Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba benimde ağustos ayında inşallah dondurulmuş embriyo transfer olacak olumlu enerjim azaldi birinci tutmayani düşünüyorum aklimdan uzaklastirmaya çalışıyorum izinde kullanamiyorum

Bir şey daha soracam :) Eşimden yarım saat arayla iki kez sperm aldılar. Sperm sorunumuz olduğundan mi ki
Canim sana dun soylemistim hic korkma 24 saat kadar acip bakmiyorlar embriyolara heralde zarar gormesin diye emin degilim gelisimini 1 gun sonra ogreniyorsun bizimde oyle olmustu, ancak bu gozlem ucreti 100 tl istenmedi bizden. Ve bizdede sperm sorunu var, ayni esin gibi 2 kere ornek verdi. Bende cok korkmustum opudan sonra eyvah bak goruyomusun hersey ters gitti nolcak simdi diye telaslannmistim:) don't panic:) hersey yolunda. Saglikli embriyolariniz olsun insallah

T
Hosgeldin canim, hayirli olsun tedavin simdiden
teşekkür ederim.. Hepimizin hakkında hayırlısı.. Rahim filmi işi içiin uğraşıyorum bende bu aralar.. Çektiren varmı aranızda.. Ben 1 aydır eşimden uzaktayım bu arada regl de oldum.. Yani hamilelik şüphem kesinlikle yok ama illa regl ol bittince gel diolar rahim filmi için bulunduğum yerdeki hastane.. Bende yarın kanda gebelik testi yaptırıp gitmeyi düşünüom belki yaparlar..

Merhaba benimde ağustos ayında inşallah dondurulmuş embriyo transfer olacak olumlu enerjim azaldi birinci tutmayani düşünüyorum aklimdan uzaklastirmaya çalışıyorum izinde kullanamiyorum
Merhaba canim ayni dusunceler malesef bendede var. Su an tedavideyim haftaya olacak kismetse benim transfer. Seni anliyorum bazen baskin geliyor bu dusunceler iznede cikamamissin , sanki tum olumsuzluklar senin basina geliyor gibi hissediyor insan. ALLAH buyuk hersey olacagina varir. Mumkunse sevdigin seylerle mesgul olup kafani takmamaya calis. Vee bizde kal ) takibi birakma bak masallah ne cok hamisimiz var burda. Bizede dua ediyorlar Allah razi olsun, insallah bizde tadacagiz bu mutlulugu

Canim hep olumlu dusun tamam mi.Benim de dondurulmuslarla blast 1 taneyle ilk denemede hamile kaldim.Ben 3 gun yattim sadece lavaboya kalktim ve hergun bol boll su ictim sivi tukettim ve hergun bi dilim ananas yedim coj sukur ilk denemem de kaldimm.Darisi isteyen herkeseeee

Ben cektireli 2 yili askin bir sure oldu. Yanilmiyorsam adet bitimnden sonra cekiliyordu 10 gun icinde. Rahat bir islem hic stres yapma canim

OTE="fndfrkfnd, post: 41877120, member: 688156"]Canim hep olumlu dusun tamam mi.Benim de dondurulmuslarla blast 1 taneyle ilk denemede hamile kaldim.Ben 3 gun yattim sadece lavaboya kalktim ve hergun bol boll su ictim sivi tukettim ve hergun bi dilim ananas yedim coj sukur ilk denemem de kaldimm.Darisi isteyen herkeseeee[/QUOTE]
Amin canim sagolasin, insallah bu sefer mucizem beni birakmaz. Gecen sefer yatmadim isimide yaptim disarda da gezdim annem cok dedi geleyim istemedim ama bu sefer yaticam anneme soyliycem gelsin baksin bana gerci olacak olduktan sonra her turlu tutar ama ne bileyim bu seferde bunu deneyim yapmadim demem en azindan. Crinone jel kullanmismiydin sen canim. Onu yapinca 15 dk yuruyordum ben evde

Yok canim yaa surekli yatiyorum ama kesilmedi inatçı çıktı da ben ondan da inatciyimYalniz rapor hakkım bitmeden kesilsin dr yatmaya raziyim napim mecbur

Nelocum dinlen cok gecmis olsun. Insallah bir an once kesilir bu lekelenme zor bir durum haklisin calistigin icin rapor bitmeden kesilsin diyorsun..biseycik olmiycak Allah in izniyle canim

Nelocum dinlen cok gecmis olsun. Insallah bir an once kesilir bu lekelenme zor bir durum haklisin calistigin icin rapor bitmeden kesilsin diyorsun..biseycik olmiycak Allah in izniyle canim
Sagol canim insallah sabırla bekliyorum 1 hafta oldu.senin de insallah sonu bebisli olsunn dondurulmusta sans daha yukseliyor diyorlar benim de dondurulmustu canim.ben de tam tersi ilk iki denememde annemi cagirmistim bu kez yatmicam gelme dedim ilk iki gün hareketimi kisitladim sorasinda dolastim kan dolaşımı önemli beslenmesi icin diye ama bence olacagi varsa oluyo vskit saat Allah...

Aynen oyle canim vaktini bekliyoruz. Korkum embriyonun kalitesiyle alakali, yani blast 1. Kalite ama kromozomunda problem varsa diye korkuyorum. Cunku ilki tuttu ama embriyo bozuk oldugu icin dustu. Bakalim annem gelsin birde oyle deneyelim belki ugurlu gelir

Evet bu ayda baslayamiyoruz tedaviye agustostaki adetime kaldi esimin umursamazligi yuzunden gitmedi doktora son ana birakti her zamanki gibi o tedavi olmadanda baslayamayiz bi test vermedi gidip durumu ne ne yapilmasi lazim cok sinir oluyorum ben boyle doktor doktor arayip arastirip randevu alirken onun bunu yapmasina dayanamiyorum tek tesellim gec olsun guc olsun herseyde bir hayir vardir ne diyeyim ki

Merhaba arkadaslarrrr ben de sisli de tedavi gorenlerdenim transferim oldu bekleme surecindeyim ama aa üçüncü günüm deyimin belirti yokken hiç h iste yok beklemek çok zor...

IlaY'cigim sen bu aralarda tekrardan bir kan testi yaptırmayi düşünüyor musun ?..

3 .5 sene önce bende sisli memorialde tüp bebek denedim.yumurta takibine her seferinde başka doktor girdi.zaten tek yumurta vardi ve ilac dozunu ayarlayamadiklari icin yumurta toplanamadan catladi ve tüm emek bosa gitti.tamamen kendi hatalari buna ragmen tedavi parasini aldilar ve tuplerimin kapali olup olmadigini sordum hocaya danisalim belki laparaskopi gerekebilir dendi.hicaya danisacaklar diye bekleyip durdum kac kere mustafa beyi aradim tenezzül edip telefonu bile acmadi.memlekete dönüşte laoaraskopi oldum tuplerde kusmi tikaniklik varmis acildi ve hamile kaldim üstelik bana yumurtam az oldugu kendiliginden hamile kalamazsin demislerdi.memorial gibi büyük tup bebek merkezlerinin tek düşündüğü para...

Günaydın herkese. Çok sukur 16 yumurtanın 9 u döllenmiş. İnşallah bölünmeye devam ederler. Dun moralimi düzelten arkadaşlara çok tesekkur ediyorum.
Cok guzel arkadasimmm onlarin en az 7 tanesi 5. Güne gider transfer harici birkac da donmuş yavrun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…