- 12 Ocak 2016
- 716
- 577
- 103
- 36
kan pıhtılaşması hangi testte çıktı acaba.. bende faktör 5 mutasyonu heterozigot çıktı.. geçen 7 haftalık düşüğümde banada ayln hanım gerek yok bu tam anlamıyla olduğu anlamına gelmez homozigot olursa kesin var deriz dedi bende kullanmamıştım ve düştü kanamam başladı sonra gittiğim doktorlar artık kullanamazsın kanaman başlamış baştan kullansaydın keşke dediler.. sonra bu transferimde semra hoca dediki bi tane düşük öyküsü var boşuna kullanmış olabileceğimizide düşünüyorum ama yinede kullanmakta fayda var dedi transferden sonra değil pozitif sonucu alınca başla clexane ve coraspirine dedi.. ben iğneyi kullanmasamdüşükten sonra pıhtılaşma olmuyor canım ama.eğer pıhtılaşma varsa düşük olmuş olabilir.ilk düşükten sonra istenmiyor genelde test fln. bendende istemediler ama ben yaptırdım hepsini biraz pimpirikliyim sanırım.bi kısmı hala çıkmadı tahlillerin 1 ayı buluyor çıkması.kanda pıhtılaşma,enfeksiyon,immun sisitem,hormanal testler,kromozomlar hepsine baktırdım hafif pıhtılaşma çıktı benim