Yok canim kesilmedi hala 1 ay oldu alistim napim.4 gündür hap iciyorum ben de.oncesinde igne oldum sürekli. Perinatologa gittim ben bos gebelik de varmis bende ikisi birarada diye böyle olmuş takmiyorum artik napim.ikili testi nerede yapacaksin sen memoriale mi devam edionCanım lekelenmen kesildimi benim bugün oldu ya çok korktum hemen gittim burdaki hoca eşimin arkadaşı hemen progestan iğne yaptı jeli bırak hap kullan dedi jel tahriş etmiş olabilir dedi içerde aktif kanama yok kalp atılı bebek normal dedi.Çok korkuyorum öokk ağladımm
Canım ben diyarbakırdayım iş dolasıyla Ağustosa kadar kalacaz eşim müteaahit bana 12 haftada perinatoloğa git dedi.Ne boş gebeliği yaa şaşırdımm.Peki hiç pembe tarzında olduğu oldumu sende ben çok korktum ağladımmYok canim kesilmedi hala 1 ay oldu alistim napim.4 gündür hap iciyorum ben de.oncesinde igne oldum sürekli. Perinatologa gittim ben bos gebelik de varmis bende ikisi birarada diye böyle olmuş takmiyorum artik napim.ikili testi nerede yapacaksin sen memoriale mi devam edion
çift embriyo transfer edilmişti canim biri normal gebelik saglikli devam edio,diğeri ise boş gebelik olmuş şans işte bendeki deCanim ben yaptirmadim ama hatırladigim kadariyla 350 dolar ya da euro öyle birseydi.memorial tup bebegi arayip muhaseben sorarsan daha net cevap alirsin
İkili testi ne zaman yap dediler sana ne zaman yapacaksın?bebisinin gelisimi nasil gidiyor kesede bebiste sorun yoksa korkma ama dinlen tahristen de olmuş olabilir ama yorulduysan da olmuş olabilir dikkat et o kadar iğne yedim ki zor oturup kalkiyorum Allah dusmanima vermesin misaliYok cnm iş dolasıyla diyarbakırdayız.
Canım ben diyarbakırdayım iş dolasıyla Ağustosa kadar kalacaz eşim müteaahit bana 12 haftada perinatoloğa git dedi.Ne boş gebeliği yaa şaşırdımm.Peki hiç pembe tarzında olduğu oldumu sende ben çok korktum ağladımm
Canım biz yaptırdık 3500 dolar setup yapılıyor senin annen babandan ve eşinin annesi babasından kan alınıyor sonuc 1-2 ayda cıkar dedilet bizde sorun olmuştu 3 ayı geçti. Sonra embriyo gelişmesi sonrasında 650 euro pgt yapıldı. Bizim 9 embriyo gelişti 5. Güne kadar 3 tanesine test yapılabildi 1 tanesi sağlıklı çıktı. Yarın test gününüz heyecanla testi bekliyoruzarkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun. eşim ve bende genetik bir taşıyıcılık olduğu için pgt yaptırmamız gerekiyormuş ve memorial bu konuda iyiymiş. Topik uzun olduğu için hepsini okuyamadım ama yeni yaptıranlar fiyatı hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim. Çünkü normal tüp bebekten daha pahalı bir işlem. Çok bunaldım yer aramaktan lütfen yardım edin
Bunlardan ayrı birde pgd var her embriyo için ayrı bakılıyor oda embriyo başına 350 dolar galiba canım onu tam net bilmiyorum bize yapılmadıCanım biz yaptırdık 3500 dolar setup yapılıyor senin annen babandan ve eşinin annesi babasından kan alınıyor sonuc 1-2 ayda cıkar dedilet bizde sorun olmuştu 3 ayı geçti. Sonra embriyo gelişmesi sonrasında 650 euro pgt yapıldı. Bizim 9 embriyo gelişti 5. Güne kadar 3 tanesine test yapılabildi 1 tanesi sağlıklı çıktı. Yarın test gününüz heyecanla testi bekliyoruzRabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım
Canım çok sağol cevabın için . senin ilk denemen mi ? İnşallah yarın güzel haberlerini alırız.Canım biz yaptırdık 3500 dolar setup yapılıyor senin annen babandan ve eşinin annesi babasından kan alınıyor sonuc 1-2 ayda cıkar dedilet bizde sorun olmuştu 3 ayı geçti. Sonra embriyo gelişmesi sonrasında 650 euro pgt yapıldı. Bizim 9 embriyo gelişti 5. Güne kadar 3 tanesine test yapılabildi 1 tanesi sağlıklı çıktı. Yarın test gününüz heyecanla testi bekliyoruzRabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım
Canım bebek te kalp atılı da iyş burda ki dr um ipneye bile gerek yok ama önlem amaçlı yapalım dedi.ikili için bişi demediler.Burda ki de çookk çokk iyi bi dr neyseki eşimin arkadaşı yoksa randevu almaya kalksan 1 haftadan önce alamazsın gece gündüz hastabede kendşni tamamen hastakarına adamış bir bayan dr.Sürekli arar sorar ilgilenir sabah gittipimde çok ağlıyordum beni nasıl rahatlattı.Şimdilik sıkıbtı yok dedi.İğnemi halsizlik yapıto başım kakkmıyo yastıktanİkili testi ne zaman yap dediler sana ne zaman yapacaksın?bebisinin gelisimi nasil gidiyor kesede bebiste sorun yoksa korkma ama dinlen tahristen de olmuş olabilir ama yorulduysan da olmuş olabilir dikkat et o kadar iğne yedim ki zor oturup kalkiyorum Allah dusmanima vermesin misali
Hee bir de hap inanilmaz baş dönmesi yapıyor ictikten 3 saat kadar sonra yataktan cikamiyorum icipte dışarı çıkma düşer kalırsınYok cnm iş dolasıyla diyarbakırdayız.
Canım ben diyarbakırdayım iş dolasıyla Ağustosa kadar kalacaz eşim müteaahit bana 12 haftada perinatoloğa git dedi.Ne boş gebeliği yaa şaşırdımm.Peki hiç pembe tarzında olduğu oldumu sende ben çok korktum ağladımm
Sen nerde yaşıyırsun bide çalışıyırmusun sen??İkili testi ne zaman yap dediler sana ne zaman yapacaksın?bebisinin gelisimi nasil gidiyor kesede bebiste sorun yoksa korkma ama dinlen tahristen de olmuş olabilir ama yorulduysan da olmuş olabilir dikkat et o kadar iğne yedim ki zor oturup kalkiyorum Allah dusmanima vermesin misali
Gece içip uyusam olurmu bugün yarın iğnenün etkisi varmışta leke devam ederse c.tesi hapa başla dediHee bir de hap inanilmaz baş dönmesi yapıyor ictikten 3 saat kadar sonra yataktan cikamiyorum icipte dışarı çıkma düşer kalırsın
İstanbul'da canim da tayin olduk biz ay sonunda gideceğiz. Calisiyorum devlet memuruyum pztesi ise baslayacam ay sonuna kadar calisacam sonra ayriacagiz istanbuldan.bana ikili yaptir dedi hande hanim 11.haftada haftaya yapmam lazimSen nerde yaşıyırsun bide çalışıyırmusun sen??
Günde 1 defa dediyseler gece iç zaten.ben sabah akşam içiyorum. Kesilir seninki inşallah yaşam kalitesi düşüyor inan insanin.tuvalete gitmeye korkar hale geliyorsun acaba ne gelecek diye psikom bozuldu inanGece içip uyusam olurmu bugün yarın iğnenün etkisi varmışta leke devam ederse c.tesi hapa başla dedi
Sorma canım aynen öyle.Gün boyuncamı leke oluyo yoksa belirli saattemi benim şimdilik iğneden sonra bi mercimek tanesi gibi kahve telvesi gibi başka gelnedi.ayyy uzağamı gidiyorsunuz İstanbuldan sonra zor okur başka şehir ben 29 yıldır istanbukdayım ama çok sevmiyorum istanbuluGünde 1 defa dediyseler gece iç zaten.ben sabah akşam içiyorum. Kesilir seninki inşallah yaşam kalitesi düşüyor inan insanin.tuvalete gitmeye korkar hale geliyorsun acaba ne gelecek diye psikom bozuldu inan
Gün içinde normal akinti gelir gibi gekio 1-2 kez sürekli degil.jeli mi kullanacaksin bir daha olmazsaSorma canım aynen öyle.Gün boyuncamı leke oluyo yoksa belirli saattemi benim şimdilik iğneden sonra bi mercimek tanesi gibi kahve telvesi gibi başka gelnedi.ayyy uzağamı gidiyorsunuz İstanbuldan sonra zor okur başka şehir ben 29 yıldır istanbukdayım ama çok sevmiyorum istanbulu
Hayır canım 3. Demememiz. İnşallahhh hepimiz hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.Canım çok sağol cevabın için . senin ilk denemen mi ? İnşallah yarın güzel haberlerini alırız.
Ayşe hocam tatil deydş msj attım sapolsun aradı beni hap kullanma bi kaç gün iğneye devam dedi dinlen Allah'ın izniyle geçer dedi.ben her idrardan sonra mercimek kadar pötür pötür geliyor ablamadımGün içinde normal akinti gelir gibi gekio 1-2 kez sürekli degil.jeli mi kullanacaksin bir daha olmazsa
Dikkat et canim uzan dinlen insallah geçer igne de çok acitiyo ama bebislerimiz için herşey fedaAyşe hocam tatil deydş msj attım sapolsun aradı beni hap kullanma bi kaç gün iğneye devam dedi dinlen Allah'ın izniyle geçer dedi.ben her idrardan sonra mercimek kadar pötür pötür geliyor ablamadım
İnşallah canım, yerim ben o kuzuyu bir an evvel kilo alsın tombalak olsun inşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaç kilo annesi adını ne koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?