Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim bende pko var toplanan yumurtalarin yarisi dolleniyo.mesela 27 toplandi 14 dollendi 10 tanesi 3.gun pgt girdi.2.tedavide hoca taze yapalim dondurmayalkm deda 12 yumurta 6 dollenen 3 tane 5.gune gitti.ben hla uyumu ariyorum o yuzden isim biraz daha zor.nekadar cok embriyo olursa oglumla uyumlj bulma sansimiz okadar cok.ama bi okadar kaliteleride etkileniyor sayi fazla olunca.3.gun kotu embriyolarada yapuyoz en guzeli 5.gun yapmak diyorlar.5.gune 3 dort tane kalicak bulamiycaz diye endiseleniyorum.sence 3.gun mu yoksa 5.gun mu pgt ve transferin tutunma ihtimali daha yuksek.cok uzun yazdim kusura bakma
Neden pgt yapiliyor. Genetik testlerinizde sorun mu var yoksa tekrarlayan dusukler mi?

Evet canim genetik bi hastalikla dogdu cocugum ve kemik iligi nakli lazim tedavisi icin.donor bulunamadi uygun.pgt yontemiyle tup bebek deniyoruz hla yyumlu ve saglikli embriyo.cocuguma ilac olucak kordon kani. Bu sefer rabbim nasip eder insallah
Cvbini yazmissin zaten. Insallah hem bebegin tez vakitte saglikli gelir hem de abisine ya da ablasina sifa olur

bugün 9.gün canım amin inşallah
Canimm uzun suredir girip bakmamistim okuyunca cok uzuldum bebegini kaybetmissin oteki alemde sefaatci olacak inşaAllah. Ve tebrik ederim pozitif i gormussun Rabbim bebegini saglikla dogurup kucagina almani nasip etsin insaAllah uzun omurlu saglikli bi bebek olur.

Kizlar mrblar bizim de ertelemeler sonuc bayram sonrasina kaldi. Adetm 12 temmuz takvime gore umarim erken olmam. Yalniz aktif kanama baslamadigi icin bama tup tedavisi icin randevu vermediler ayin 13 une saat 13.15 te sevinc hanima randevu alabildim. Takvime gore 2.gunum 13 u kanama baslarsa bu saat tup e baslamak icin uygun saat degilmis sabah saatleri baslaniyormus tetkikler icin 12 sinde istanbula gidiyorm inşaAllah ne yapmaliyim akil verin gider gitmez hastane ye gitsem baslatirlarmi kafam karisti.

Kizlar mrblar bizim de ertelemeler sonuc bayram sonrasina kaldi. Adetm 12 temmuz takvime gore umarim erken olmam. Yalniz aktif kanama baslamadigi icin bama tup tedavisi icin randevu vermediler ayin 13 une saat 13.15 te sevinc hanima randevu alabildim. Takvime gore 2.gunum 13 u kanama baslarsa bu saat tup e baslamak icin uygun saat degilmis sabah saatleri baslaniyormus tetkikler icin 12 sinde istanbula gidiyorm inşaAllah ne yapmaliyim akil verin gider gitmez hastane ye gitsem baslatirlarmi kafam karisti.
canım sabah saatlerinde kan alınıyo öglen sonrası toplantıda il ac dozu ayarlıyo sana sms atıyorlar bunun için başlanmaz demişlerdir aktif kanamam var deyip randevunu alsaydın

Merhaba arkadaslar...2yil ince memorialde tup denemem oldu...amh degerim 0.6ydi..yumurta rezervi azligi ve erkek infertilitesiyle gittik...tek yumurta cikti ve tek embriyo...cok sukur nasip oldu..pglum simdi 15aylik..erken menepoz durumundan dolayi bu ay tekrar gidip 2.yi deneyecegiz...temmuz sonu gitmeyi planliyoruz..adetin 2.gunu gidiliyordu degil mi..bir de hastanenin durumu nasil aradan 2yil gecti bencok memnun kalmistim..sadece yogunluktan dolayi iletisim problemi vardi..
Kizlar adetin 1.gunu bende leke olur 2.gun aktif gelir.aktif gelince gidiyorduk dimi...sizler hangi doktora gidiyorsunuz..ben sevinc hanima gitmistim..bu sefer onu istemiyecegim.sinir bozucu bir kadin..nur hanim ya da hande hanim hala var mi..semra hanimilk muayeneyi yapiyor mu .ve transfere giriyor mu..simdiden tesekkurler

canım sabah saatlerinde kan alınıyo öglen sonrası toplantıda il ac dozu ayarlıyo sana sms atıyorlar bunun için başlanmaz demişlerdir aktif kanamam var deyip randevunu alsaydın
Canim baska sehirde oldugm icin erken alaym dedim aktif kanamam var deseydim ileriki tarihe vermezlerdi hemn gelin derlerdi. cunku reglim 12 temmuzda ben 13 une randevu aldim istanbula gidince hastaneye gidip bisiler yapmalarini istiycem baska sansim yok :(

Merhaba kizlar,
Dun histeroskopi ameliyatimi oldum. Onumuzdeki ay adetinle tup bebek tedavisine baslayalim dediler. Sorum histeroskopiden ne kadar sonra tup bebek tedavisi yapmistiniz ve onceki denemelerknde basarisiz olupta histeroskopiden sonrasinda pozitifi goren var mi?
O pozitifi hic goremeyecekmisim gibi geliyor

Merhaba kizlar,
Dun histeroskopi ameliyatimi oldum. Onumuzdeki ay adetinle tup bebek tedavisine baslayalim dediler. Sorum histeroskopiden ne kadar sonra tup bebek tedavisi yapmistiniz ve onceki denemelerknde basarisiz olupta histeroskopiden sonrasinda pozitifi goren var mi?
Hadi geçmiş olsun canım nasılsın bana da adetinin ikinci günü gel dediler

Merhaba kizlar,
Geçmiş olsun

Hic ameliyat olmamis gibiyim. Bi ay boyunca ilac kullanicam. Yumurta toplamada olandan daha az agrim oldu masallah diyim
Aynen bana da verdi bi ay ilaç kullanıcam son altı gün bi ilaç daha başlıcam yalnız benim bugün sekizinci günüm kanamam az az devam ediyo

Merhaba kizlar,
Canim cok gecmis olsun.hayirli olur insallah.

Back
X