Teşekkür ederim canim. Ariyim bi ayse hanimi.bide 5+1de beta hcg 1000 iyimi sence.fikrin varmi.baktirdinmi sen6+0 OLDUGUM GÜN KESTIM BEN CANIM DRUMU ARADIM NOT BIRAKTIM NE OLUR NE OLMAZ DİYE AKSAM ARADI KES DEDİ BAZI DR AZALTARAK BIRAKTIRIYORMUS O YUZDEN DRUNA DANIŞ DERIM
Kalp atisini duymak icin randevu vermedilermi canim ben ozaman.kalp atisini duyunca birak dediler biraktimTeşekkür ederim canim. Ariyim bi ayse hanimi.bide 5+1de beta hcg 1000 iyimi sence.fikrin varmi.baktirdinmi sen
Hayır randevu falan vermediler.sonuclari mail attik. Arayan bile olmadı. Kalp atisini duymaya gittiginizde muayene ücreti verdinizmiKalp atisini duymak icin randevu vermedilermi canim ben ozaman.kalp atisini duyunca birak dediler biraktim
Evet canım 21. Gün ultrasonu deniyor tahlilden 21 gün sonra gidiyorsun 300 tl bayiliyorsun.oraya gitmen sart değil yalniz.disarda da yaptirabilirsinHayır randevu falan vermediler.sonuclari mail attik. Arayan bile olmadı. Kalp atisini duymaya gittiginizde muayene ücreti verdinizmi
Sağol canım. Bikaç gun daha geçsin de tekrar baktiririm5+1 de yapmadım ama 6+0 da lekrlenmem vardi 18000 çıkmıştı
Anladım canım Sağol. Daha doktor bulamadım kendime. Dün keseyi gördük cok şükür de 21.gun gideyim ben deEvet canım 21. Gün ultrasonu deniyor tahlilden 21 gün sonra gidiyorsun 300 tl bayiliyorsun.oraya gitmen sart değil yalniz.disarda da yaptirabilirsin
Kizlar bugun test sonucum 90 cikti. Ptesi test tekrarlicam bana dua edin nolurbi de kendi doktorum banu hanim yoktu..baska bi doktor da crinon jel gunluk bire dusurdu.napsam bilemedim..bu durumu yasayan var mi ?
UZULMUYORM CANM PTESI ICIN ENDISELIYIM... YOK HIBISEY SOYLEMEDI.. KENDI DOKTORIM DA DEGILDI ZATEN :Canim katlanır inşallah niye üzülüyosunki.doktor herhangi bisi dedimi.deger icin yada jeli tek doza dusurme.sebebi icin
Herkese merhabalar benimde 19 unda dondurulmuş embriyo transfer yapildi heyecanliyim kaygiliyim izmirden gelmistim hala donmedik ara ara iyiyim ama bir olumsuz sonuctan dolsyi endiseliyim desteginize ihtiyacım var
Merhaba arkadaslar yazamadim uzun zamandir bugun bismillah deyip tedavime basladim az oncede ilk ignemi vurdum yucel beyle adim attim yesim hanimlada gorustum moralsizdim biraz keyfimi yerine getirdi gulduk konustuk cok tatli bi kadin semra hanim gibi kardeside cok tatli insallah sonum hayirli olur ikinci denemem bu kez esim olamicak yanimda is icin gitti zor olucak ama sabir bende bebeklerimi alirda giderim insallah hayirlisiyla dualarinizda banada yer verin olurmu sizlerin destegiyle sohbetiyle insallah moral bulucam hepinizi cok opuyorum
Kızlar burdan paylaşmıştım pozitif aldigimi,umudunuzu yitirmeyin die destek olmaya çalışmıştım. Ama bugün boş gebelik yasadigimi ogrendim,inanın varya bian ölecekmişim gibi hissettim,dr söyleyince başımdan aşağı kaynar su döküldü. Pozitifi görünce çocuk hasretinden hemen zıbın almıştım,zibina baka baka öyle bi ağladımki... çarşamba günü kürtaj olacam , ama dayanamiyorum icimden alacakları aklıma geliyo, kahroluyorum. Rabbimden dileğim bana çok büyük sabır vermesi. Dualarınızda benide unutmayın.
Merhaba arkadaslar yazamadim uzun zamandir bugun bismillah deyip tedavime basladim az oncede ilk ignemi vurdum yucel beyle adim attim yesim hanimlada gorustum moralsizdim biraz keyfimi yerine getirdi gulduk konustuk cok tatli bi kadin semra hanim gibi kardeside cok tatli insallah sonum hayirli olur ikinci denemem bu kez esim olamicak yanimda is icin gitti zor olucak ama sabir bende bebeklerimi alirda giderim insallah hayirlisiyla dualarinizda banada yer verin olurmu sizlerin destegiyle sohbetiyle insallah moral bulucam hepinizi cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?