bana yapılan uygulama bahsettiğim gibiydi.tanısal amaçlı girildi, eşimden alınan izinle tüplerim alındı. dediğim gibi zerre memnun kalmadım. memnun kalanlara da bir şey diyemem haliyle. ama randevu için saatlerce beklemek, defalarca arayıp ulaşamamak beni yorucu sürecin başlamasından önce yeterince gerdi ve strese soktu. o nedenle tüm aramalarıma rağmen sağlıklı cevaplar alamadığım için mart adetimin ilk günü,son kez aramıştım, telefondaki şahıs bana adetiniz çok yoğun mu , yarın sabah sekizde tekrar arayın deyince , hangi kadının adetinin ilk günü yoğun olur diye cevap verdim tamam sizi ararım dedim ve hemen sonrasında bir tanıdığım vasıtasıyla şu anki doktoruma ulaştım, ertesi gün muayeneye gittim. uzun protokol uygulandı, pko'lu olduğum için ohss başıma bela oldu. embriyolar donduruldu, 10 haziranda transferim yapıldı. şuan gebeyim salı günü keseyi görebilmeyi umut ediyorum.
tüp bebek süreci oldukça sıkıntılı ve moral bozucu bir süreç olduğundan doktorunla rahat olabilmeyi gerektiriyor. sorularına cevap verilebileceğini bilmek ve doktoruna ihtiyaç duyduğunda cevap alınabileceğini bilmek gerekiyor. tedavim dr. yılmaz güzel tarafından yapıldı, transfer işlemlerim Amerikan Hastanesinde gerçekleştirildi.