Arkaddşım bu pıhtılaşma mevzusundan dolayı bnm de kafam çok karışmıştı ilk aylarda. Bnm pıhtılaşma testinde A1298c ve 4g&5g testi heterezigot çıkmıştı . Önceki tedavi olduğumuz hastaneler bu sonuçlarla dayıyırlardı clexan ve coaspirin . Memorial da ilk tedavimizde Ayşe hocaya sorduğumuzda bu değerler çoğu kadında olan değerler , bujun içşn kan sulandırıcıya gerek yok dedş , ama içimizde hep kuşku vardı. O transfer 4 haftalık düşünce acabalarımız arttı. İkinci ve bu gebeliğimşn olduğu transferde ısrarla tekrar sordum Ayşe hocaya yine gerek yok dedş , transferde Şemra hocayada sordum o da gerek yok dedş , hatta kişiler zannediyor ki ne kadar çok ilaç kullanılırsa o kadar şans artıyor zannediyor ama yok öyle birşey , bu sonuçlarda kan sulandırıcıya ihtiyaç yok dedş . İçim biraz ferahladı neyse . Gebelik oluşup kontrollere başka 2 doktora gittiğimde biri kalp atışını duyasıya kadar biri de 9 ay boyunca clexan kullanman gerek, işi riske atmamak gerek dedş , yine kafalar karıştı , çok git gel yaşadık ama Şemra hoca bu alanda önemli bi doktur ona güvendik ve kullanmadım . Şuana kadar pişmanlık yaşamadım inşallah öyke devam eder ....
Genelinde doktorların eli çok çabuk kan sulandırıcıya gider olmuş , Memorial gerek olmadıkça az ilaç kullandırma prensibine sahip ve bu onu diğer merkexkerden ayıran önemli bi özellik bence ...
Zana'nı da bu konuda çok kafa karışıklığı yaşadığım için senin msjını görünce uzun uzun yazdım , çok uzun olmuş olabilir kusura bakmayasın