Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aman canım üzme kendini hepsi aynı tam anlamıyla ilgili bir adam yok maalesef Rabbim hayırlısını versin vardır bir hayır inşallah
Günaydın herkese. Çok sukur 16 yumurtanın 9 u döllenmiş. İnşallah bölünmeye devam ederler. Dun moralimi düzelten arkadaşlara çok tesekkur ediyorum.

dedik sana dün hemen üzme kendini diye Rabbim devamını getirsin inşallah hamile haberlerinide alırız sağlıkla sıhhatle

sen ne yaptın canım nasıl gidiyor

BENDE BUGÜN GİTTİM BAKALIM DOZU DÜŞÜRDÜLER 150 İDİ 125 OLDU PAZAR GÜNÜ YİNE ÇAĞIRDILAR BANU HANIM PAZAR BÜYÜK BİR İHTİMALLE ÇATLATMA İĞNESİNİ VURURUZ DEDİ DUA EDİN HAMİLE ARKADAŞLAR HERŞEY YOLUNDA GİTSİN HEPİMİZİNKİNİ BİZİMKİNİDE İNŞALLAH HAYIRLISI İLE TAMAMINA ERDİRSİN

Rabbim yardımcımız olsun canım.

sırt ağrılarım oluyordu canım hatta ayını tam hatırlamıyorum ama bir ara hepten artmıştı yemek bile yiyemiyordum sırtıma yastık koymadan. Şuanda da oluyor haliyle göbeğim fazla büyüdüğü için ama kalp ağrısı gibi bir ağrı yaşamadım hiç

saol canım içim rahatladı kalp ağrısı degil ama kaburgalarım batıyo sanki kardiloga tansiyon için gidiyorum sordum ozaman yok dedi

Kızlar merakla takip ediyorum sizi. Çok güzel haberler duyduk, şimdi 1 haftaya kadar yenilerini duyucaz inşallah. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın, hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dualarımız hep aynı biz bir aile olduk artık. Bu süreçte hepinize sabırlar, kolaylıklar, pozitif sonuçlar dilerim:)

Rabbim guzel haberler duymayı , paylaşmayı nasip etsin hepimize canlar

Rabbim guzel haberler duymayı , paylaşmayı nasip etsin hepimize canlar
İnşallah canım 9 emriyon varmış çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsin canım. Rahat ol mutlu ol hersey yolunda gidiyor maşallah bişey kalmadı zaten gelecek ay pozitif sonuçlarnı alırız inşallah canım

Kizlar bugun kontrolum vardi. Kan sonuclarim nasil cikti bilmiyorum ama endometrium kalinligi 9.8 mis, iyi dedi dr. Bilmiyorum.. yrn 4 gun kullanilacak ilaclara basliycam birde crinone jele.persembe gunude transferim olacak kismetse. Durumlar boyle bakalim Allah sonunu hayir etsin insallah amin:)

İnşallah canım .

Rabbim hayırlı eylesin canım. Pozitif sonuçlar almayı nasip etsin

Tesekkur ederim canim amin cumlemize insallah. 11 yumurtam toplanmisti ilk tedavimde 9 u dollenmisti seninkiler gibi..insallah guzelce devam etsin gelisimleri canim
Ayy inşallah canım. Bugün 9 u döllenmişti,yarin devam edenlerin sayısı kaç olur acaba

whiterose001892655 .!.:
Ayy inşallah canım. Bugün 9 u döllenmişti,yarin devam edenlerin sayısı kaç olur acaba
Insallah boyle devam etsin. Yanilmiyorsam benim 1 gun daha boyl devam etmisti sonra 7 ye dustu sonrada onlar kendi icinde kalitelere ayriliyor. Gelisimi iyi giden oluyor yavas kalan oluyor. Orayi arayip ogrenmekte ayri bir heyecan oluyor canim hadi bakalim

Hayırlısıyla transfer günü bir gelse,çok sıkıntılıymis bu surec

merhaba sizde laparoskopi mi oldunuz peki laparoskopiden ne zaman sonra hamile kaldınız

sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelilk sanırım benimde opum salı olacak gibi herşeyin hayırlısı inşallah

hadi bakalım inşallah canım güzel haberler gelecek bizden önce transferin herhalde RABBİM UTANDIRMASIN EMEĞİNİ BOŞA VERMESİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…