Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim mrblar beni diger topikten taniyosundur. Bizde murat hocaya gittik cok az konusuyo ama isini iyi yapmasi onemli. Bence bi gidip fshi dusurmek istiycektir. Allah yardimcimz olsun
saoolll cnm ben murad hoca dıyorum ama kagan aydosta aklım kaldı cnm yaa bılmıyorumm

olmaya calısıyorum cnm elımden gelenı yapmaya calısıyorum bız ıkı kere tese olduk ıkısındede sonuc sıfır cıktı bızım fsh 62 lerde cok cok yukseklerde yanı emre bey cok zor dedı sol testıs daha buyuk oldugu ıcın ıkı tesede sadece soldan yapıldı sag testıs bıraz daha zor ındıgı vede kucuk oldugu ıcın hıc tese yapılmadı ona ama bılmıyorum normal cıkıs olurmu bıtkıselde hıc kullanmadım bır suru bıtkısel duydum ama hangısını versem ne yapsam sasmıs durumdayım

saoolll cnm ben murad hoca dıyorum ama kagan aydosta aklım kaldı cnm yaa bılmıyorumm

ewt cnm dıger topıkten tanıyorum bende senı
Canim valla elimizden geleni yapiyoruz Allaha biraktik ne yapalim. Memorial iyi bi merkez. Dr da isinde iyi murat hoca sadece ulasmak zor oluyo ona mailime hala cvp bekliyorum sizin testesteron kac peki

Canim valla elimizden geleni yapiyoruz Allaha biraktik ne yapalim. Memorial iyi bi merkez. Dr da isinde iyi murat hoca sadece ulasmak zor oluyo ona mailime hala cvp bekliyorum sizin testesteron kac peki
valla bızım tahlıller evde hıcbılmıyorum bugun eve gıdınce bakar sana solerım cnm ama fsh 62lerdeydı sızın sorun neydı bu arada cnm

bıtkısel falanda vermıyorum esıme bı doktora gıdeyım ona gore herseye baslıcam allah ızın verırse

valla bızım tahlıller evde hıcbılmıyorum bugun eve gıdınce bakar sana solerım cnm ama fsh 62lerdeydı sızın sorun neydı bu arada cnm

bıtkısel falanda vermıyorum esıme bı doktora gıdeyım ona gore herseye baslıcam allah ızın verırse
Canim bizde hersey normal sebebini bilmiyoruz. Hoca arimidex diye bi ilac verdi testesteronu artirmak icin. Ben bunun yaninda beta karoten tableti veriyorum. Balli bi karisim. Bide caksir suyu aldim ona basliycaz.

Canim bizde hersey normal sebebini bilmiyoruz. Hoca arimidex diye bi ilac verdi testesteronu artirmak icin. Ben bunun yaninda beta karoten tableti veriyorum. Balli bi karisim. Bide caksir suyu aldim ona basliycaz.
murad hoca oyle bıtkısel verıyomu cnm pekı hıc tese oldunuz mu esıne klomen kullandırdın mı hıc

Kızlar sabahtan beri karın agrim var. Ara ara sancı giriyor on saniye kadar sonra geçiyor. Normal mi
Gazin mi var acaba kabizlik siskinlik de varsa ondan olabilir canim .Kullandığımız o jel yapiyor gaz siskinlik vs.vucutta progesteron yukseldikce oluyor bende çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…