte bi sikayetim olmadi. Cok pozitif, sicakkanli birisi. Hatta islemden sonra odaya bile ugradi, kac yumurta toplandi nasil gecti diyeYarın 11 de opum var kızlar. Melih bey yapacakmis. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Tesekkur ediyorum canım. Opu sonrası süreç nasıl oluyor? Ne zaman birlestiriyorlar spermleHayirlisi olsun canim. Benimde opumu Melih Bey yapti, rahat gecti hicte bi sikayetim olmadi. Cok pozitif, sicakkanli birisi. Hatta islemden sonra odaya bile ugradi, kac yumurta toplandi nasil gecti diye
3 ay oldu benim, ama hatirldigim kadariyla toplama gunu kac yumurta oldugu bilgisi verildi. Bir gun bekleyin sonraki gun sabah 11 de arayin demislerdi. Toplama isleminden sonra birlestiriliyor spermle ama 1 gun cikartip bakmiyorlar gelisimini bekliyorlar yanilmiyorsam canim. Sonraki gun arayip ogreniyirsun toplanan yumurtadan kaci olgundu kaliteliydi, embriyo olark gelisimleri nasil vs.gun gun ogreniyorsun sdni bilgilendirip ona gore transfre cagiriyorlar.Tesekkur ediyorum canım. Opu sonrası süreç nasıl oluyor? Ne zaman birlestiriyorlar spermle
KIZLAR BENDE BUGÜN YİNE GİTTİM TEDAVİMİN 6. GÜNÜ SEMRA HOCAYA VERMİŞLERDİ MUAYENEYİ O MUAYENE ETTİ. YALNIZ BENİM YUMURTALAR ÇOK DONDURURUZ BELKİ SONRA TRANSFER EDERİZ BELKİ DEDİ NİYEKİ KÖTÜ BİRSEY Mİ
Burda anlayamadığım eşimin tahlilleri bölümü erkek ve kadın diye yazılan yerdeki tahlilleri ikimizde mi yaptırcazKızlar merhaba.. Ben dün memorial ile görüştüm ağustos sonunda tedaviye başlıcam bende.il dışından geleceğim için hangi tahlilleri yaptırmam gerektiğini sordum.. Bana mesaj olarak yolladılar.. Ama tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz.. Gönderilen mesajı aynen kopyalayıyorum. Merhaba.Istenen Tetkikler Kadin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi,Anti hbs,Rubella igg, AMH.Erkek ve Kadin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 . Ayrica, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi jinekolojik operasyon gecirdiyseniz, 2 ve daha fazla dusuk oykunuz varsa yeni cekilmis bir rahim filminizle birlikte gelmenizi oneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gun sonra cekilebilir). Memorial Saglik Grubu
Aynen erkek kadin yazan yer ikinizden de ortak istenenlerBurda anlayamadığım eşimin tahlilleri bölümü erkek ve kadın diye yazılan yerdeki tahlilleri ikimizde mi yaptırcaz
Evet canım. O tahlilleri ikinizde yaptiracaksinizBurda anlayamadığım eşimin tahlilleri bölümü erkek ve kadın diye yazılan yerdeki tahlilleri ikimizde mi yaptırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?