Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim kusura bakma yeni gordum doktor banu hanima yolluyorum gun icinde dönüyor maili banu.kumbak@memorial.com.tr
Benim dr hande hanim canim ona attim ama donmedi hala.ayrilacakmis sanirim onunla alakali ama ben de artık islerimi disarda perinatalogla cozuyorum hamilelik olusunca ilgi azalıyor anladigim kadariyla[/QUOTE]

CANIM BEN İLK TEDAVİYE BAŞLADIĞIMDA HEM HANDE HANIMA HEM BANU HANIMA MAİL ATMIŞTIM MAYIS AYI BAŞLARIYDI TEK DÖNEN BANU HANIM OLMUŞTU. HANDE HANIM SPERMİYIOGRAM İSTEDİ ONU BİLE ATTIM DÖNMEDİ BANU HANIM KENDİ İSTEMEDİĞİ HALDE DÖNDÜ

Merhaba B Babygirl23 ,
Su an zannedersem hamilesin. Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin.

Ben tup bebek icin ulun beyi dusunuyorum. Sen nerede yaptirdin basarili tup bebegini merak ettim?

Simdiden tesekkurler canim
Canım ben memorial da yaptırmadım ama ilk deneme olmasaydı direkt memorial a gidecektim. Aytuğ kolankaya ya yaptırdım ama çok ilgisiz bir doktor açıkçası. Göz göregöre şiddetli bi ohss geçirdim hastanede yattım ama tabi hakkını vermek lazım bebeklerime vesile oldu. Bende pko var ondan dolayı beklemek istemedik çok şükür Rabbim nasip etti. Allah size de en yakın zamanda nasip etsin. Hepimize kucağımza almayı nasip etsin inşallahh

Ayşe Hanım gerçekten çok güleryüzlü pozitif birisi.Son kontrolümü ve yumurta toplama işlemimi gerçekleştirmişti.Allah razı olsun.Her telefona dönüş yapıyordu.

Amin canim ya. Hangi doktoru sececegin bile ayri bi stres.
Olsun ne kadar sikinti cekdiysen de sonuc olumlu olmus ya herseye deger.
Ben de Ulun ve istanbul tup bebek merkezi emre karatekelioglunda kararsiz kaldim. Emre beyle de alakali yorumlar cok iyi ama bugun yine sitede dolasirken emre beyin yaptigi hatali bi histereskopi ameliyati yorumu gordum. Allaha sukur benim ameliyatlik bi durumum yok ama insan icinde suphe istemiyor.
Su an cok kararsiz kaldim valla yarin emre beyle randevum vardi gidip bi yuzyuze gorisim oyle karar verim demistim ama simdi gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum
(

Srnin doktorun hangi tup bebek merkezinde calisiyo canim yoksa ozel muayenehanesi mi var?

Canım bişey söyliyim sana, eğer rahimde sorun yoksa hormonların iyi ve kaliteli yumurtaların varsa doktorun pek de bir önemi yok. Söylediiğin her iki doktor da iyi doktorlar. Ama önmli olan labaratuvar. Doktor sadece yumurta topluyo ve embriyoyu transfer ediyo. Bu büyük ustalık gerektiren çok zor işlemler değil. Zaten kendi doktorumla bu tezim gerçekleşmiş oldu. Tamamen senin kaliteli emryolarını oluşturacak labaratuvar ortamına ve onları kabul edecek rahmine bağlı. Buna da kısaca Rabbimin ol demesi yeterli diyorum. Çok dua et yeter ki Rabbim ol desin, evlat bağışlasın hepimize de. Demem o ki söylediğin tüm doktorlar derdine çare olacak doktorlar, zamanı geldiyse kavuşursun inşallah bebişine. Rahat olman da büyük avantaj. Güzel haberler vereceksin ben eminim. Çok düşünme olacaksa x doktorda olur de ve başla tedavine Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaa ne guzel konustun su serptin icime cok saol. Insallah Allah dileyen herkese versin bu baska bisey cidden.
Ulun Bey'den su sebeple tam emin degilim; kendi muayenehanesi var bir yere bagli calismiyor ama jinemed ve florance nightingale in laboratuarlariyla anlasmali islemler orda yapiliyor.
Ben de acaba tup bebek merkezine gitsem doktor ve laboratuar butunlesik olsa daha mi iyi olur diyorum.
Ve bir doktoru arastirip burdaki yorumlari okursan hele de benim gibi pimpirikliysen illa ki olumsuz yorumlarla karsilasiyorsun ve aklin karisiyor.
Senin dusuncen nedir tup bebek merkezinde calisan bi doktor mu tercih etmeliyim yoksa Ulun Bey in durumunda olan bi doktorla mi (yani anlasmali laboratuarlarla calisan )

Canım benim doktorum da jimemed ile çalışıyordu. Jinemed kalamışta oldu tüm işlemler. Ben biraz mecbur kaldığm için böle bir tercih yaptım memorial a gidemedim uzaktı ama elbet ki memorial bence enn iyisi bu işin. Senin içine neresi sindiyse orda yaptır. Dediğim gbi artık kötü yer pek yok dua et bol bol vakti zamanı gelmiş olsun yeter ki. Ama zor hastalarda illaki labaratuvar farkının önemi vardır. Sen büyük sıkıntımız yok dediğin için farketmez diyorum. Ama memorial bu işte 1 numara. Ben de çok okudum aynı dönemlerden geçtim ama sonuçta hiç istemediğim biyere gittim ve Allah nasip etmiş. Transfer sonrası bile inancım yoktu okadar karamsardım ki. Çok düşünme derim canım inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize.

Cok sagol canim.
Cevaplarin icinde cok tesekkur ederim.
Insallah hayirli haberler verebilirim ve sen de bebisini saglikli sihhatli sorunsuz kucagina alirsin Allahin izniyle

Kızlar Semra hoca izinde mi, diğer topikte tatilde olduğu yazılmış, bazı kişi veya kişiler nedense hep bir karalama kampanyası içindeler, amaçları bizleri olumsuz etkilemek galiba....
neyse ben önümüzdeki hafta ameliyat olacağım ,hiç sormadım ki Semra hoca yapıyordur değil mi? , izinden dönecek mi? bilgisi olan var mı?

Cok sagol canim.
Cevaplarin icinde cok tesekkur ederim.
Insallah hayirli haberler verebilirim ve sen de bebisini saglikli sihhatli sorunsuz kucagina alirsin Allahin izniyle
Amiiin canım benim inşallahhh. Rica ederim ne demek hepimiz kaderdaşız şurda tabiki bildiklerimizi deneyimlerimizi paylaşıcaz. Tez zamanda güzel haberle gel inşallah

Canim bence bi sor 5 tane dr memorialden ayrilacakmis diye duydum kimler bilmiyorum bi tanıdığı yönlendirdim tedavi için o söyledi ben de duymadım dedim de sormak lazim benim drum ayrıldı dün mesela

Canim bence bi sor 5 tane dr memorialden ayrilacakmis diye duydum kimler bilmiyorum bi tanıdığı yönlendirdim tedavi için o söyledi ben de duymadım dedim de sormak lazim benim drum ayrıldı dün mesela

Canım senin drun kimdi ki. .birde ayşe hanımla bu arada görüşen oldu mu acaba izinden döndü mü. .bilgisi olan varmı

5 doktorda çokmuş ben yorumlardan sadece Hande hanımı duymuştum. Benim şansa.... zar zor eşimi ikna ettim 5 denemeden sonra...şehir dışı zor olduğu için şimdiye kadar cesaret edememiştik, gerçi biz Semra hanım için gittik oraya, orda olduğu sürece bir şey olmaz inşallah. Bende sizler gibi bir pozitfi görseydim...Rabbim o günleri gösterir mi acaba?

Kızlar merhaba. Size estrofemi sorucam 5+3 haftalik gebeligm bugün. Estrofeme hala devan ediyorum. Ne zman bırakicaz hapi.sizler ne zman kestiniz

Insallah canım ümidini kesme biz 7. De bulduk bebisi.memorialin laboratuari iyi diye gittik biz canim laboratuari dagilmasin da bence en önemli kismi o

Kızlar merhaba. Size estrofemi sorucam 5+3 haftalik gebeligm bugün. Estrofeme hala devan ediyorum. Ne zman bırakicaz hapi.sizler ne zman kestiniz
6+0 OLDUGUM GÜN KESTIM BEN CANIM DRUMU ARADIM NOT BIRAKTIM NE OLUR NE OLMAZ DİYE AKSAM ARADI KES DEDİ BAZI DR AZALTARAK BIRAKTIRIYORMUS O YUZDEN DRUNA DANIŞ DERIM

Insallah canım ümidini kesme biz 7. De bulduk bebisi.memorialin laboratuari iyi diye gittik biz canim laboratuari dagilmasin da bence en önemli kismi o
Maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evet labaratuvarı çok iyi diye biliyorum bende ayrıca Semra hocanın tecrübelerinide...diğer doktorlar hakkkında pek bilgim yoktu zaten değiştiğini ve kararları Semra hocanın verdiğini biliyorum. Bu arada pazartesi dönüyormuş hoca, ameliyatımda da bulunacakmış, sevindim izinden döneceğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…