Evet bu ayda baslayamiyoruz tedaviye agustostaki adetime kaldiesimin umursamazligi yuzunden gitmedi doktora son ana birakti her zamanki gibi o tedavi olmadanda baslayamayiz bi test vermedi gidip durumu ne ne yapilmasi lazim cok sinir oluyorum ben boyle doktor doktor arayip arastirip randevu alirken onun bunu yapmasina dayanamiyorum tek tesellim gec olsun guc olsun herseyde bir hayir vardir ne diyeyim ki
Günaydın herkese. Çok sukur 16 yumurtanın 9 u döllenmiş. İnşallah bölünmeye devam ederler. Dun moralimi düzelten arkadaşlara çok tesekkur ediyorum.
Hakkaten ya nelo
Hele ben nasıl sıkılıyorum anlatamam , bide 2-3 arkadaşımdan başka kimse bilmiyor durumumu , zaten dışarı çok çıkamıyorüm dinlenme modundayim. . Sadece kan değeri gördüm ,içerde neler olup bitiyor bilmiyorum ,vakit geçmiyor zaten ,14 gün sonra neyle karşılaşacağım bilmiyorum ,kafam da deli sorular
Ama dedigin gibi forum sağolsun . . . Hatta eşim de forum cu oldu ,birşey aklımıza takıldığında doktora soralım dan önce forum da sorsana diyo
Rabbim yardımcımız olsun canım.BENDE BUGÜN GİTTİM BAKALIM DOZU DÜŞÜRDÜLER 150 İDİ 125 OLDU PAZAR GÜNÜ YİNE ÇAĞIRDILAR BANU HANIM PAZAR BÜYÜK BİR İHTİMALLE ÇATLATMA İĞNESİNİ VURURUZ DEDİ DUA EDİN HAMİLE ARKADAŞLAR HERŞEY YOLUNDA GİTSİN HEPİMİZİNKİNİ BİZİMKİNİDE İNŞALLAH HAYIRLISI İLE TAMAMINA ERDİRSİN
Valla canım bir degisiklik yok bende ,evde dinlenme ve yatış pozisyonundayim ,merakla ağustos un ilk haftasını bekliyorumsen ne yaptın canım nasıl gidiyor
Canim ya benim bir haftadir sirtim cok agriyo normal diye okudum netten dok her hafta gitmektende biktim sendede oluyomuydu bazen oturamiyorum sol tarafim bakiyo kardiyoloji kalple alakali degil dedi bebekten olabilir diyolar sendede oluyomiydu yoksa yarin gidimmi doktora
saol canım içim rahatladı kalp ağrısı degil ama kaburgalarım batıyo sanki kardiloga tansiyon için gidiyorum sordum ozaman yok dedisırt ağrılarım oluyordu canım hatta ayını tam hatırlamıyorum ama bir ara hepten artmıştı yemek bile yiyemiyordum sırtıma yastık koymadan. Şuanda da oluyor haliyle göbeğim fazla büyüdüğü için ama kalp ağrısı gibi bir ağrı yaşamadım hiç
Rabbim guzel haberler duymayı , paylaşmayı nasip etsin hepimize canlarKızlar merakla takip ediyorum sizi. Çok güzel haberler duyduk, şimdi 1 haftaya kadar yenilerini duyucaz inşallah. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın, hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dualarımız hep aynı biz bir aile olduk artık. Bu süreçte hepinize sabırlar, kolaylıklar, pozitif sonuçlar dilerim:)
İnşallah canım 9 emriyon varmış çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsin canım. Rahat ol mutlu ol hersey yolunda gidiyor maşallah bişey kalmadı zaten gelecek ay pozitif sonuçlarnı alırız inşallah canımRabbim guzel haberler duymayı , paylaşmayı nasip etsin hepimize canlar
İnşallah canım .İnşallah canım 9 emriyon varmış çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsin canım. Rahat ol mutlu ol hersey yolunda gidiyor maşallah bişey kalmadı zaten gelecek ay pozitif sonuçlarnı alırız inşallah canım
Rabbim hayırlı eylesin canım. Pozitif sonuçlar almayı nasip etsinKizlar bugun kontrolum vardi. Kan sonuclarim nasil cikti bilmiyorum ama endometrium kalinligi 9.8 mis, iyi dedi dr. Bilmiyorum.. yrn 4 gun kullanilacak ilaclara basliycam birde crinone jele.persembe gunude transferim olacak kismetse. Durumlar boyle bakalim Allah sonunu hayir etsin insallah amin:)
Tesekkur ederim canim amin cumlemize insallah. 11 yumurtam toplanmisti ilk tedavimde 9 u dollenmisti seninkiler gibi..insallah guzelce devam etsin gelisimleri canimRabbim hayırlı eylesin canım. Pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
Ayy inşallah canım. Bugün 9 u döllenmişti,yarin devam edenlerin sayısı kaç olur acabaTesekkur ederim canim amin cumlemize insallah. 11 yumurtam toplanmisti ilk tedavimde 9 u dollenmisti seninkiler gibi..insallah guzelce devam etsin gelisimleri canim
Insallah boyle devam etsin. Yanilmiyorsam benim 1 gun daha boyl devam etmisti sonra 7 ye dustu sonrada onlar kendi icinde kalitelere ayriliyor. Gelisimi iyi giden oluyor yavas kalan oluyor. Orayi arayip ogrenmekte ayri bir heyecan oluyor canim hadi bakalimwhiterose001892655 .!.:Ayy inşallah canım. Bugün 9 u döllenmişti,yarin devam edenlerin sayısı kaç olur acaba
Hayırlısıyla transfer günü bir gelse,çok sıkıntılıymis bu surecInsallah boyle devam etsin. Yanilmiyorsam benim 1 gun daha boyl devam etmisti sonra 7 ye dustu sonrada onlar kendi icinde kalitelere ayriliyor. Gelisimi iyi giden oluyor yavas kalan oluyor. Orayi arayip ogrenmekte ayri bir heyecan oluyor canim hadi bakalim
merhaba sizde laparoskopi mi oldunuz peki laparoskopiden ne zaman sonra hamile kaldınız3 .5 sene önce bende sisli memorialde tüp bebek denedim.yumurta takibine her seferinde başka doktor girdi.zaten tek yumurta vardi ve ilac dozunu ayarlayamadiklari icin yumurta toplanamadan catladi ve tüm emek bosa gitti.tamamen kendi hatalari buna ragmen tedavi parasini aldilar ve tuplerimin kapali olup olmadigini sordum hocaya danisalim belki laparaskopi gerekebilir dendi.hicaya danisacaklar diye bekleyip durdum kac kere mustafa beyi aradim tenezzül edip telefonu bile acmadi.memlekete dönüşte laoaraskopi oldum tuplerde kusmi tikaniklik varmis acildi ve hamile kaldim üstelik bana yumurtam az oldugu kendiliginden hamile kalamazsin demislerdi.memorial gibi büyük tup bebek merkezlerinin tek düşündüğü para...
Kızlar merakla takip ediyorum sizi. Çok güzel haberler duyduk, şimdi 1 haftaya kadar yenilerini duyucaz inşallah. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın, hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dualarımız hep aynı biz bir aile olduk artık. Bu süreçte hepinize sabırlar, kolaylıklar, pozitif sonuçlar dilerim:)
Kizlar bugun kontrolum vardi. Kan sonuclarim nasil cikti bilmiyorum ama endometrium kalinligi 9.8 mis, iyi dedi dr. Bilmiyorum.. yrn 4 gun kullanilacak ilaclara basliycam birde crinone jele.persembe gunude transferim olacak kismetse. Durumlar boyle bakalim Allah sonunu hayir etsin insallah amin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?