Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım naptın çok merak ettin inş pozitif sonuçla dönersin

Cnm 2200 gr dogdu minis bir kiz teyzesi, hep uyuyor erken geldigi icin uykuda besliyoruz tutmaya bile kiyamiyoz insallah biran once kilo alir. Senin dogum nezaman? Takvimine gore bu hafta olur sanirim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

Maşallah o minişe canı sağolsun büyüsün gitsin inşallah.. 01inci nin bugün doğumu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allah onuda evladına kavuştursun inşallah sağlıklı sıhhatli. .

Malesef canım 0.100 sonuç ((
çok üzüldüm gerçekten dencek birşey bulamıyorum allah yardımcımız olsun. pes etme sakın maddi durumun el veriyorsa 4. dene bak pgt topiginde bir arkadaş 4.denemesinde ikizlerine kavuştu. Ben ilk tedavimi olacağım daha nerde olacağıma karar vemedim ama hamileleri görünce umut oluyor.

merhaba cnm bizimde hipofosfatazya hastaligi tasiyiciligi var ben ve esimde o yuzden 3 bebegimizi dogduktan sonra kaybettik tek caremiz tup bebekle pgt uygulamasi.. ilk gorusmemizi yaptik cnm set up istediler buyuk ihtimal sizdende isteyeceklerdir 3360 dolar ödedik.. pgt 650 euro (ayri yetten ayrintili inceleme icin embriyo basina 350 euro gerekebilir bu ihtimalide goz onunde buulndurmak gerek) tup bebek 5750 ilaclar tahmini 1.500 ila 2 bin arasi degisiyor dediler.. Set up biraz uzun suruyor hmeen gidip gorusmekte fayda var Allah in izni ile bu ayin sonunda bizim sonuclar cikacak ve gelecek ay tedaviye baslayacaz..

Allah razı olsun canım benim. Maddi olarak toparlanmak lazım. Hepsi aynı donemde biraz zor oluyo bizde tese de vardı hepsi 20.000 e yaklaştı. Memorial gerçekten güzel huzur veriyor benim diğer 2 denemem gerçekten kötüydü. İlk denemem hele transfer parası için 1. Gün sonundaki embriyoyu transfer ettiler (( sonrada sizin embriyolarınız 3. Gunu gormez sperm kalitesi cok kotu demişlerdi. Ama bu denemizde embriyolarımız 6. Güne kadar geldi 1. Kalitede 2 tane embriyomuz vardı bizim şansızlığımız ikiside pgt sonrasında hasta oldukları için transfere izin vermediler. Allah tan umut kesilmez. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı merhametli uzun ömürlü evlat nasip etsin cnm

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ,
3. denememiz de Memorial da oldu ( hatırlarsın daha önceden orayla ilgili biraz kötü şeylerden bahsetmiştim )herşey o kadar güzeldi ki transferim .. doktor muayenelerim.. yumurta toplama işlemim.. ve sonuç pozitif gelmişti... Ama maalesef çok acı bir şey oldu ... Ben kağıthanede oturuyorum. Ve ufak bir kanamam geldi .. hastaneyi aradım kağıtta yazan 3131 i tuşladım .. Karşıma çıkan personele kanamam olduğunu söyledim . kanamanız yoğunlaşınca bizi arayın randevu verelim dediler ve nasıl yani dedim yetkiliyle veya hemşireyle görüşmek istiyorum dedim şuan muayenedeler daha sonra tekrar arayın iyi günler deyip telefonu yüzüme kapattılar .. 2. kere aradığım da biz doktorunuza bilgi verelim o sizi arasın dediler ..doktorum 4 saat sonra ben kürtaj olduktan sonra beni aradı . sadece şunun için bunu buraya yazıyorum biliyorum burayı takip eden birileri vardır illa ki aranızda ki iletişimsizlik ve adı herneyse benim bebeğimi kaybetmeme sebep olan bu şey neyse buna engel olun Memorial Hastanesi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..

Canimm Rabbim sabir versin insallah en kisa zamanda yavruna kavusursun.. teseden bahsetmissin esinde azosperm mi vardi.

canım ya sikma canini bebeğim inan her negatif hepimiz uzuluyoruz bu ikinci denememiydi
Livess canim merhaba.sana bir sey sormak istiyorum sen mail gönderiyorum hemen dönüyorlar demiştin kime ve hangi adresten goderiyorsun ben dün gonderdim druma hala yazmadi cevap[/QUOTE] canim kusura bakma yeni gordum doktor banu hanima yolluyorum gun icinde dönüyor maili banu.kumbak@memorial.com.tr

Merhaba kızlar eskiler beni tanır.
2012 yılında bir deneme yaptım çok şükğr bir kızım oldu şimdi ocak ayından beri ikinci cocuk için uğraşiyorum doktorum başka hastaneye geçti diye onunla gitrim ve 1 ohss 2 negatif aldım 8 ayda.şimdi büyük yanlısımdan dönüp kendimi semra kahramanın huzur veren güvenilir ellerine bırakmak istiyorum ama hangi doktoru seçicem bilmiyorım sonucta semra hanım onay vermeden bişey yapılmıyor onalr bir ekip.aizlere sorun şu bana hangi doktoru önerirsiniz?yardımcı olursanız cok sevinirim

Ben Önce Allah'ın izniyle sonra da Ayşe hoca takibi ile Aylin hocanın transferi ile ilk denenede hamile kaldım.Bende ohss oldum neler neler yaşadım dobdurulmuşlarla ilk deneme tuttu Rabbime şükğrler olsun...

Ben Önce Allah'ın izniyle sonra da Ayşe hoca takibi ile Aylin hocanın transferi ile ilk denenede hamile kaldım.Bende ohss oldum neler neler yaşadım dobdurulmuşlarla ilk deneme tuttu Rabbime şükğrler olsun...
Ben. Artık memorialın başarısına cok daha fazla inanıyorum benimde kızım ilk denemede oldu ama kardeş biraz nazlı cıktı bakalım hayırlısı.nasıl biri ayşe hanım konusması açıklaması?piskolojık olarak davrnışları

Canim seninde dedigin gibi semra hanimin onayindan geciyir kararlar benimde ilk deneme negatif ilkinde ayse hoca denk gelmisti ben anlaştım onunla simdi dondurulmusta sehir disindan geldim icin denk gelene aldim ancaj saatlerce bekleyip srmra hocayi da gördüm profosör olmasına ragmen insanligindan anlayisindan hicbirsey ksybetmemis bende transfer gunumu bekliyorum herkese hayirli haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…