Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim tabiki bu sonuç tek başına yeterli değil. Umarım diğer aşamalarıda hayırlısı ile atlatiriz. sakin umudumuzu yitirmeyin.

Transferim yapildi kizlar dua edin donmus embriyom kalmadi artik
Hayırlısıyla yavrun sımsıkı tutunacak inş...ben hergün havuç suyu içmiştim tutunmasına yardımcı olur diye birde karnımı hergün okudum az kaldı pozitif sonucu da alıcaz inş gözün aydın şimdiden

Kizlar bisey sorcam memorialde tedavi gorenler dollenme isleminden sonra transferi hemen yapiolarmi yoksa belli bi sure bekletiolarmi benim progesterondan oturu dondurma islemi yaptilar dollenmeden sonr yaklasik 2 aya yakin burdada ayni sekilmi yoksa farklimi

Teşekkür ederim kızlar doktorum emre beydi. Yarın hastaneye gidip yeniden kan vereceğim umarım herşey yolunda gider. İnsan inanamıyor :dua:çok şükür. İnşirah okudum ben tavsiye ederim. "Zorlukla beraber bir kolaylık vardır" Allah yardımcımız olsun

Kızlar merhaba benim ufak karın ağrılarımdan başka bişeyim yok düşündükçe hamile değilmiyim acaba diorum:) en azından keseyi görsem de inansam ne zaman gitmek gerekio kese için yardım edin bana

kızlar bende kışa doğru başlamayı düşüyorum hangi doktoru öneririrsinz ilk kez yaptıracağım memnuniyet iyi olan bi yer gibi geldi inşallah doğru kararı almışımdır.
eşimde varikosel var 1. dereceden hafifmiş böyle olup ameliyat olmadan deneyenler oldumu aranızda ?

kızlar bende kışa doğru başlamayı düşüyorum hangi doktoru öneririrsinz ilk kez yaptıracağım memnuniyet iyi olan bi yer gibi geldi inşallah doğru kararı almışımdır.
eşimde varikosel var 1. dereceden hafifmiş böyle olup ameliyat olmadan deneyenler oldumu aranızda ?
hadi hayırlısı ben Yücel ve Ayşe hoca derim.ikisininde insaniyetlikleri çok iyi Allah ikisinden de razı olsun. Hastanede bi de en sevdiğim Zehra hanım çok çok iyi vicdanlı yardımsever gerçekten iyi bir insan.

Arkadaşlar eşinde morfoloji 1 olup memorial de hamile kalan var mı? Merkez araştırıyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar eşinde morfoloji 1 olup memorial de hamile kalan var mı? Merkez araştırıyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Baş ve kuyruk anomalisi önemli canım tüp bebekte morfoloji 0 olsa bile başarılı sonuç alınabiliyor bitane düzgün sperm yeterli

Baş ve kuyruk anomalisi önemli canım tüp bebekte morfoloji 0 olsa bile başarılı sonuç alınabiliyor bitane düzgün sperm yeterli
Evet önemli Can'ım o yüzden araştırıyorum hangi merkeze gitmeliyim.benim ilk denemem olumsuz oldu şimdi merkez araştırıyorum.sizin problem neydi.tebrik ederim sizi de

Tşk ederim canım ben hem pco lıyım hemde çikolata kistim vardı çok şükür ilk denemede pozitif aldık memorial şişli 1 numara tavsiye ederim

Tşk ederim canım ben hem pco lıyım hemde çikolata kistim vardı çok şükür ilk denemede pozitif aldık memorial şişli 1 numara tavsiye ederim
Çok ismini duyuyorum memorialin bende bahçeci de tedavi gördüm negatif oldu ama merkez ve doktorumdan çok memnundum.negatif sonuç alınca insan merkez arayışına giriyor.

Back
X