Merhaba, benimde ilk tedavim olacak, ayın sonunda başlayacağız nasip olursa, Bayram'a denk geliyor hatta, bende Semra hocayı internet ten araştırdım, yapacaksam da para harcayacaksam da en iyi yerde olsun istedim, mevzu çok hassas çünkü, halit Fırat erdem e arkadaşım gitti geçen ay, hoca muayne etmiş ayrıca hoca dışında başka bir doktor daha bakmış arkadaşıma ikisine birsen 900 tl ödedim dedi, arkadaşım sekiz yıldır uğraşıyor, tiroidlerinde sıkıntı var, halit Fırat Erdem hoca demiş ki, sen de kol gibi tiroit var, senin bebeğin olmaz demiş, aynen böyle, Nasıl bir moralle döndüğünü anlatamam, beni o doktora gitmeye ikna etmeye çalışan arkadaşım bir daha asla ona gitmem dedi, aldığı parada cabası, kelimeleri bile düzgün seçememiş anlaşılan, seçim senin arkadaşım, memorial da Semra- Yücel- sevinç hocalar yaptı muayenemi, beni etkileyen inanılmaz kibarlar ve Bebek'ten önce ( 6 ay önce açık ameliyat olmuştum ) benim sağlığımı düşünmeleri oldu, maddi çıkarları var hepsininde ama bu merkez aldığı parayla işini düzgün yapmaya çalışıyor, sana tavsiyem bir kez daha düşün, önemli olan hocanın çok reklam yapması değil..