Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kevser.. Ben bugün rahim filmi çektirdim doktor gayet güzel temiz tüpler açık rahim duvarıda gayet iyi demiş.. Cd ye attılar görüntüleri memoriala yollamam için.. Ama raporum haftaya çıkıcakmış merak içindeyim bende..

Merhabalar.. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Bu jel ne için kullanılıyor acaba.. Transferden sonra mı.. Ben ağustos sonunda başlıcam tedavime.. Şimdiden tahlillerimi hazırlıyorum bi yandan..
Opuden sonra kullanılmaya başlanıyor taa ki gebelik testine kadar. Gebelik olursa da belli bir sure daha devam ediliyormuş.

Opuden sonra kullanılmaya başlanıyor taa ki gebelik testine kadar. Gebelik olursa da belli bir sure daha devam ediliyormuş.
Teşekkür ederim.. Herşeyi yeni yeni öğrenip anlamaya çalışıyorum iyi ki allah beni sizlerle bu siteyle karşılaştırmış..tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhh

Merhabalar.. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Bu jel ne için kullanılıyor acaba.. Transferden sonra mı.. Ben ağustos sonunda başlıcam tedavime.. Şimdiden tahlillerimi hazırlıyorum bi yandan..
Tşk ediyorum arkadaşım jeli transfer günün den bi kaç önce veriyorkar 13. Haftaya kadar kullanıyırsun dülük önleyşci cnm.Senin de tedavin hayırlı olsubn

Tşk ediyorum arkadaşım jeli transfer günün den bi kaç önce veriyorkar 13. Haftaya kadar kullanıyırsun dülük önleyşci cnm.Senin de tedavin hayırlı olsubn
Teşekkür ederim.. Hepimizn için hayırlısı.. Seninde bebişin içinde çok güzel bi duygu olsa gerek.. Sonuçta biliosun orda

Maşallah bu sırada çok transfer olan ve tedaviye başlayan arkadaslar ne kadar çok ağustos ayında ,maşallah bereketli bir ay olacak inşallah
Hayırlısıyla transfer günü bir gelse,çok sıkıntılıymis bu surec
Yok yok arkadaşım transfer den sonra beklemek de sıkıntılı , nasip olur da inşallah pozitif sonuç alırsan ondan sonra beklemek de kolay değil. . Bitmiyor heyecan yani
merhaba sizde laparoskopi mi oldunuz peki laparoskopiden ne zaman sonra hamile kaldınız
Arkadaşım biz laparoskopi den sonraki ilk tedavide pozitif sonucu aldık elhamdulillah. . .Sen oldun mu olacak misin ?..

Merhaba arkadaslar nasilsiniz benim bulantilarim ve kusmalarim berbat ne yapabilirim varmi onerileriniz

Günaydın arkadaşlar. 8 yumurtam bugünlerin uyumluymus,kimi 1. Kimi 2. Kaliyeymis. Bir tanesi geriden geliyormus
HAdi gozun aydin canim Rabbim ol desin 1 tane bile tutar.Benim 41 yumurtadan sadece 2 si 5. Gundu gerisi hepsi foosss cikti 1 taneyle hamile kaldim.sadece dua ve inancc Rabbim en hayirli bi sekilde sana ve isteyen herkese nasip etsin ne zaman transfer.Ben ohss oldugum icin dondurmustuk 3 ayyy

İnşallah canım 5.güne giderler. Bugün 3.günleri. Transfer ne zaman olur bilmiyorum. Terteyecek olsalardı söylerlerdi değil mi? Şehirdisindan geldik, bekliyoruz bakalım hayirlisi

Transfer sonrasi dosyamiz ne oluyor. Onlarda mi kalıyor,isteyip alıyor muyuz yoksa

Evet epey yogun masallah, Allah kimsenin emegini bosa cikartmasin, hayirlisiyla gelsin bebisler

Iyi aksamlar hanimlar.ben gecen hafta Banu hanimla ilk adimi attim.hastaligin ikinci gunu gel dedi bugun lekelenmeler oldu saat 3 gbi yarin mi gidecegim bilemedim yardmci olur musunuz ? Bir de Banu hanimla ilgili yorumunuz var mi ?

Iyi aksamlar hanimlar.ben gecen hafta Banu hanimla ilk adimi attim.hastaligin ikinci gunu gel dedi bugun lekelenmeler oldu saat 3 gbi yarin mi gidecegim bilemedim yardmci olur musunuz ? Bir de Banu hanimla ilgili yorumunuz var mi ?

canım tedavin hayırlı olsun.Lekelelenme olarak değil aktif kanaman başlayınca memorial i arıyorsun onlar sana gerekli saatte rabdevu veriyorlar.

Fndfrkfnd tesekkur ederim ilk defa bu ise giriyorum ne yapacagimi bilemiyorum gec kalrim diye de korkuyorum cunku hastalgim da duzensiz

Fndfrkfnd tesekkur ederim ilk defa bu ise giriyorum ne yapacagimi bilemiyorum gec kalrim diye de korkuyorum cunku hastalgim da duzensiz
hemşireye ara sor yinede canım ama aktif olunca gel diyolar birde stres yapma geç kalınacak bişey olmaz banu hanım doktorum değildi ama iki kez muyane etti ve transferimizde o vardı kalp altısında o vardı bana ugurlu geldi umarım sende pozitif sonic alırsın sanada uygurlu gelir

nslhn80 amin canim.aslnda semra ya sa hande hanimi cok okudum burda onlarla dusunuyodum ama nasip bir anda banu hanimla olayin icinde buldum kendimi ve degismek de istemedim.Allah nasip etti diye dusundum.zaten netten de baktm alaninda iyi bir doktor. iyi olucak insaallah umitli olmak lazm ... evet ararm sabah tesekkurler

QUOTE="muhip, post: 41904484, member: 317543"]Maşallah bu sırada çok transfer olan ve tedaviye başlayan arkadaslar ne kadar çok ağustos ayında ,maşallah bereketli bir ay olacak inşallah

Yok yok arkadaşım transfer den sonra beklemek de sıkıntılı , nasip olur da inşallah pozitif sonuç alırsan ondan sonra beklemek de kolay değil. . Bitmiyor heyecan yani

Arkadaşım biz laparoskopi den sonraki ilk tedavide pozitif sonucu aldık elhamdulillah. . .Sen oldun mu olacak misin ?..[/QUOTE]
Canım ben yarın yani 27 temmuz saat 11 de inşallah Laparoskopi olacagim istanbul dayız erzurum dan geldik bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum uykuda tutmadı dualarınızda unutmayın inşallah bu arada maşallah sizinde öyle çok iui olmuş darısı başımıza inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…