Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günlerce ilaç kullanıp heyecanlanıp ümitlenmek yumurta oluştu embiryo oluştu derken cgh sonucunu heyecanla beklemek tam o anda olumsuzu öğrenmek karşınızdaki doktorun o an ki en doğal tepkiye yani gözlerden dökülen birkaç damlaya empati yoksunu olarak yaklaşması birkaç ay toparlanma süresinden sonra yeniden ilk heyecanla yolları aşmak ... Allahım hastanelerden herkesi mutlu çıkarsın çekilmez dermansız dertler vermesin inşallah evimizi bebek sesiyle neşelendirsin evlatsız bırakmasın inşallah
Amin aminnnnnnnn

Merhaba arkadaşlar memoriala tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama bu hastanede tedavi gören arkadaşlardan yardım isteyecektim yardımcı olabilecek olanınız var mı acaba ☺️

Buyrun ama siz hamilesiniz.oyle yaziyor
Kendimi moda sokma çabalrıydı ☺️ Ama artık kabul ettik eşimle ve tüp bebeğe karar verdik haziran ayı için tedavim başlayacak allah kısmet ederse doktorları hakkında bilgi edinmek istemiştim önerebileceğiniz doktor var mı

Kendimi moda sokma çabalrıydı ☺️ Ama artık kabul ettik eşimle ve tüp bebeğe karar verdik haziran ayı için tedavim başlayacak allah kısmet ederse doktorları hakkında bilgi edinmek istemiştim önerebileceğiniz doktor var mı
Hepsi iyi ama benimki emre beydi.memnun kaldik biz.

Hepsi iyi ama benimki emre beydi.memnun kaldik biz.
Hımm semra habımın ismini duydum forumdan ama ona özel muayene olmak için fark veriomussun sanırım sormak istediğim başka bi konuda kaç tane transfer yapılıo ikiz yada üçüz olabiliomuş çünkü doktorlar fikrinizi soruomu

Kızlar nasılsınız? Bu guzel günde yumurtalarimi görmeye gittim .d5 günde 8 yumurta 9ve 8 cmler bu yumurtalar adet olarak çoğalır mi acaba ? 3 kere igne yaptim suana kadar bugun 4 ignem olacak

Hımm semra habımın ismini duydum forumdan ama ona özel muayene olmak için fark veriomussun sanırım sormak istediğim başka bi konuda kaç tane transfer yapılıo ikiz yada üçüz olabiliomuş çünkü doktorlar fikrinizi soruomu
Zaten baslarinda semra hanim var.herkesten haberi oluyor onun.dünyaca unlu bir prof o.dunyanin en iyileri arasinda tüp bebektw fakat o takip edemez herşeyini.ilk muayenede gormek istersen ona muayene olursn uygun zamanda.cnku bazen yurt disinda.transfere de isteyebilirsin.ama genel takiplerin icin baska bir doktor seçmelisin.kac embryo transfer edilecegini doktorun seçiyor.türkiyede yasak birden fazla embryo.ama bazi durumlarda iki transfer olabiliyor cok nadir de olsa.bizm iki embryo vardi.ikisini de transfer ettiler azopsermiden dolayi.ve bir embryoyu iki kere dondurmak icin.smdi ikizlere hamileyim cok sukur.yas faktörü embryo durumu deneme sayısı gibi durumlar embryo sayisini belirliyor transfer icin.

Zaten baslarinda semra hanim var.herkesten haberi oluyor onun.dünyaca unlu bir prof o.dunyanin en iyileri arasinda tüp bebektw fakat o takip edemez herşeyini.ilk muayenede gormek istersen ona muayene olursn uygun zamanda.cnku bazen yurt disinda.transfere de isteyebilirsin.ama genel takiplerin icin baska bir doktor seçmelisin.kac embryo transfer edilecegini doktorun seçiyor.türkiyede yasak birden fazla embryo.ama bazi durumlarda iki transfer olabiliyor cok nadir de olsa.bizm iki embryo vardi.ikisini de transfer ettiler azopsermiden dolayi.ve bir embryoyu iki kere dondurmak icin.smdi ikizlere hamileyim cok sukur.yas faktörü embryo durumu deneme sayısı gibi durumlar embryo sayisini belirliyor transfer icin.
Anladım canım bizde iki türlü sorun var eşimde morfoloji %1 bende pco çikolata kisti tüplerde genişleme var ne gibi bi durumla karşışıcaz bilemediğim için sormak istedim ikiz gebelik zor diolar gözümü korkuttular biraz :) allah yawrularını kucağına almayı nasip etsin bu arada

Anladım canım bizde iki türlü sorun var eşimde morfoloji %1 bende pco çikolata kisti tüplerde genişleme var ne gibi bi durumla karşışıcaz bilemediğim için sormak istedim ikiz gebelik zor diolar gözümü korkuttular biraz :) allah yawrularını kucağına almayı nasip etsin bu arada
Sagol canim darisi size insallah.zormuş ikiz
ama normal yolla bebek sahibi olamayinca daha iyi galiba :) tercih hakki vermedi semra hoca karar verdi.sorunlariniz çözülmeyecek gibi degl.memorial ekibi ve laboratuvari iyi.tavsiye ederim.bol sans :)

Bizde de morfoloji % 1. Bende de çiko vardı ve aynı zamanda pko luyum

İnşalah. Sorun yok yumurta çok çıkıyor.daha önce ameliyattan sonra tedavim oldu hatta daha fazla yumurta toplandı 25 tane .zaten yoğun bi görüntü de yok kist halinde değiller

Ne yapıldı senn laporoskopinde peki.bana bir ay sonra hemen yaparız tedaviyi dedi.sperm sorunu morfolojik mi
Benim 2 Cm kistim alındı biraz benim isteğimle oldu bana sordular. Eşim morfoloji 0 hareketlilik 0 di sayı iyiydi. Bu arada kürtajdan kalan yapisiklik varmış.. aslında ameliyata girerken imzalatiyorlar yani her ihtimali anlatıyorlar neyle karsilarsiriz bilemiyoruz her yetkiyi veriyormusunuz diyorlar mesela tüpün kapalıydı rahimde bağlantısını kesebiliriz kistin kötü huylu olduğunu düşünürsek yumurtaliklarin tamamını alabiliriz açık ameliyata geçebilir şeklinde. Ben ameliyattan çıkınca karnına baktım boydan boya kesik mi diye ohh dedim sonra laporoskopi yapilmis

Benim 2 Cm kistim alındı biraz benim isteğimle oldu bana sordular. Eşim morfoloji 0 hareketlilik 0 di sayı iyiydi. Bu arada kürtajdan kalan yapisiklik varmış.. aslında ameliyata girerken imzalatiyorlar yani her ihtimali anlatıyorlar neyle karsilarsiriz bilemiyoruz her yetkiyi veriyormusunuz diyorlar mesela tüpün kapalıydı rahimde bağlantısını kesebiliriz kistin kötü huylu olduğunu düşünürsek yumurtaliklarin tamamını alabiliriz açık ameliyata geçebilir şeklinde. Ben ameliyattan çıkınca karnına baktım boydan boya kesik mi diye ohh dedim sonra laporoskopi yapilmis
Kistin alındı ve yapışıklık giderildi tüplere noldu?? semra hoca bizi muallakta bırakmadı hiç bu ay yapacaktı ameliyatı ama doluymuş.kesin olmasını çok sevdim inş ben de senn gibi hamile kalırım Allah kimsenn kucağını boş bırakmasın

Denemedim daha canım merkez araştırıyorum. Mersindeyim ama istanbul düşünüyorum sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezi. Siz hiç denediniz mi
Bende haziranda başlıyacam memorial da 1,5 senedir korunmuyoruz ama daha hiç gebelik elde edemedik doktorlar tüp bebekte şansınınz yüksek diolar

Bende haziranda başlıyacam memorial da 1,5 senedir korunmuyoruz ama daha hiç gebelik elde edemedik doktorlar tüp bebekte şansınınz yüksek diolar
İnsallah canim .ben ameliyat oldum kistten subatta. Bizde 2.5 yıldır deniyoruz olmadı . Öğretmenim yaz tatilinde gitmeyi düşünüyorum . Şişli de kaç embriyo transferi yapiyorlar acaba. Birde sperm seçerken hangi yöntem kullaniliyor

Vural nasılsın miden nasıl seni merak ediyorum ben salı günü tekrar doktora kontrol için gidecem bana cevap yazarsan sevinirim bu arada benim sabah ilk kalktığımda bulantı oluyor safra çıkarıyorum sonra bulantım olmuyor ama 2 saatte bir acıkıyorum sende durumlar nasıl

İnsallah canim .ben ameliyat oldum kistten subatta. Bizde 2.5 yıldır deniyoruz olmadı . Öğretmenim yaz tatilinde gitmeyi düşünüyorum . Şişli de kaç embriyo transferi yapiyorlar acaba. Birde sperm seçerken hangi yöntem kullaniliyor
İmci reknigi kullaniliyor embriyo kalitene ve yasina gore embriyo tek yada ciftt transferi yapiliyor

Back
X