Doga14 ve 01inci tesekkur ederim..esim evde olmicak igne saatlerimde..bugun eczaneye gideyim bari :)) belki yardmci olurlaramin tesekkurler hepimiz kavusalim insaallah bebislere uc tedavi derken ? Olmadi mi uc denemde de ?
Canım çok üzüldüm inş Rabbim şaşırtır sizi, erken dönemde kese görünmeyebiliyormuş.. Dr ne dedi değerlerin düşmesi için? Hakkımızda her şeyin hayırlısını istiyorz böyle olduysa vardır bunda da bi hayır demek lazımKızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten
Kizlar buyuk ihtimal bnde eylulde baslayacam aysee hanimlaa bnmde tek korkum igneler
Kızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten
Muhip çok üzüldüm canim yaa insallah toparlanir basit bi kanamadir inşallahKızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten
Ayşe hanım süper bir doktor yageçen gün mail attım bişey sordum aynı gün cevabı geldi, düşün tedavi bitmiş 9 ay olmuş neredeyse doğurucam ama kadın güncel hastasıymışım gibi tahlillerimi inceliyor aynı gün cvp veriyor Allah razı olsun böyle doktor bulunmaz.
Muhip cnm çok üzüldüm belki kkese geç görünür inşaallah.Kanaman aktifmi yoksa lekemiii.Dr ne dediKızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten
Kızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten
Fndfrkfnd canim nasilsin?kontrole gittin mi ne zaman gideceksin? Ben lekelenme icin gittim yine sali günü.sana demir ilacı ilave vitamin falan basladilar miMuhip cnm çok üzüldüm belki kkese geç görünür inşaallah.Kanaman aktifmi yoksa lekemiii.Dr ne dedi
Senjn transferin ne zaman canim nasil gidiyor gelisimleri yavrularininMuhip canım inşallah değerin yükselir, inşallah kese de gorunur. Dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?