Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Doga14 ve 01inci tesekkur ederim..esim evde olmicak igne saatlerimde..bugun eczaneye gideyim bari :)) belki yardmci olurlar :KK43: amin tesekkurler hepimiz kavusalim insaallah bebislere :KK43: uc tedavi derken ? Olmadi mi uc denemde de ?

Canım eczaneler iğne vurmuyor (tanıdık falansa istisna yapar belki) sağlık kuruluşları da reçetenle vuruyor sadece. Kendine stres yapma cidden hiç acımıyor kendi giriyor zaten senin itmene gerek bile yok.

Not: yapmış bile :) hadi geçmiş olsun canım. doz düşük çabuk sıfırlanması normal sorun yoktur. Ama iki iğnede kokusuz canım sana öyle gelmiş olmasın

01inci ;) blmem sabahtan beri disardaydm gunesi iyi yedim bana oyle gelmistir belki .. ikinci ignede yine koklicam :))

Kızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten :KK61::cry:

Kizlar buyuk ihtimal bnde eylulde baslayacam aysee hanimlaa bnmde tek korkum igneler o_O

Kızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten :KK61::cry:
Canım çok üzüldüm inş Rabbim şaşırtır sizi, erken dönemde kese görünmeyebiliyormuş.. Dr ne dedi değerlerin düşmesi için? Hakkımızda her şeyin hayırlısını istiyorz böyle olduysa vardır bunda da bi hayır demek lazım

Kizlar buyuk ihtimal bnde eylulde baslayacam aysee hanimlaa bnmde tek korkum igneler o_O

Ayşe hanım süper bir doktor ya :KK200: geçen gün mail attım bişey sordum aynı gün cevabı geldi, düşün tedavi bitmiş 9 ay olmuş neredeyse doğurucam ama kadın güncel hastasıymışım gibi tahlillerimi inceliyor aynı gün cvp veriyor Allah razı olsun böyle doktor bulunmaz.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allah sabır versin ama Allahtan ümit kesilmez belki iler ki zamanlarda görünür kese doktor bişey demedi mi?

Hamile arkadaslar demir ilaclari ve vitamin kullaniyor musunuz ne zaman kullanmaya başladınız yardimci olursaniz sevinirim. Bir de balik yagi kullandiniz mi kullanananiz var mi

Mrb arkadaşlar Memorial Şişli'de tedavi olanlar önerirler mi? Bizim erkek infertilitesi. Morfoloji %3 imsi Tekniği var mıdır merkezin, hangi doktoru önerirsiniz

Eylül Ayında imsi tekniğiyle mikroenjeksiyon yaptırmak istiyorum..şişli memoria yı bir kaç kişiden duydum, tecrübesi olanlardan yardım istiyorum

Ayşe hanım süper bir doktor ya :KK200: geçen gün mail attım bişey sordum aynı gün cevabı geldi, düşün tedavi bitmiş 9 ay olmuş neredeyse doğurucam ama kadın güncel hastasıymışım gibi tahlillerimi inceliyor aynı gün cvp veriyor Allah razı olsun böyle doktor bulunmaz.

Ayşe Hanım süper gerçekten bana 3 dr bakmıştı özellikle Kahraman Bey ilgilenmişti.3 nede msj attım teşekkür ederim herşey için hamileyim demek için tek geri dönen Ayşe Hanım oldu :)

Muhip cnm çok üzüldüm belki kkese geç görünür inşaallah.Kanaman aktifmi yoksa lekemiii.Dr ne dedi :KK43::KK43:

Canım üzme kendini.. İnşallah durdurmak için ellerinden geleni yapacaklardır.. Çok üzüldüm.. Benzerini yaşadığım için.. Can sağlığı olsun kuzum...

Muhip cnm çok üzüldüm belki kkese geç görünür inşaallah.Kanaman aktifmi yoksa lekemiii.Dr ne dedi :KK43::KK43:
Fndfrkfnd canim nasilsin?kontrole gittin mi ne zaman gideceksin? Ben lekelenme icin gittim yine sali günü.sana demir ilacı ilave vitamin falan basladilar mi

Back
X