Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Laparaskobi ve histereskopiyi toplam ne kadara yaptırdın

merhaba
tam ne kadar tuttu bilmiyorum önce tanısal dediler 5 bin kusur aldılar ben ameliyattan çıkınca eşimi aradılar ve yapılan işlemler var diyerek tekrar para aldılar zannediyorum 6 bin falan tuttu.

Selam arkadaslar. Benim embriyolarimin 4. Gunu idi bugun. Yarin transfer var fakat arayan soran yok. Acaba unuttular mi beni :KK1: Tecrubeli arkadaslar sizleri transferden ne kadar once aramislardi?

Selam arkadaslar. Benim embriyolarimin 4. Gunu idi bugun. Yarin transfer var fakat arayan soran yok. Acaba unuttular mi beni :KK1: Tecrubeli arkadaslar sizleri transferden ne kadar once aramislardi?
Transfer gunu ariyorlar.ogleden once ararlar.bu konuda cok rahatlar.siz arayın.embryo durumlari gelisimleri ve transferi hep biz uzerinde durup aradik da ogrendik.

Hergun bilgi aldim aslinda. Bana arama firsati vermeden kendileri aradilar. Bugunde aradilar fakat transfer icin sizi yeniden arayacagiz dediklerinde bugun olacagini dusundum. Demekki yarinki duruma bakip arayacaklar. Tesekkurler icime su serptiniz :dua:

Hergun bilgi aldim aslinda. Bana arama firsati vermeden kendileri aradilar. Bugunde aradilar fakat transfer icin sizi yeniden arayacagiz dediklerinde bugun olacagini dusundum. Demekki yarinki duruma bakip arayacaklar. Tesekkurler icime su serptiniz :dua:
5.gün gelişimine göre transfer saatini ayarlıolar canım

Kizlar ben de bisey sorayim.
Hazir misiniizzz :)
Simdi ben onumuzdeki aya semra hanimdan histeroskopi randevusu aldim.
Regl baslangicini 1. gun sayarsak histeroskopi 8, 9 ya da 10. gunlerde yapilabiliyor.
Adetlerim duzenlidir genelde ama ya aksarsa?
Ameliyat tarihini guncelleyebiliyorlar mi?
Korkum reglimin erken ya da gec olmasi ve semra hocayi yakalayamamak :KK43:

Kizlar ben de bisey sorayim.
Hazir misiniizzz :)
Simdi ben onumuzdeki aya semra hanimdan histeroskopi randevusu aldim.
Regl baslangicini 1. gun sayarsak histeroskopi 8, 9 ya da 10. gunlerde yapilabiliyor.
Adetlerim duzenlidir genelde ama ya aksarsa?
Ameliyat tarihini guncelleyebiliyorlar mi?
Korkum reglimin erken ya da gec olmasi ve semra hocayi yakalayamamak :KK43:
Merhaba ben de bu ay Semra hoca da histereskopi olucam bana da adet olunca ara biz ona göre trih belirleyelim dediler

Merhaba ben de bu ay Semra hoca da histereskopi olucam bana da adet olunca ara biz ona göre trih belirleyelim dediler
Ben bekledigim adet tarihine gore onden aldim randevuyu cunku gecen iki ay hep semra hanimin yurtdisinda oldugu zamana denk gelmisti. Adetin ilk gunu tekrar arayacagim insallah zamaninda adet olurum

Peki tüp bebek bölümünden mi randevu alınıyor histereskopi için
Evet direk tup bebek bolumunden aliyorsun randevuyu. Baska dr lardan randevu almakta problem yok ama semra hanim biraz yogun oluyo. Adet tarihlerin duzenliyse sen de benim gibi yap diyecegim ama bu seferde zamaninda adet olacak miyim acaba stresi oluyor

Evet direk tup bebek bolumunden aliyorsun randevuyu. Baska dr lardan randevu almakta problem yok ama semra hanim biraz yogun oluyo. Adet tarihlerin duzenliyse sen de benim gibi yap diyecegim ama bu seferde zamaninda adet olacak miyim acaba stresi oluyor
Zaten yarın ya da öbür gün hasta olucam bekleyim artık iki gün için

Kızlar merhaba bugün transferden sonraki 3.günüm kasık ve bel Ağrı'm vardı iki gündür ama bugün su gibi akıntım var korktum crinon jel in artığı gibi değil böyle birşey yaşayanınız varmı

Back
X