Merhaba kevser.. Ben bugün rahim filmi çektirdim doktor gayet güzel temiz tüpler açık rahim duvarıda gayet iyi demiş.. Cd ye attılar görüntüleri memoriala yollamam için.. Ama raporum haftaya çıkıcakmış merak içindeyim bende..Laparaskopiden sonra, adet gördükten sonraki ay ancak devam etmedi 3 ay sonra tekrar gebelik oldu. su an 2.5 yaşında bir oglum Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin.hsg yi ceken doktorum filme normal demişti ancak laparaskopiyi yapan doktorum kismi tikaniklik vardi dedi.tek doktora bagli kalmayin.zor bir islem degil.tup bebekte yumurta toplama islemi gibi..ayrica bitkisel desteklere devam etmek lazim.
Opuden sonra kullanılmaya başlanıyor taa ki gebelik testine kadar. Gebelik olursa da belli bir sure daha devam ediliyormuş.Merhabalar.. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Bu jel ne için kullanılıyor acaba.. Transferden sonra mı.. Ben ağustos sonunda başlıcam tedavime.. Şimdiden tahlillerimi hazırlıyorum bi yandan..
Teşekkür ederim.. Herşeyi yeni yeni öğrenip anlamaya çalışıyorumOpuden sonra kullanılmaya başlanıyor taa ki gebelik testine kadar. Gebelik olursa da belli bir sure daha devam ediliyormuş.
Tşk ediyorum arkadaşım jeli transfer günün den bi kaç önce veriyorkar 13. Haftaya kadar kullanıyırsun dülük önleyşci cnm.Senin de tedavin hayırlı olsubnMerhabalar.. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Bu jel ne için kullanılıyor acaba.. Transferden sonra mı.. Ben ağustos sonunda başlıcam tedavime.. Şimdiden tahlillerimi hazırlıyorum bi yandan..
Teşekkür ederim.. Hepimizn için hayırlısı.. Seninde bebişin içinde çok güzel bi duygu olsa gerek.. Sonuçta biliosun ordaTşk ediyorum arkadaşım jeli transfer günün den bi kaç önce veriyorkar 13. Haftaya kadar kullanıyırsun dülük önleyşci cnm.Senin de tedavin hayırlı olsubn
Maşallah bu sırada çok transfer olan ve tedaviye başlayan arkadaslar ne kadar çok ağustos ayında ,maşallah bereketli bir ay olacak inşallahKizlar bugun kontrolum vardi. Kan sonuclarim nasil cikti bilmiyorum ama endometrium kalinligi 9.8 mis, iyi dedi dr. Bilmiyorum.. yrn 4 gun kullanilacak ilaclara basliycam birde crinone jele.persembe gunude transferim olacak kismetse. Durumlar boyle bakalim Allah sonunu hayir etsin insallah amin:)
Yok yok arkadaşım transfer den sonra beklemek de sıkıntılı , nasip olur da inşallah pozitif sonuç alırsan ondan sonra beklemek de kolay değil. . Bitmiyor heyecan yaniHayırlısıyla transfer günü bir gelse,çok sıkıntılıymis bu surec
Arkadaşım biz laparoskopi den sonraki ilk tedavide pozitif sonucu aldık elhamdulillah. . .Sen oldun mu olacak misin ?..merhaba sizde laparoskopi mi oldunuz peki laparoskopiden ne zaman sonra hamile kaldınız
Hayirlisi olsun.Iyisallah herşey gönlünüzce göre olur.stres yok.Merhaba kevser.. Ben bugün rahim filmi çektirdim doktor gayet güzel temiz tüpler açık rahim duvarıda gayet iyi demiş.. Cd ye attılar görüntüleri memoriala yollamam için.. Ama raporum haftaya çıkıcakmış merak içindeyim bende..
Tuzlu kraker iyi geliyor diye duymuştum ama canım. Hiç hamile olmadığından duydugumu paylasabildimMerhaba arkadaslar nasilsiniz benim bulantilarim ve kusmalarim berbat ne yapabilirim varmi onerileriniz
HAdi gozun aydin canim Rabbim ol desin 1 tane bile tutar.Benim 41 yumurtadan sadece 2 si 5. Gundu gerisi hepsi foosss cikti 1 taneyle hamile kaldim.sadece dua ve inancc Rabbim en hayirli bi sekilde sana ve isteyen herkese nasip etsin ne zaman transfer.Ben ohss oldugum icin dondurmustuk 3 ayyyGünaydın arkadaşlar. 8 yumurtam bugünlerin uyumluymus,kimi 1. Kimi 2. Kaliyeymis. Bir tanesi geriden geliyormus
İnşallah canım 5.güne giderler. Bugün 3.günleri. Transfer ne zaman olur bilmiyorum. Terteyecek olsalardı söylerlerdi değil mi? Şehirdisindan geldik, bekliyoruz bakalım hayirlisiHAdi gozun aydin canim Rabbim ol desin 1 tane bile tutar.Benim 41 yumurtadan sadece 2 si 5. Gundu gerisi hepsi foosss cikti 1 taneyle hamile kaldim.sadece dua ve inancc Rabbim en hayirli bi sekilde sana ve isteyen herkese nasip etsin ne zaman transfer.Ben ohss oldugum icin dondurmustuk 3 ayyy
Evet epey yogun masallah, Allah kimsenin emegini bosa cikartmasin, hayirlisiyla gelsin bebislerMaşallah bu sırada cok transfer olan ve tedaviye başlayan arkadaslar ne kadar çok ağustos ayında ,maşallah bereketli bir ay olacak inşallah
Yok yok arkadaşım transfer den sonra beklemek de sıkıntılı , nasip olur da inşallah pozitif sonuç alırsan ondan sonra beklemek de kolay değil. . Bitmiyor heyecan yani
Arkadaşım biz laparoskopi den sonraki ilk tedavide pozitif sonucu aldık elhamdulillah. . .Sen oldun mu olacak misin ?..
Iyi aksamlar hanimlar.ben gecen hafta Banu hanimla ilk adimi attim.hastaligin ikinci gunu gel dedi bugun lekelenmeler oldu saat 3 gbi yarin mi gidecegim bilemedim yardmci olur musunuz ? Bir de Banu hanimla ilgili yorumunuz var mi ?
hemşireye ara sor yinede canım ama aktif olunca gel diyolar birde stres yapma geç kalınacak bişey olmaz banu hanım doktorum değildi ama iki kez muyane etti ve transferimizde o vardı kalp altısında o vardı bana ugurlu geldi umarım sende pozitif sonic alırsın sanada uygurlu gelirFndfrkfnd tesekkur ederimilk defa bu ise giriyorum ne yapacagimi bilemiyorum gec kalrim diye de korkuyorum cunku hastalgim da duzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?