Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün tahlillerini degerlendiriyolar sonra onlarda bi kaç tahlil yapıyo rahim filmi istiyolar ona göre eğer bi operasyon gerekiyorsa yapiyolar ama operasyonluk bi problem yoksa yumurta takibi yapiyolar sonra opu sonra transfer ayrıca dr olarak da ayşe hocayı tavsiye ederim canimÇok tşk ederim cevabınız için önerebileceğiniz bir dr varmı orada peki birde nasıl bir yol izliyorlar kısaca bilgi verirmisiniz zahmet olmazsa
cevabın için cok tesekkür ederim ben de bunu merak ediyordum aslında ,daha özenli ve dikkatli bir yer olsun istiyorum ,sanırım deneyeceğim memoriali.Benim 6 Deneme verilen ilaçlar aynı gonal f ve ovitralle falan aynı yani.Sma memorial in laboratuvarı iyi diyorlar onun için tercih ettim birde semra hocaya görünmek kesinlikle fark ediyor bana önceki hiç bi dr Tüplerde sorun olabilir bile demediler hatta hiçbir şey yok harika olmaması için neden gözükmüyor falan dediler semra hoca direk direk hidroselpenk sıvı kaçağı var büyük ihtimal dedi benimde kayıplarımın hep kimyasaldı.laparaskopiyi kesinlikle yapmalıyız dedi.olacağım.bence bir kez olsa bile semra hocaya görünün.
tedaviniz hayırlı olsun ,inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun.Benim 6 Deneme verilen ilaçlar aynı gonal f ve ovitralle falan aynı yani.Sma memorial in laboratuvarı iyi diyorlar onun için tercih ettim birde semra hocaya görünmek kesinlikle fark ediyor bana önceki hiç bi dr Tüplerde sorun olabilir bile demediler hatta hiçbir şey yok harika olmaması için neden gözükmüyor falan dediler semra hoca direk direk hidroselpenk sıvı kaçağı var büyük ihtimal dedi benimde kayıplarımın hep kimyasaldı.laparaskopiyi kesinlikle yapmalıyız dedi.olacağım.bence bir kez olsa bile semra hocaya görünün.
İnş.cümlemiz.tedaviniz hayırlı olsun ,inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Canim memorial cok iyi bi hastane.doktorlar da gayet iyi.benim doktorum da emre bey.cok memnun kaldık biz.naturel siklusu denemedim yazmissin.cok bi farki yok eger ilaclara karşı hassasiyetin falan varsa naturel iyi ama yani ilacli tedaviden farki yok.bizler icin iyi olan saglam bir laboratuvar ve tecrubeli doktorlar.bu konuda memorial ve bahceci iyi.sen denemissin bahceciyi.bir de memorial i dene.donanim olarak daha iyi gorundu benim gozume.disardan gozlemledim.iyi ki tercihim bu yönde olmus.insallah bu denemede tutturursunÇok tşk ederim cevabınız için önerebileceğiniz bir dr varmı orada peki birde nasıl bir yol izliyorlar kısaca bilgi verirmisiniz zahmet olmazsa
Merhaba naturel siklus tedavisini siz yanlis anlamissiniz zannedersem. Bu tedavide yumurta toplama işlemine kadar olan süreç ilaçsız olmuyor. Normal ilaçla yapılan tüp bebek tedavisi gibi yumurta toplama işlemine kadar aynı süreç geçiyor ilaçlarla yumurta olgunlaştırma vs. Sonra yumurtalar toplandıktan birkaç ay sonra vücut toparlaninca transfer işlemine kadar ve transferden sonraki süreçte ilaç kullanılmıyor. Yani normal tedaviden farki naturel siklusta embriyo transferi yapıldıktan sonra vücudu doğal gebelikmis gibi kendi haline bırakmak oluyor (tabi transfere kadar sıkı bir şekilde doktor kontrolü vs. oluyor).Merhaba ilaçsız tüp bebekte çok yumurtaya nasıl ulaştınız bende yaptırmıstım 3 adet cıkmıstı kimyasal oldu gerçş morfoloji problemi var biZde
vazgeçmediğin savaşmaya devam ettiğin için hepimize örneksin. benim velim var 8 denemesinde aşarıyı yakalayan... o da vazgeçmemiş yavruşu şimdi bendeGünaydın hepinize bu sayfayı çok seviyorum herkes birbirine çok yardımcı sırf bu güzellik adına bile memoriala geçilir aslındaÇok tşk ederim hepinize biraz daha düşünüp öyle karar vereceğim aslında belki çoktan vazgeçmem gerekiyor ama benim kadar çok deneyip başarıya ulaşan yoktur herhalde ama yinede insan umut etmekten vazgeçemiyor
18 ocakta adet oldum.5 subatta transfer oldu canim.Arkadaşlar donmuş embriyo transferini memorialda yaptıranlar toplam adetten itibaren transfer gününe kadar kaç gün sürdü ilaçlı estrofemli tedavi gününüz. cevaplarsanız sevinirim. 4 sene önce donmuş transferi yaptırmıştım unuttum kaç gündü.Tşk.
Adetin 2.ve 11. Günü muayene olmuştum. 20.gun da transfer yapılmıştıArkadaşlar donmuş embriyo transferini memorialda yaptıranlar toplam adetten itibaren transfer gününe kadar kaç gün sürdü ilaçlı estrofemli tedavi gününüz. cevaplarsanız sevinirim. 4 sene önce donmuş transferi yaptırmıştım unuttum kaç gündü.Tşk.
Tşk.vivaldi1
18 ocakta adet oldum.5 subatta transfer oldu canim.
Tşk.whiteroseAdetin 2.ve 11. Günü muayene olmuştum. 20.gun da transfer yapılmıştı
Tedavide toplam 3 kez gittim ben. İlk adetin ikinci günü, sonrasında ise 8. Ve 13. Gün gittim. Yani bunda takip çok daha kolay oluyor. 13. Gün gittiğimde çatlatma iğnesi yle yumurta catlatilacak dedi ve bir daha hastaneye cagirmadilar telefonla bilgi verdiler.Dondurulmuş tedavide doğal siklusle ilaçsız tedavi için muayene sıklığı nasıl oluyor kızlar. Şehir dışından gelenler için de uygulanıyor mu bileniniz var mı ?
Vivaldi bişey daha sorabilir miyim.estrofemden başka ilaç verdiler mi. Estrofem vercez dediler ama Protestan falan yok mu transferden 4_5 gün önce bazı ilaçlar vardı Protestan falan jel vermiyorlar mıydı. Sen hangilerini kullandın.Donmuşlar la hamile kalmıştın değilmi.darısı bize. Şimdiden tşk.1
18 ocakta adet oldum.5 subatta transfer oldu canim.