Kistik fibros dediğiniz genetik testinizde mi çıktı??
ultrason sonucundan sonra kistik fibroz testi istediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kistik fibros dediğiniz genetik testinizde mi çıktı??
Kızlar transfer saatleri genelde ogleden sonrami yoksa sabahları da oluyor bugun yumurtalarimtoplandi cok olmamakla birlikte agrim Oldu 12 yumurta toplandı kaçı olgun bilmiyorum
Bu
Burda tedaviye baslayacaksaniz amh ve spermiyogram testini kendi hastanelerinde yaptırmanizi istiyolar. Onu bi konusun bence sobra 2 yere ucret odemek zorunda kalmayin. Burdada 110 filan galiba.
Burda tedaviye baslayacaksaniz amh ve spermiyogram testini kendi hastanelerinde yaptırmanizi istiyolar. Onu bi konusun bence sonra 2 yere ucret odemek zorunda kalmayin. Burdada 110 filan galiba.
Çikolata kistine bağlı ne kadar zarar verdi acaba yumurtalıklar tüplerin açık mı. . Şahsen ben çikolata kisti nin tutunmaya engel olduğunu tutunsada düşük olma olasılığını artırdığını düşünüyorum sonuçta içindeki sıvı kaçak yapıp o iltihap tüplerden geçip rahime ulaşabiliyor. Bende bi kaç tane vardı tup bebekle 3. Denememde tutundu ama düşük oldu.. sonra laporoskopi ile aldirdim şimdi tekrar tup bebek le hamileyim.. amâ çikolata kistiyle hamile kalıp doguran da varmisSelamün aleyküm.kızlar ranızda çikolata kisti hastaları var mı öncelikle bende bu kistle cebelleşenlerdenim.şu anda ikinci aşilamayı oldum.ilk aşilamada tutunma günü tutunamayıp düştü çikolata kisti mi acaba izin verniyo tutunmasına
Vural nasilsin yaaaa.nerelerdesinÇikolata kistine bağlı ne kadar zarar verdi acaba yumurtalıklar tüplerin açık mı. . Şahsen ben çikolata kisti nin tutunmaya engel olduğunu tutunsada düşük olma olasılığını artırdığını düşünüyorum sonuçta içindeki sıvı kaçak yapıp o iltihap tüplerden geçip rahime ulaşabiliyor. Bende bi kaç tane vardı tup bebekle 3. Denememde tutundu ama düşük oldu.. sonra laporoskopi ile aldirdim şimdi tekrar tup bebek le hamileyim.. amâ çikolata kistiyle hamile kalıp doguran da varmis
Ok meydaninda yaptiricam ben konustum yapiyolarmisben çapada istedim yapmadılar belki kanunide vs yapıyorlardır
Vivaldi sorma ya halim perişan yataktan çıkamıyorum bulantidan her yer her şey kokuyor bahar çiçeği kokusundan camları açtırmıyorum sürekli bulanıyor neden anlamadım ya bu kadar olur mu zofran diye bi ilaç alıyorum biraz iyi geliyor ama ikiz de değil bukadar bulanmasini anlamadım 8 buçuk haftalık olduk şimdi. . Ne zaman gecer bu alahaskinaVural nasilsin yaaaa.nerelerdesin
Ahh canim belliydi ortada gozukmemenden.kisiden kisiye degisiyor bulanti.bi arkadasim da 6 aya kadar kustu..benim ikiz ama onunla alakasi yok.kusmadim hic.bulantin 11.hafta azalir sonra kaybolur normal sartlar altinda.cok zor bulanti istahsizlik.ben de 5 kilo verdim o donem hic kusmamama ragmen..ben de komsular sogan pisirio diye kapi acamiyordum.bol bol temiz hava al.meyve yemeye calis limon ye tuzlu ye.bastırıyor.cok az hamile senin kdr bulanti yasar ama normal canim..uzme kendini gececek hepsi.benim gbi ne yesem diye butun gun gozun buz dolabinda olacak insallah pek yakidaVivaldi sorma ya halim perişan yataktan çıkamıyorum bulantidan her yer her şey kokuyor bahar çiçeği kokusundan camları açtırmıyorum sürekli bulanıyor neden anlamadım ya bu kadar olur mu zofran diye bi ilaç alıyorum biraz iyi geliyor ama ikiz de değil bukadar bulanmasini anlamadım 8 buçuk haftalık olduk şimdi. . Ne zaman gecer bu alahaskina
Canim bilgilendirdigin için allah razı olsun rabbim inşaallah bebegini kucagna almayıda nasip eder.ilk aşilamada düşük yaşadım tutunamiyo çünkü kistim 2buçuk cm sadece solda var şu ands 2. Aşilamayi yaptm bugün 6.günü belirti yok olmazsa tüpe gecerimÇikolata kistine bağlı ne kadar zarar verdi acaba yumurtalıklar tüplerin açık mı. . Şahsen ben çikolata kisti nin tutunmaya engel olduğunu tutunsada düşük olma olasılığını artırdığını düşünüyorum sonuçta içindeki sıvı kaçak yapıp o iltihap tüplerden geçip rahime ulaşabiliyor. Bende bi kaç tane vardı tup bebekle 3. Denememde tutundu ama düşük oldu.. sonra laporoskopi ile aldirdim şimdi tekrar tup bebek le hamileyim.. amâ çikolata kistiyle hamile kalıp doguran da varmis
İnşallah rapor aldım 3 haftadır hiç azalma yok ilaç kullanıyorum bulanti icin onada üzülüyorum zararlıdır diye doktor zor durumda olmasan kullanmazdim dedi. Daha ne kadar ise gitmiycem ki bilmiyorum. Ama bu bulantilar beni mahvediyor. Sosyal olarak bitirdi yani beni kimseyle görüşmuyorum odadan çıkamıyorum ilaç almasam hastaneden cikamamAhh canim belliydi ortada gozukmemenden.kisiden kisiye degisiyor bulanti.bi arkadasim da 6 aya kadar kustu..benim ikiz ama onunla alakasi yok.kusmadim hic.bulantin 11.hafta azalir sonra kaybolur normal sartlar altinda.cok zor bulanti istahsizlik.ben de 5 kilo verdim o donem hic kusmamama ragmen..ben de komsular sogan pisirio diye kapi acamiyordum.bol bol temiz hava al.meyve yemeye calis limon ye tuzlu ye.bastırıyor.cok az hamile senin kdr bulanti yasar ama normal canim..uzme kendini gececek hepsi.benim gbi ne yesem diye butun gun gozun buz dolabinda olacak insallah pek yakida![]()
Belirti arama belirti için çok erken belki Yerleşme kanamasi olabilir. Eğer tutarsa 6 hafta sonra benim gibi bulanir san belirti neymiş anlarsın bana baksana mahvoldum kusmaktanCanim bilgilendirdigin için allah razı olsun rabbim inşaallah bebegini kucagna almayıda nasip eder.ilk aşilamada düşük yaşadım tutunamiyo çünkü kistim 2buçuk cm sadece solda var şu ands 2. Aşilamayi yaptm bugün 6.günü belirti yok olmazsa tüpe gecerim
Ameliyatimi semra kahraman ve kahraman bey beraber yaptiVural15 siz ameliyatı özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba
Ben de uzun suredir raporluydum.bitecek yakinda.inan o donemde gidemezdim ben de okula.o halsizlik bulanti sirt agrisi cekilir gibi değildi.geçiyor hepsi ama bulanti en kotusu seni anliyorum.agliyordm bisey yiyemezken.bebeklere uzuluyordm ama dr israrla bebekler yemekle beslenmior diyordu.ilk 12 hafta cok sukur ki yemesen de cok mühim dgl bebek senden besleniyor..o ilac yerine drammamine vermediler mi.ben onu icmistm iyi gelmisti.İnşallah rapor aldım 3 haftadır hiç azalma yok ilaç kullanıyorum bulanti icin onada üzülüyorum zararlıdır diye doktor zor durumda olmasan kullanmazdim dedi. Daha ne kadar ise gitmiycem ki bilmiyorum. Ama bu bulantilar beni mahvediyor. Sosyal olarak bitirdi yani beni kimseyle görüşmuyorum odadan çıkamıyorum ilaç almasam hastaneden cikamam
Ameliyat ücreti ne kadardı acaba hatırlıyor musunuzAmeliyatimi semra kahraman ve kahraman bey beraber yapti
Histeroskopi ve laporoskopi yaklaşık 7bin tl falan di yanlış olmasın ama tup bebek hastası olduğum için bu fiyat yoksa 10 bini geciyorduAmeliyat ücreti ne kadardı acaba hatırlıyor musunuz
Bende akinti olmadı transferin 8. Günü Yerleşme kanaması oldu açık pembe sonra 2 gun devam etti kahve olarak ve kesildi. Kasık agrisi adet günlerinde çok hafif olmuştu ama çok değil bel ağrım olmuştu biraz..bulantilar 5+6 da başladı Son Sürat devam ediyorvural çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda biter bulantıların. hamile kaldıktan sonra kasık ağrısı akıntı gibi belirtiler ne zaman başlıyo acaba?bulantı herkeste çok değişken olmuş. kimisinin hemen kimisininde 5-6. haftadan itibaren.
Onu denemedim ama metpamid hiç işe yaramıyor onu denedim . .bu en son noktada verilen ilaç mis bu bile tam kesmiyorBen de uzun suredir raporluydum.bitecek yakinda.inan o donemde gidemezdim ben de okula.o halsizlik bulanti sirt agrisi cekilir gibi değildi.geçiyor hepsi ama bulanti en kotusu seni anliyorum.agliyordm bisey yiyemezken.bebeklere uzuluyordm ama dr israrla bebekler yemekle beslenmior diyordu.ilk 12 hafta cok sukur ki yemesen de cok mühim dgl bebek senden besleniyor..o ilac yerine drammamine vermediler mi.ben onu icmistm iyi gelmisti.