Gecmis olsun canim epey badire atlatmissin sende. Ne mutlu sonu guzel olmus, hamilelik surecin sorunsuz keyifle gecsn insallah[/QUOTE][QUOTEfrkfnd, post: 41861745, member: 688156"]H
Hiç aklına kötü bişi getirme şubatta tedavime başlandı ohss oldum 41 yumurtam toplandı sadece iki tanesi döllendi ve 5.güne kadar ilerledi dondurdular hiç umudum yoktu 41 yumurtadan 2 tane kalnası unydunu yitirmiştim çok şükür 3 adet geçirdijten sonra haxiranda ilk denemem de tek embriyoyla gebe kaldım.Bi kaç gün önce kalp atışını duydum.Ohss olsum hastanede yattım memorialde bir sürü para harcadım 3 gün yattıktan sonra kendi isteğinle hastaneden çıjtım evde annem bana o kadar güzel baktı ki 4 günde kurtuldum önce Allah sonra Annem ve eşim sayesinde.Korkulacak bişi yok bol booll su ve sıvı tüket opu dan sonra ben hep katı yemiştim.Sormak şstediğşn varsa yardımcı olurum.Hatta hastaneye gittiğim de Aylin hoca ve Ayşe hoca şok olmuşlardı nasıl vu kadar çabuk atlattım diye.hatta 9 kilo da vermiştim.
Teşekkür ederim..Evet canım. O tahlilleri ikinizde yaptiracaksiniz
Gecmis olsun canim epey badire atlatmissin sende. Ne mutlu sonu guzel olmus, hamilelik surecin sorunsuz keyifle gecsn insallah
Yarın 11 de opum var kızlar. Melih bey yapacakmis. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayirlisi olsun canim. Benimde opumu Melih Bey yapti, rahat gecti hicte bi sikayetim olmadi. Cok pozitif, sicakkanli birisi. Hatta islemden sonra odaya bile ugradi, kac yumurta toplandi nasil gecti diye
H
Hiç aklına kötü bişi getirme şubatta tedavime başlandı ohss oldum 41 yumurtam toplandı sadece iki tanesi döllendi ve 5.güne kadar ilerledi dondurdular hiç umudum yoktu 41 yumurtadan 2 tane kalnası unydunu yitirmiştim çok şükür 3 adet geçirdijten sonra haxiranda ilk denemem de tek embriyoyla gebe kaldım.Bi kaç gün önce kalp atışını duydum.Ohss olsum hastanede yattım memorialde bir sürü para harcadım 3 gün yattıktan sonra kendi isteğinle hastaneden çıjtım evde annem bana o kadar güzel baktı ki 4 günde kurtuldum önce Allah sonra Annem ve eşim sayesinde.Korkulacak bişi yok bol booll su ve sıvı tüket opu dan sonra ben hep katı yemiştim.Sormak şstediğşn varsa yardımcı olurum.Hatta hastaneye gittiğim de Aylin hoca ve Ayşe hoca şok olmuşlardı nasıl vu kadar çabuk atlattım diye.hatta 9 kilo da vermiştim.
HAYIRLI OLSUN CANIM Allah sağlıkla nasip etsin nasılsın çıktınmı
sen ne yaptın canım bayadır yazmıyordun merak etmiştim
sağol canım benim inşallah bol sıvı alıyorum şimdide çok sıvı tüketiyorum 2. denemem olucak inşallah memorialda ilk tabi. semra hanım belki dondururum belkide transfer eder kalanı dondururum dedi bakıcaz dua edin bizede
Hosgeldin canim, hayirli olsun tedavin simdidenTeşekkür ederim..
Gecmis olsun canim, masallah sayi guzel, insallah kaliteli olur embriyolariniz.. hadi bakalim yariladin sende az kaldi hayirlisiylaSelam kızlar. Odamdayim,opu yu de atlattik çok sukur. 16 yumurta toplanmis. İnşallah kaliteli dollenmeler olur.
İnşallah canım. Sperm sorunumuz var . umarım kaliteli bir iki tane kalırGecmis olsun canim, masallah sayi guzel, insallah kaliteli olur embriyolariniz.. hadi bakalim yariladin sende az kaldi hayirlisiyla
Selam kızlar. Odamdayim,opu yu de atlattik çok sukur. 16 yumurta toplanmis. İnşallah kaliteli dollenmeler olur.
Dondurulmus transferi icin bekliyorum canim. Estrofem diye bi ilac var onu kullaniyorum, yrn randevum var bakalim ogrenecegim kismetse hangi gun transfer yapilacagini. Haftaya buyuk bekleyis baslayacak hayirlisiyla inşallah. Sen de hic stres yapma canim gec olsun guc olmasin. Ohss riski var galiba sende. Bu durumda dondurup 2 ay sonra transfer ediyorlar. Herseyin hayirlisi Allah tan. Bu sekilde olupta tutan cook arkadas var bak burda. Benim hemen transferim oldu ama hamileligim devam etmedi bak, kismet. Bekleyenler bile benden once transfer olup hamileliklerini ogrendiler. Sen hiiicc stres yapma once saglik, hakkimizda hayirlisi olur insallah canim benim
Livess canim sen ilk tedavide 30 yumurtayla Ohss olmadiysan 12 yumurtayla da olmazsin korkma benceOH ÇOK İYİ SABAH YAZMIŞTIM ÇIKTIN MI DİYE MERAK ETMİŞTİM İNŞALLAH RABBİM KALİTELİ VE EN İYİLERİ SENİNLE OLUR İNŞALLAH
ÖYLE CANIM STRES YAPMAK BİR İŞE YARAMIYOR HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR ZATEN BENDE ÖYLE DEDİM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI GÜZEL OLSUN. SENİNDE RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH EN GÜZEL EN KALİTELİ VE SAĞLIKLISI BU TRANSFERİNDE OLUR EMEKLERİNİ BOŞA VERMESİN MEVLAM İNŞALLAH İKİZ BEBİŞLERİN OLURBİR SEFERDE İKİ HEDİYE BİRDEN ALIRSIN
O ne demekmiş canım sormadın mı. Dondurulmuyor döllenmiyor da galiba. Ben de anlamadım şimdi Allah Allah. Ama kötü bi durum olsa söylerlerdi. Arayıp sorsana canım nedenmiş??Arkadaşlar hastaden aradılar yumurtalar 24 saat gözlem altına alinacakmis. Canım sıkıldı kötü bir durum mu var ki
Yumurta toplandiktan sonra dollenme bilgisini 24 saat sonra veriyorlar acip bakmiyorlar 1 gun.ertesi gun sen arayip soruyorsun kaçı dollendi vs vs.fiyat icin de embriyoskop fiyatını soylemistir 100 tlSöyleyen kisi ücreti hakkında bilgi verdi. Yarın embriyolog arar detaylı bilgi verir dedi. Ama anlamadım ki ben de. Bayana sordum ,demek ki gereken bir sey dedi. Daha eve gelmeden stres başladı gene bende
Cnm ilk 24saat gozlem altina aliniyor sonra acilip bakiliyo stres yapcak bisey yok hayorli olur ins hersey hakkinizdaSöyleyen kisi ücreti hakkında bilgi verdi. Yarın embriyolog arar detaylı bilgi verir dedi. Ama anlamadım ki ben de. Bayana sordum ,demek ki gereken bir sey dedi. Daha eve gelmeden stres başladı gene bende
Herkese yapilmiyormus ama canımCnm ilk 24saat gozlem altina aliniyor sonra acilip bakiliyo stres yapcak bisey yok hayorli olur ins hersey hakkinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?