Cnm benim Rabbim sabır versin bende iki ay önce 4,5 aylık Bebeğimi kaybettim çok zor ama zaman her şeyin ilacı. yılmadan devam edeceğiz hep birlikte umut dolu olalım üzülme beterin beteri var demek istedim biz bebeğimizi elimize alıp tabut la hemde gömduk inşallah güzel günleri bebeklerimize bizde kavusacagiz
Canim benim Allah razi olsun amin insallah Rabbim kimsenin duasini kapisindan cevirmesin test gunu kimse mutsuzluktan degil mutluluktan aglasin insallah hayirlarla dualarla gelsin evlatlarimizhayırlı olsun canım rabbim utandırmasın inşallah kaliteli bol yumutaların olur hayırlısı ile tutar inşallah
İyiki burdayim diyorum zaten sagol canim Allah razi olsun esimin yoklugu zor aksam son giydigi tsortunun kokusuyla uyudum cok agir geliyor ozellikle bu surecte normaldede cok hassas ve kirilganim bu surecte dahada yogun oluyor duygularim tek olmak istedigim yer onun omzu ama yok olsun buda gecicek bunada sabir buda imtahan ben demekki gucluyum farkedemesemde Rabbim bunada dayanir kulum dedi eyvallah demekten baska ne gelir elden Rabbim bana evlatlarimi alip gitmeyi nasip etsin hayirlisiyla gerisi unutulur giderHayırlı olsun tedavin. .bol yumoşlu sonu bebişli olsun inşallah. .eşin yoksa biz varız merak etme cnm
Yasin 35 ten yukariysa konuluyor. Ayrica yaşın küçükse ama 3. Denemen olacaksa yine de koyuyorlar.bana 2 tane koydular ikisinin de kalitesi çok iyi tek koyalim diye de israr ettiler biz yine de 2 koydurduk iyi ki öyle yapmisiz teki tuttuArkadaslar iki embiriyo koyuluyormu burda hic sormadim konusmadik nasil oluyor
Kismet canim ya benimde yas 35ve3deneme iyi kalute ama iki tane olsun dedi ben yok dedim tek istedim rabbimde ol dedi sukur oldu iki veya tek takilmamak lazim zamani geldiyse oluyo herkes icin insallah zamani gelmistir hem maddi hem manevi kimse yorulmaz daha fazlaYasin 35 ten yukariysa konuluyor. Ayrica yaşın küçükse ama 3. Denemen olacaksa yine de koyuyorlar.bana 2 tane koydular ikisinin de kalitesi çok iyi tek koyalim diye de israr ettiler biz yine de 2 koydurduk iyi ki öyle yapmisiz teki tuttu
Hayirli olsun canim benimde sadece kasiklarimda batma oluyodu ben iste yaptim yemekte sen kendini nasil rahat hissediyorsan oyle davran insallah bebegin senleMerhabalar bende beklemedeyim bu sefer dondurulmuş embriyo transfer oldu ama kasiklarimda batma ve agri var us yapmıyorum genelde Dinleniyorum tutundugu zaman okuyomus agri diyolar ama bilmiyorum çok zor her aşaması fedakarlik bu da bizlerin sinavi herkese allahım yardim etsin
Senin oldu mu canim ben de evde olsam kesin rahat durmazdim hala istanbuldayiz beklemek zor insan kendini dinliyor regl oncesi belirtisimi baska bisey mi manyak oluyor gerci benim kasikta regl oncesi boyke agri ve batma olmaz senin bebis tuttumu peki ne kadar lik şimdiHayirli olsun canim benimde sadece kasiklarimda batma oluyodu ben iste yaptim yemekte sen kendini nasil rahat hissediyorsan oyle davran insallah bebegin senle
Canim oncelikle Rabbim evladini kucagina almani nasip eylesin 24 yasindayim ikinci denemem ilk redavimde 13 yumurta toplandi 3 gune sadece 3 tanesi kaldi sperm kalitesi sebebiyle bozuldu cogu yine oyle olucak diye korkuyorum bu gibi durumlarda koyuyorlarsa cok sevinirim bnde iki tane istiyorum sans biraz daha yuksek oluyor insallah hayirlisi olur persembe kontrolum var sevinc hanima vermisler bi konusucam ya sorucamYasin 35 ten yukariysa konuluyor. Ayrica yaşın küçükse ama 3. Denemen olacaksa yine de koyuyorlar.bana 2 tane koydular ikisinin de kalitesi çok iyi tek koyalim diye de israr ettiler biz yine de 2 koydurduk iyi ki öyle yapmisiz teki tuttu
Çok zor canım Allah sabırlar versin insallah bi sonrakinde güzel gider herşey. Hamilelik böyle bir süreç iyi giderken ters, ters giderken iyi de gidebiliyor.daha beterini düşünüp teselli olmaktan başka caremiz yok.insallah Allah hepimizin gonlunun dilegini tez zamanda versinCnm çok sağol suyum geldi birden hastaneye gittiğimizde hiç kalmamıştı ama bebek çok sağlıkliydi ve iki saat kalbinin durmasını bekledik beni biraz uyuttular ama eşim her detayı yaşadı sonuçta yapılan tahliller vs her şey temiz çıktı Rabbim gününü bu kadar yazmış ne diyeyim ya sabır ve yaşamaya devam biz elimizden geleni yapıcaz.
Şimdi 2 ay geçti ve donmus embriyom var iki tane ama biz bir tane koyduracagiz benimki ikizdi ilk bebek 10 hafta yaşadı ama kesesi hiç gitmedi diğer bebeğe yapısti bumu yaptı bilemiyorum Semra Hn önce histeroskopi yapıcak sonra tek bebek risk almak istemiyor hakkımızda hayırlısı zor bir süreç donmus embriyom inşallah tutunur annesine
Tuttu canim 22haftalik olduk cok sukurSe
Senin oldu mu canim ben de evde olsam kesin rahat durmazdim hala istanbuldayiz beklemek zor insan kendini dinliyor regl oncesi belirtisimi baska bisey mi manyak oluyor gerci benim kasikta regl oncesi boyke agri ve batma olmaz senin bebis tuttumu peki ne kadar lik şimdi
Gergin olmamak elde değil ben sonucu hep internetten takip ettim ellerim titriyordu sonucu açarken 0.1- 0,6 vs gormeye alismistim en sonuncuda 7. Gün yaptım testi 63.13 çıkmıştı ne yapacagimi şaşırdım. Negatifleri düşünme ilk kez yapıyormuş gibi düşünmeye çalış kismetinde pozitif varsa olacaktır zatenCok heyecanliyim kızlar yarin test gunu gerginlik bi öncekinden olumduz dusunceler allahim hayirlisini versin dualarinizi esirgemeyin
Allah yardimcin olsun. Insallah hayir haber almak nasip olurCok heyecanliyim kızlar yarin test gunu gerginlik bi öncekinden olumduz dusunceler allahim hayirlisini versin dualarinizi esirgemeyin
Korkma canim normal kadin.dogum bukadar erken duyamiyp kalp atisini bir hafta sonra duyarsinMerhaba arkadaşlarım.dun doktora gittim kendi memleketinde 6+4.günumdeyim ama kalp atışı duyulmadı. Korkmaya başladım. Bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah bu kez duyarız. Transferim 28 temmuzda olmuştu.
Cok heyecanliyim kızlar yarin test gunu gerginlik bi öncekinden olumduz dusunceler allahim hayirlisini versin dualarinizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?