- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
150 kullandım hep.Gonal f dozunuz kacti acaba ?
Benimde son tedavilerimde kontrollerde rahim duvarım hep inceydi, bant kullandım kalçadan, bolca nar suyu içtim fakat gittiğim yerdeki doktorum hep taze transfer etti ve transfer günü rahim duvarım hiç ölçülmedi. Öncesinde inceydi çünkü. Sizinki donmuş tedavimi olacak, Memorial da taze transfer öncesi rahim duvarı ölçülüyor mu? bilginiz var mı?Merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Benim ikinci denemede malesef endometrium kalınlaşmadı.. o sebeple transfer iptal edildi.. İlk denemede 9 du endometrium kalınlığım.. Bu son tedavide 6.5 kadardı adetimin 14 . gününde.. Daha önce benim gibi ilk tedavide sorun yaşamayıp ikincisinde böyle birşeyle karşılaşan var mı kızlar??
Çok üzügünüm bu aralar...
Hayirli olsun arkadaşım ,3'ü gitmiş kalmış 6 gün. . . Beklerken zaman geçmiyor ama allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle burda gülücüklerini görürüzMerhaba arkadaslarrrr ben de sisli de tedavi gorenlerdenim transferim oldu bekleme surecindeyim ama aa üçüncü günüm deyimin belirti yokken hiç h iste yok beklemek çok zor...
Hayirli ugurlu olsun arkadaşım. .. Bu sevinci n katlanmış halini inşallah test günü de yaşarsınGünaydın herkese. Çok sukur 16 yumurtanın 9 u döllenmiş. İnşallah bölünmeye devam ederler. Dun moralimi düzelten arkadaşlara çok tesekkur ediyorum.
tam transferden önce ölçülmesi ancak bir hafta önce sanırım benim rahim duvarın istenilen kalınlığı gelmistiBenimde son tedavilerimde kontrollerde rahim duvarım hep inceydi, bant kullandım kalçadan, bolca nar suyu içtim fakat gittiğim yerdeki doktorum hep taze transfer etti ve transfer günü rahim duvarım hiç ölçülmedi. Öncesinde inceydi çünkü. Sizinki donmuş tedavimi olacak, Memorial da taze transfer öncesi rahim duvarı ölçülüyor mu? bilginiz var mı?
Nar suyunu deneyebilirsin, bende işe yaramadı ama faydasını görenler olmuş..
Önceden bakıyorlarsa çok iyi önceki yerlerde hiç bakılmadı çünkü . Teşekkürler arkadaşım güzel haberlerini almak dileğimle..tam transferden önce ölçülmesi ancak bir hafta önce sanırım benim rahim duvarın istenilen kalınlığı gelmisti
Canim senin ilk tedavinde degerlerin yukseliyordu ben seni hamilesin saniyordumMerhaba kızlar.. Nasılsınız?
Benim ikinci denemede malesef endometrium kalınlaşmadı.. o sebeple transfer iptal edildi.. İlk denemede 9 du endometrium kalınlığım.. Bu son tedavide 6.5 kadardı adetimin 14 . gününde.. Daha önce benim gibi ilk tedavide sorun yaşamayıp ikincisinde böyle birşeyle karşılaşan var mı kızlar??
Çok üzügünüm bu aralar...
olcmemeleri bi garip hayırlısı olsun ınş sağol iyi dileklerin için hepimizin için hayırlısı olsunÖnceden bakıyorlarsa çok iyi önceki yerlerde hiç bakılmadı çünkü . Teşekkürler arkadaşım güzel haberlerini almak dileğimle..
İnşallah canım. Rabbim o mutluluğu yaşamayı nasip etsin.Hayirli olsun arkadaşım ,3'ü gitmiş kalmış 6 gün. . . Beklerken zaman geçmiyor ama allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle burda gülücüklerini görürüz
Hayirli ugurlu olsun arkadaşım. .. Bu sevinci n katlanmış halini inşallah test günü de yaşarsın
Olur mu öyle şey canım :) Bende takibimi doktorumun muayenehanesinde yaptırıyorum, doğumu da özelde yapıcam allah izin verirse ama gidip kayıt falan açtırmadım, doktorum sezaryen randevusu aldı herşeyimiz hazır acil bir durumda olursa allah korusun direkt gideceğiz, devlete de gitsek yine direkt gideceğiz. Dediğin gibi bişeyi hiç duymadım canım
Zaten e2degerine bakiliyo kan verigorsun gun asiri birde o risk varsa opudan sonra ben iki kez gittim muyane ettiler karinda biraz su vardi nefes darligimda oluyordu ertelediler guven benxede stres yapma gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
Hayirlisi olsun canim saglikli kaliteli yumurtalarin olsun insallah.melih beyin eli çok iyi rahat ol
H
Hiç aklına kötü bişi getirme şubatta tedavime başlandı ohss oldum 41 yumurtam toplandı sadece iki tanesi döllendi ve 5.güne kadar ilerledi dondurdular hiç umudum yoktu 41 yumurtadan 2 tane kalnası unydunu yitirmiştim çok şükür 3 adet geçirdijten sonra haxiranda ilk denemem de tek embriyoyla gebe kaldım.Bi kaç gün önce kalp atışını duydum.Ohss olsum hastanede yattım memorialde bir sürü para harcadım 3 gün yattıktan sonra kendi isteğinle hastaneden çıjtım evde annem bana o kadar güzel baktı ki 4 günde kurtuldum önce Allah sonra Annem ve eşim sayesinde.Korkulacak bişi yok bol booll su ve sıvı tüket opu dan sonra ben hep katı yemiştim.Sormak şstediğşn varsa yardımcı olurum.Hatta hastaneye gittiğim de Aylin hoca ve Ayşe hoca şok olmuşlardı nasıl vu kadar çabuk atlattım diye.hatta 9 kilo da vermiştim.
Canim senin ilk tedavinde degerlerin yukseliyordu ben seni hamilesin saniyordumIlk tedaviyi ayni zamanlarda yapmistik diye hatirliyorum.dondurulmus tedavisi mi gordun de kalinlasma olmadi
Benimde son tedavilerimde kontrollerde rahim duvarım hep inceydi, bant kullandım kalçadan, bolca nar suyu içtim fakat gittiğim yerdeki doktorum hep taze transfer etti ve transfer günü rahim duvarım hiç ölçülmedi. Öncesinde inceydi çünkü. Sizinki donmuş tedavimi olacak, Memorial da taze transfer öncesi rahim duvarı ölçülüyor mu? bilginiz var mı?
Nar suyunu deneyebilirsin, bende işe yaramadı ama faydasını görenler olmuş..
Anladım canim eşin tese olmuştu senin sorun sperm sorunuydu diye hatirliyorum.onumuzdeki ay tekrar denersin canim stres sıkıntı yaptiysan hormonlar yeterince yukselmemis kalinlik olmamistir yeterli.bi sonrakinde olmamasi icin bi sebep yok yani sikinti yapma rahim dinlenmis olsun hem iyice.evet canım.. Benim değerlerim sonra düştü tekrar bebek bir işleme gerek kalmadan düştü.. Dondurulmuş transferi olsun dedik o da olmadı..
10 gün sonra sadece boş kese gorunuyor tatlim Memorial bebegi ve kalp atışlarıni da görüp tamam her sey yolunda diyebilmek icin 21. Gün cagiriyor anladigim kadariyla.bir de memorialde muayene pahali 2 kez gitsen 600 tl.hee ben meraktan gidip baska yerde baktirdim kese çift mi tek mi diye Çift transfer yapılmıştı cunku.tek kese gorundu tabiii bu sefer de ici dolu mu bos mu acaba senaryolari cizdim kafamda.o yuzden gununu bekle ya da yok dayanamiom diosan disarda bi yere git meragini gider.yalniz merak hiiiiccccc bitmio kuzummmkızlarrr ya size birşeyy soracağımm, bazı merkezlerrr keseyi görmek için de 10 gün sonra çaığıyorlarmış kalp atışı için gidilen muayeneden önce... memorial da niye çağırmıyorlar, siz hiç sormuşmuydunuz, cevabını bilen var mı aranızda?...
bide siz kalp atışı için gitmeden önce keseyi görmek için ayrıca gittmişmiydiniz muayeneye başka hastaneye?..
kızlarrr ya size birşeyy soracağımm, bazı merkezlerrr keseyi görmek için de 10 gün sonra çaığıyorlarmış kalp atışı için gidilen muayeneden önce... memorial da niye çağırmıyorlar, siz hiç sormuşmuydunuz, cevabını bilen var mı aranızda?...
bide siz kalp atışı için gitmeden önce keseyi görmek için ayrıca gittmişmiydiniz muayeneye başka hastaneye?..
10 gün sonra sadece boş kese gorunuyor tatlim Memorial bebegi ve kalp atışlarıni da görüp tamam her sey yolunda diyebilmek icin 21. Gün cagiriyor anladigim kadariyla.bir de memorialde muayene pahali 2 kez gitsen 600 tl.hee ben meraktan gidip baska yerde baktirdim kese çift mi tek mi diye Çift transfer yapılmıştı cunku.tek kese gorundu tabiii bu sefer de ici dolu mu bos mu acaba senaryolari cizdim kafamda.o yuzden gununu bekle ya da yok dayanamiom diosan disarda bi yere git meragini gider.yalniz merak hiiiiccccc bitmio kuzummm
Beni 21 gün sonra çağırmışlardı canım (7. haftaya denk geliyordu) keseyi görmek için ayrıca çağırmadılar. Kese + kalp atışı+ bebeği görmeye toptan çağırıyorlar çünkü her biri tek başına anlam ifade etmiyor doktorlar için hepsini görmeleri lazım kesin konuşmak için.
Doğru haklısınız kızlar ya ,tek keseyi görsek merakımız gitmeyecek yine. . Bu sefer de kalp atışı duyulacak mi diye bekleyeceğim. . . En iyisi sabırla beklemek o zamans ağolun kızlar, gebelik koçu gibisiniz vallahi. . .
Anladım canim eşin tese olmuştu senin sorun sperm sorunuydu diye hatirliyorum.onumuzdeki ay tekrar denersin canim stres sıkıntı yaptiysan hormonlar yeterince yukselmemis kalinlik olmamistir yeterli.bi sonrakinde olmamasi icin bi sebep yok yani sikinti yapma rahim dinlenmis olsun hem iyice.
Iyi ki bura var evde yatarken kafayı siyiracam yoksa
Canim ya benim bir haftadir sirtim cok agriyo normal diye okudum netten dok her hafta gitmektende biktim sendede oluyomuydu bazen oturamiyorum sol tarafim bakiyo kardiyoloji kalple alakali degil dedi bebekten olabilir diyolar sendede oluyomiydu yoksa yarin gidimmi doktoraBeni 21 gün sonra çağırmışlardı canım (7. haftaya denk geliyordu) keseyi görmek için ayrıca çağırmadılar. Kese + kalp atışı+ bebeği görmeye toptan çağırıyorlar çünkü her biri tek başına anlam ifade etmiyor doktorlar için hepsini görmeleri lazım kesin konuşmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?