saoolll cnm ben murad hoca dıyorum ama kagan aydosta aklım kaldı cnm yaa bılmıyorummCanim mrblar beni diger topikten taniyosundur. Bizde murat hocaya gittik cok az konusuyo ama isini iyi yapmasi onemli. Bence bi gidip fshi dusurmek istiycektir. Allah yardimcimz olsun
ewt cnm dıger topıkten tanıyorum bende senıCanim mrblar beni diger topikten taniyosundur. Bizde murat hocaya gittik cok az konusuyo ama isini iyi yapmasi onemli. Bence bi gidip fshi dusurmek istiycektir. Allah yardimcimz olsun
olmaya calısıyorum cnm elımden gelenı yapmaya calısıyorum bız ıkı kere tese olduk ıkısındede sonuc sıfır cıktı bızım fsh 62 lerde cok cok yukseklerde yanı emre bey cok zor dedı sol testıs daha buyuk oldugu ıcın ıkı tesede sadece soldan yapıldı sag testıs bıraz daha zor ındıgı vede kucuk oldugu ıcın hıc tese yapılmadı ona ama bılmıyorum normal cıkıs olurmu bıtkıselde hıc kullanmadım bır suru bıtkısel duydum ama hangısını versem ne yapsam sasmıs durumdayımSakın umudunu yitirme canım yaşınız çok genç bizde 9 sene önce öğrendik bende o zaman 20 yaşındaydım yani demek istediğim zamanınız var biraz bitkisel ve doktorun vereceği ilaçları kullanın daha sonra ara ara test verirsiniz belkide normal yoldan çıkış sağlanır ve denersiniz en azından bi 6 ay yapın bunları sonrası mevlam büyük inşallah Sperm çıkışı sağlanır da gerek bile kalmaz teseye bizde daha önce emre beye olmuştuk tese 3 kere denedik.denedik.bu 4. Deneme de tuttu allah sizede nasip etsin inşallah canım sen eşine destek ol erkekler daha çok içlerine atiyo
saoolll cnm ben murad hoca dıyorum ama kagan aydosta aklım kaldı cnm yaa bılmıyorumm
Canim valla elimizden geleni yapiyoruz Allaha biraktik ne yapalim. Memorial iyi bi merkez. Dr da isinde iyi murat hoca sadece ulasmak zor oluyo ona mailime hala cvp bekliyorumewt cnm dıger topıkten tanıyorum bende senı
valla bızım tahlıller evde hıcbılmıyorum bugun eve gıdınce bakar sana solerım cnm ama fsh 62lerdeydı sızın sorun neydı bu arada cnmCanim valla elimizden geleni yapiyoruz Allaha biraktik ne yapalim. Memorial iyi bi merkez. Dr da isinde iyi murat hoca sadece ulasmak zor oluyo ona mailime hala cvp bekliyorumsizin testesteron kac peki
bıtkısel falanda vermıyorum esıme bı doktora gıdeyım ona gore herseye baslıcam allah ızın verırseCanim valla elimizden geleni yapiyoruz Allaha biraktik ne yapalim. Memorial iyi bi merkez. Dr da isinde iyi murat hoca sadece ulasmak zor oluyo ona mailime hala cvp bekliyorumsizin testesteron kac peki
valla bızım tahlıller evde hıcbılmıyorum bugun eve gıdınce bakar sana solerım cnm ama fsh 62lerdeydı sızın sorun neydı bu arada cnm
Canim bizde hersey normal sebebini bilmiyoruz. Hoca arimidex diye bi ilac verdi testesteronu artirmak icin. Ben bunun yaninda beta karoten tableti veriyorum. Balli bi karisim. Bide caksir suyu aldim ona basliycaz.bıtkısel falanda vermıyorum esıme bı doktora gıdeyım ona gore herseye baslıcam allah ızın verırse
murad hoca oyle bıtkısel verıyomu cnm pekı hıc tese oldunuz mu esıne klomen kullandırdın mı hıcCanim bizde hersey normal sebebini bilmiyoruz. Hoca arimidex diye bi ilac verdi testesteronu artirmak icin. Ben bunun yaninda beta karoten tableti veriyorum. Balli bi karisim. Bide caksir suyu aldim ona basliycaz.
Murat hoca vermez canim bitkisel. Ben kendim kullandiriyorum. Tese hic olmadi 6 ay kadar bosu bosuna pregnyl kullanmisti c.peru tarafindan verilmistimurad hoca oyle bıtkısel verıyomu cnm pekı hıc tese oldunuz mu esıne klomen kullandırdın mı hıc
hmm pregnyl murad hocada verıo dıye durmustumMurat hoca vermez canim bitkisel. Ben kendim kullandiriyorum. Tese hic olmadi 6 ay kadar bosu bosuna pregnyl kullanmisti c.peru tarafindan verilmisti
Canim gerekli gorurse veriyo fsh yuksekligindehmm pregnyl murad hocada verıo dıye durmustum
Bildiğimiz bi konudaysa veririz tabii canim sorun ne kiKızlar bana da cevap verin lütfen
Canim nasilsin. Ben yasamadim ama bebisin seninle oldugnu gosteriyodur :) Insallah guzel bi hamilelik gecirirsin.keseyi gormeye nezmn gidiyosunKızlar sabahtan beri karın agrim var. Ara ara sancı giriyor on saniye kadar sonra geçiyor. Normal mi
Gazin mi var acaba kabizlik siskinlik de varsa ondan olabilir canim .Kullandığımız o jel yapiyor gaz siskinlik vs.vucutta progesteron yukseldikce oluyor bende çok olduKızlar sabahtan beri karın agrim var. Ara ara sancı giriyor on saniye kadar sonra geçiyor. Normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?