Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok teşekkür ederim allah razı olsun canım.. mesajalara cevap gelince insan çok mutlu oluyor :) sanırm sen de hamilesini dilerim rabbim bana da nasip eder sürekli tv ye çıkan bir doktoru araştırdım muayene ücretini 400 tl duyunca şok oldum.. muayene bu kadarsa tedavi süreci ne kadardır acaba merak ettim.. ağustos gibi tedaviye başlanırsa tüm tetkiklerde de anormal bir durum çıkmazsa tabi transfer işlemi ne zaman yapılıyor en geç bilinmez bir tüneldeyim siz ışık oluyorsunuz lütfen yalnış anlamayın.. merakla ilerliyorum
Yok canim neden yanlis anlayalim.benim de erkek faktörlü ve ilk denemede cok sukur ikiz :)darisi insallah sana ve isteyen herkese. erkekte problem olunca daha iyi.ya muayene ucreti 400 diyosn ama 1 kerelik o ucret.prof un 400 dur diger doktorlarinki okdr degl.1ayda tedavi transfer hersey olur aksilik cikmazsa insallah.icini ferah tutmakla başla ise.yani tedavide 8 10 bin gider ama dedigim gbi bu yolda biraz fedakar olmak lazim.biz dun esimle dusunduk cocuklar dogacak insallah ama hala kredi taksitleri bitmemis olcak :) esim de onlari calistirirz oderiz dedi esprisine:KK48:

Yok canim neden yanlis anlayalim.benim de erkek faktörlü ve ilk denemede cok sukur ikiz :)darisi insallah sana ve isteyen herkese. erkekte problem olunca daha iyi.ya muayene ucreti 400 diyosn ama 1 kerelik o ucret.prof un 400 dur diger doktorlarinki okdr degl.1ayda tedavi transfer hersey olur aksilik cikmazsa insallah.icini ferah tutmakla başla ise.yani tedavide 8 10 bin gider ama dedigim gbi bu yolda biraz fedakar olmak lazim.biz dun esimle dusunduk cocuklar dogacak insallah ama hala kredi taksitleri bitmemis olcak :) esim de onlari calistirirz oderiz dedi esprisine:KK48:
:) :) inşallah rabbim gurur duyacağın evlatlar versin sana .. bana da inşallah tez tattırsın bu güzel duyguyu çok isterim benim de sağlıklı hayırlı ikizim olsun.. inşallah benim de hemencecik tuttsun rabbim dileyen herkese bu mübarek ayda o güzel haberi versin inşallah ben telefonla aradım doktorun asistanı çocuk için mi geleceksiniz dedi bende evet dedim muayene ücreti 400 tl dedi ama tek sefer mi her kontrolde mi onu soramadım özel muaynanesi var doktorun beşiktaş tarafında.. bakalım bana hangisi vesile olacak

Son düzenleme:
:) :) inşallah rabbim gurur duyacağın evlatlar versin sana .. bana da inşallah tez tattırsın bu güzel duyguyu çok isterim benim de sağlıklı hayırlı ikizim olsun.. inşallah benim de hemencecik tuttsun rabbim dileyen herkese bu mübarek ayda o güzel haberi versin inşallah ben telefonla aradım doktorun asistanı çocuk için mi geleceksiniz dedi bende evet dedim muayene ücreti 400 tl dedi ama tek sefer mi her kontrolde mi onu soramadım özel muaynanesi var doktorun beşiktaş tarafında.. bakalım bana hangisi vesile olacak
Hangi dr bu adi ne.emre bakircioglu falan mi.erkek infertilitesi doktoru.

Memorial i konusuyrz biz ama sen baska dr la gorusmussun cnm.insallah en hayirlisi olur senin icn hicbi dr her defasnda muayene ucreti almaz.herkes 1 kerelik alir.

Son düzenleme:
Memorial i konusuyrz biz ama sen baska dr la gorusmussun cnm.insallah en hayirlisi olur senin icn hicbi dr her defasnda muayene ucreti almaz.herkes 1 kerelik alir.
forumu okumadan önce araştırmıştım doktoru devamlı tv programlarında görüyordum en son atv haberde gördüm %94 başarı elde ediyormuş halil fırat erdem ismi eğer dedğin gibiyse tek seferlikse o zmaan süper ama mutlaka istanbula gidince sizin hastanenze de gidicem

Son düzenleme:
forumu okumadan önce araştırmıştım doktoru devamlı tv programlarında görüyordum en son atv haberde gördüm %94 başarı elde ediyormuş halil fırat erdem ismi eğer dedğin gibiyse tek seferlikse o zmaan süper ama mutlaka istanbula gidince sizin hastanenze de gidicem
Aslinda ilk.aklima halil firat geldi sen çok ünlü falan deyince:) ben de çok izledim tv de.cok iyiymis o dr da.insallah memnun kalirsin

Sevinç hanım nasıl ben onunla başlayacapım
Benim tedavimi Ayşe hanım devam ettiriyordu... Sadece transferde görüştük sevinç hanımla ama olumlu pozitif bir bayandı transfer olmasına rağmen baya bilgilendirme yaptı bana sağolsun inş sende memnun kalırsın ve hayırlı sonuç alırsın

Aslinda ilk.aklima halil firat geldi.o isimle ilgli maddi anlamda pek iyi şeyle
inşallah canım bakalım nasip nerde beni bekliyor.. sen doktorunu hangi vesileyle buldun kim aracı oldu
Internetten buldum semra hanimi.direk oraya gittik.cok dagilmadik.o esnada bi doktora rastgele randevu verdiler o da bakti.ve onunla devam ettik.ben cok bilgisizdim baslarken.tup bebegin okdr zor oldgnu falan Hicbisey bilmeden rahat bi pskljiyle basladk:)

Aslinda ilk.aklima halil firat geldi.o isimle ilgli maddi anlamda pek iyi şeyle

Internetten buldum semra hanimi.direk oraya gittik.cok dagilmadik.o esnada bi doktora rastgele randevu verdiler o da bakti.ve onunla devam ettik.ben cok bilgisizdim baslarken.tup bebegin okdr zor oldgnu falan Hicbisey bilmeden rahat bi pskljiyle basladk:)
zorluğu nedir acaba been de çok bişey bilmiyorum

Merhaba, benimde ilk tedavim olacak, ayın sonunda başlayacağız nasip olursa, Bayram'a denk geliyor hatta, bende Semra hocayı internet ten araştırdım, yapacaksam da para harcayacaksam da en iyi yerde olsun istedim, mevzu çok hassas çünkü, halit Fırat erdem e arkadaşım gitti geçen ay, hoca muayne etmiş ayrıca hoca dışında başka bir doktor daha bakmış arkadaşıma ikisine birsen 900 tl ödedim dedi, arkadaşım sekiz yıldır uğraşıyor, tiroidlerinde sıkıntı var, halit Fırat Erdem hoca demiş ki, sen de kol gibi tiroit var, senin bebeğin olmaz demiş, aynen böyle, Nasıl bir moralle döndüğünü anlatamam, beni o doktora gitmeye ikna etmeye çalışan arkadaşım bir daha asla ona gitmem dedi, aldığı parada cabası, kelimeleri bile düzgün seçememiş anlaşılan, seçim senin arkadaşım, memorial da Semra- Yücel- sevinç hocalar yaptı muayenemi, beni etkileyen inanılmaz kibarlar ve Bebek'ten önce ( 6 ay önce açık ameliyat olmuştum ) benim sağlığımı düşünmeleri oldu, maddi çıkarları var hepsininde ama bu merkez aldığı parayla işini düzgün yapmaya çalışıyor, sana tavsiyem bir kez daha düşün, önemli olan hocanın çok reklam yapması değil..

Merhaba, benimde ilk tedavim olacak, ayın sonunda başlayacağız nasip olursa, Bayram'a denk geliyor hatta, bende Semra hocayı internet ten araştırdım, yapacaksam da para harcayacaksam da en iyi yerde olsun istedim, mevzu çok hassas çünkü, halit Fırat erdem e arkadaşım gitti geçen ay, hoca muayne etmiş ayrıca hoca dışında başka bir doktor daha bakmış arkadaşıma ikisine birsen 900 tl ödedim dedi, arkadaşım sekiz yıldır uğraşıyor, tiroidlerinde sıkıntı var, halit Fırat Erdem hoca demiş ki, sen de kol gibi tiroit var, senin bebeğin olmaz demiş, aynen böyle, Nasıl bir moralle döndüğünü anlatamam, beni o doktora gitmeye ikna etmeye çalışan arkadaşım bir daha asla ona gitmem dedi, aldığı parada cabası, kelimeleri bile düzgün seçememiş anlaşılan, seçim senin arkadaşım, memorial da Semra- Yücel- sevinç hocalar yaptı muayenemi, beni etkileyen inanılmaz kibarlar ve Bebek'ten önce ( 6 ay önce açık ameliyat olmuştum ) benim sağlığımı düşünmeleri oldu, maddi çıkarları var hepsininde ama bu merkez aldığı parayla işini düzgün yapmaya çalışıyor, sana tavsiyem bir kez daha düşün, önemli olan hocanın çok reklam yapması değil..
Acikcasi ben de halit firatla ilgli maddi kaygısının cok yuksek oldgnu okudum ama iyi bir doktor olduğunu da okudum.

Son düzenleme:
çok çok teşekkür ederim dilerim sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağnıza alırsınız :) dua edin bana da öyle ihtiyacım var ki ..... hiç bilmediğim bir şehire yaşamaya gidiyiorum rabbim herhalde bebek için yolumu oraya düşürdü diye avutuyorum kendimi.. neden bilmiyorum ama istanbuldan çok korkuyorum :KK43: inşallah bana da nasip olur annelik.. bu yapılan aşılamanın bir etkisi oluyor mu bi bilginiz var mı acaba

merhaba,
mesajlarını okudum da seni çok iyi anlıyorum. en başta uçuk fiyatlar gibi geliyor ama her yer hemen hemen aynı. ben semra hanımı ilk aradığımda 420 tl muayene ücreitini duyunca daha uygun başka bir doktora gittim. o doktor hsg çektikten sonra bana histeroskopi olmalısın dedi. noldu? memorial'da aldım soluğu. memorial'da semra hanımın ekibinden ayşe hanım hiç gerek yok, sakın oynatma rahminle dedi. şimdi de semra hanıma gideceğim. evet ilk muayene ücreti yüksek geliyor yeni başlayan birisine ama benim o konuda içim rahat ki memorial'da maddi kaygılar ön planda değil hastayla ilgilenirken. maddi kaygıları olsa ayşe hanım bana histeroskopi dese hemen yaptıracaktım, ya da tüp öncesi aşılama yapalım dedi mesela. aşılama daha az maliyetli bir şey. önceki gittiğim doktor tüp diye ısrar ediyordu.

senin araştırdığın doktoru çok bilmiyorum ama kendisiyle ilgili burda bi konu var. ona bir bak istersen. para yetişmiyor, tavan yok, herşey ekstra gibi şeyler yazmışlar.

ben henüz memorial'da tüp yaptırmadım sadece bir aşılama yaptırdım şimdi dinlenme dönemindeyim ama dediğim gibi benim gördüğüm maddi kaygılarla iş yapmadıkları.
hakkında hayırlısı olsun

Kızlar eşinde varikosel olup tüp bebek deneyen varmi aramizda

Biz 2 denemeden sonra öğrendik varikosel olduğunu p.tesi bir Prof. A gideceğiz bakalım ne diyecek

Kızlar eşinde varikosel olup tüp bebek deneyen varmi aramizda

Biz 2 denemeden sonra öğrendik varikosel olduğunu p.tesi bir Prof. A gideceğiz bakalım ne diyecek

aa nasıl o kadar geç fark edildi? nasıl yapılıyor tanısı?

Canım bizde değerler düşüktu ama çok kötü değildi bendede sorun olunca tüp dediler eşim ozaman sigara alkol alıyordu bırakınca tekrar test vermek istedik başka Dr. A oda ultrasona aldı bizi ozaman çıktı 1.derece en az olniymis ama embriyonun kalitesini etkiledimi bilmiyoruz

Kromozom sonuçlarımız vs.temiz çıktı merak ettim.bende bizim gibi burada varikosel olup tüp deneyen oldumu diye

Bizim de mesela esime tesa yapildi.kolay bi yontemle sperm arandı.bulamasalardi bikac bin tl odeyip tese yontemi ile sperm arayacaklardi.bize tesa ile sperm bulunmadi diyebilirlerdi.ama demediler.durustler.uc kurus icin hile hurdaya girmiyorlar.hasta sağlığını ve en az ugras ile olmlu sonucu saglamaya calisiyrlar.ben de memorial in bu etik ahlak anlayisini cok begendim.

Back
X