Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar büyümüş toplama günü neler yapiliyo bizj neler bekliyor.Bana birisi söyleyebilir mi. Biraz korkuyorum.
Cok kolay bi islem en fazla yirmi yirmibes dakika surer.yumurtan da cok fazla degl.kisa surer yani.uyutacaklar anestezi ile.sonrasini hatrlamiorm:) bi uyaniosn ki hersey bitmis.odaya gidiyosn.hic ne agri ne sizi olmuyor.kalkip gule oynaya cevahire gidebilir yemek yiyebilirsn esinle :) bikac gun sonrası ohss olmazsan tabi.onun icn yumurtanin cokk fazla olmasi gerek
Sende olmaz o.

225 dozum benim :D bende çik kisti var toplamda yedi yumurta var 12 cm ler şuan yaklaşık hepsi tedaviye ayın 5 inde başladım kaç cm olduğunda toplanıyor bunlar..senin yarın mı toplancak

225 dozum benim :D bende çik kisti var toplamda yedi yumurta var 12 cm ler şuan yaklaşık hepsi tedaviye ayın 5 inde başladım kaç cm olduğunda toplanıyor bunlar..senin yarın mı toplancak
19,20oldigunda toplaniyor yumurta gunde 2ml buyuyormus seninde iki uc gun sonra igne kullanimin biter toplamayi beklersin canim

19,20oldigunda toplaniyor yumurta gunde 2ml buyuyormus seninde iki uc gun sonra igne kullanimin biter toplamayi beklersin canim
ilk olduğu için mi bilmiyorum tedavi de zorlanmadım .pskolojik olarak ta maşallahım var sanki hamileymşim gibi neşem var:D hayırlısı olsun hepimiz için hepimiz cennet kokularımıza kavuşalım:D inş size burdan hamileyim haberini veririm 12aydır hiç çift çizgi görmemiş biri olarak:D

Cok kolay bi islem en fazla yirmi yirmibes dakika surer.yumurtan da cok fazla degl.kisa surer yani.uyutacaklar anestezi ile.sonrasini hatrlamiorm:) bi uyaniosn ki hersey bitmis.odaya gidiyosn.hic ne agri ne sizi olmuyor.kalkip gule oynaya cevahire gidebilir yemek yiyebilirsn esinle :) bikac gun sonrası ohss olmazsan tabi.onun icn yumurtanin cokk fazla olmasi gerek
Sende olmaz o.
İnşallah

225 dozum benim :KK70: bende çik kisti var toplamda yedi yumurta var 12 cm ler şuan yaklaşık hepsi tedaviye ayın 5 inde başladım kaç cm olduğunda toplanıyor bunlar..senin yarın mı toplancak
225 dozum benim :KK70: bende çik kisti var toplamda yedi yumurta var 12 cm ler şuan yaklaşık hepsi tedaviye ayın 5 inde başladım kaç cm olduğunda toplanıyor bunlar..senin yarın mı toplancak
Benim günüm belli değil 16 gördük bugün bakalım hayırlısı inşallah. Rabbim kolaylaştırsin. Bende pko öld. Çok far

İğnenin mi onuncu gunu?beni de haberdar edersen sevinirim transferim gösteri gunume gelcek diyekKorkuyorum.20 mayis gösteri tarihim .benim yumurtalarrda yarimsar ml oynuyor
Evet iğne nin 10. Günü benim inşallah haftaya transfer olur dedi. Önemli olan kaliteli yumurta olsun inşallah yumoslarimiz bizi şaşırtmaz.

ilk olduğu için mi bilmiyorum tedavi de zorlanmadım .pskolojik olarak ta maşallahım var sanki hamileymşim gibi neşem var:KK70: hayırlısı olsun hepimiz için hepimiz cennet kokularımıza kavuşalım:KK70: inş size burdan hamileyim haberini veririm 12aydır hiç çift çizgi görmemiş biri olarak:KK70:
Ayni benim gbisin.
İğnenin mi onuncu gunu?beni de haberdar edersen sevinirim transferim gösteri gunume gelcek diyekKorkuyorum.20 mayis gösteri tarihim .benim yumurtalarrda yarimsar ml oynuyor
Ayyyy ne gösterisi ne guzel tiyatro falan mi :)

Beklerim sizleri de okul oncesi öğretmeniyim pitirciklarimin gösterisi gultepe kültur merkezinde.bu pozitiflik hayira isarettir ins:-D:-D:-D

Back
X